εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 11-17/11

zodia-ζωδια

Κοινοποίηση:

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 11-17/11

ζωδια Κριός

Καθώς αρχίζει η εργάσιμη εβδομάδα, η Σελήνη αγκαλιάζει τον τομέα της σχέσης σας σε μια στενή και προσωπική επαφή που την φέρνει δίπλα στον κυβερνήτη σας Άρη. Θα μπορούσε να είναι συναισθηματικό, θα μπορούσε να γίνει υπερβολικό, αλλά θα δείξει την αλήθεια για το πώς αισθάνεται για σας ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον. Και πώς αισθάνεστε εσείς για αυτούς.

 

ζωδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Τι θα γινόταν αν είχατε πάντα δίκιο, ξέρω ότι πιστεύετε ότι έχετε, αλλά υποθέτω ότι υπάρχουν στιγμές που ίσως να μην έχετε. Ποτέ δεν θα μεγαλώνατε, ποτέ δεν θα μαθαίνατε τίποτα και ποτέ δεν είχατε λόγο να αγκαλιαστείτε, να φιληθείτε και να τα βρείτε ξανά. Φιληθείτε και μάθετε.

ζωδια Δίδυμοι

Εάν δεν πιστεύετε ότι κάποιος σας λέει την αλήθεια, μπορείτε να του κάνετε περισσότερες ερωτήσεις. Αυτό που βλέπετε εσείς ως μια διερευνητική αποστολή, εκείνοι μπορεί να το θεωρούν φλερτ. Θα έκαναν λάθος; Κάποιος έχει βρει τον δρόμο προς την καρδιά σας. Ένας καλός τσακωμός και μια εγκάρδια, γοητευτική προσβολή.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Καρκίνος

Με τρεις πλανήτες στον τομέα της νέας αγάπης σας, οι πιθανότητές σας να γνωρίσετε κάποιον είναι καλές, γίνονται τριπλάσιες. Λοιπόν, ποιο είναι το σχέδιο, Καρκίνοι; Είναι μια νύχτα έξω με φίλους, είναι ο χορός ή ένα πάρτι έτσι ώστε να μπορέσετε να ανακατευτείτε με τον κόσμο πάνω από τον μπουφέ με το καλύτερο χαμόγελο σας και την ελκυστική σας αισιοδοξία;

ζωδια Λέων

Ξέρετε ότι βρίσκεστε στο σωστό μέρος όταν κάποιος σας προκαλεί να είστε αστείοι. Δεν σας το λέει άμεσα, αλλά σας λέει: «οι φίλοι μου μού λένε ότι είσαι θαυμάσιος, ας το δούμε, λοιπόν». Κάποιος με πέτρινη έκφραση που σας αμφισβητεί μπορεί να μην είναι τόσο ελκυστικός, αλλά θα τον / την συμπαθήσετε με τον καιρό και αυτοί εσάς.

ζωδια Παρθένος

Αυτό που θέλετε είναι να γνωρίσετε κάποιον καλύτερα, αυτό που θέλετε είναι να φύγετε απ’ το σπίτι μόνο αν πιστεύετε ότι θα περάσετε καλά, ότι θα πάρετε κάτι από τη συζήτηση και ίσως να απολαύσετε ένα αξιοπρεπές γεύμα. Αυτό που δεν θέλετε είναι κάποιον αναξιόπιστο. Ξεκαθαρίστε το.

xartomanteia

ζωδια Ζυγός

Καθώς η Σελήνη και ο Ουρανός συναντιούνται για την μηνιαία αντίθεσή τους, σας προσφέρεται η ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση με την Δεσποινίς Φυσικό-Αποσμητικό ή τον κ. Άσχημη Αναπνοή, κάποιος που θα θέλατε να σας πλησιάσει, αλλά πρώτα θα πρέπει να μιλήσετε πιο προσωπικά. Αντιμετωπίστε το ή αφήστε το. Μέντα;

ζωδια Σκορπιός

Δεν μπορείτε να αποφασίσετε αν είστε ερωτευμένοι, παθιασμένοι ή σε δύσκολη φάση αν αποφασίσετε να συνεχίσετε να συζητάτε με τον / την πρώην κάποιου φίλου σας; Αυτό που δεν αφήνει το θέμα να ξεκαθαρίσει είναι η Σελήνη, όχι για την πλάκα σας, αλλά για να σας κάνει να κοιτάξετε ξανά πριν δεσμευτείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζωδια Τοξότης

Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να ακούσετε τη διαίσθησή σας αντί για οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματός σας, για παράδειγμα την καρδιά σας. Εκεί που μπορεί να αποτύχει αυτό το σχέδιο είναι αν ακούσετε τη διαίσθησή σας και πάτε με το εν λόγω μέρος του σώματος σας, καθώς το επόμενο πρωί θα ακούσετε: εγώ στα ‘λεγα. Ξέρετε αν είναι σωστό ή όχι;

ζωδια Αιγόκερως

Τι κάνετε με έναν μεθυσμένο ναύτη νωρίς το πρωί; Το ίδιο που κάνατε όλη τη νύχτα: τσεκάρετε ότι αναπνέει και παρακολουθείτε τα επίπεδα των υγρών του. Μια καλή πράξη, κάποιος που έχει ανάγκη, κάποιος που θα μπορούσατε να έχετε αγνοήσει, αλλά η μοίρα θέλει την αγάπη εκεί. Πιθανώς δεν είναι ένας μεθυσμένος ναύτης, για να λέμε την αλήθεια, αλλά ποιητική αδεία.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Υδροχόος

Το σύμπαν ρίχνει ένα πολύ, πολύ έντονο φως στην ερωτική σας ζωή. Είναι το είδος που φωτίζει ένα ερωτικό ενδιαφέρον, αλλά μπορεί να είναι τόσο φωτεινό που δεν θα μπορέσετε να δείτε ποιος είναι, και όμως όλοι οι άλλοι μπορούν. Καθοδηγηθείτε από τους φίλους σας, έχουν παρατηρήσει κάποιον κατάλληλο για εσάς.

ζωδια Ιχθύες

Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο για εσάς να εμπιστευτείτε, όταν είναι το μόνο που δεν είχατε στο παρελθόν. Κάποιος σας λέει ότι μπορείτε να τον εμπιστεύεστε, αλλά ο λόγος του και μόνο δεν φτάνει, Ιχθύες. Και έτσι, πρέπει να αποφασίσετε αν η αγάπη είναι περιπέτεια ή αν θέλετε εγγυήσεις; Σίγουρα ξέρετε την απάντηση σε αυτό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia