εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 30/06-06/07

ωροσκοπιο-zodia

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 30/06-06/07

ζώδια Κριός

Τα μεγάλα μυστικά εξάπτουν τη φαντασία, κάνουν κάποιον αινιγματικό, ενδιαφέρον και είναι φυσικό να θέλετε να ξέρετε τι συμβαίνει πριν του/της ζητήσετε να βγείτε. Πάρτε το χρόνο σας, ακούστε απόψεις πριν βγείτε για ραντεβού και πάρετε τις πληροφορίες σας απευθείας από αυτούς. Το κουτσομπολιό δεν είναι το ίδιο. Συναρπαστικά.

ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Η αναδρομή του Δία συνδέεται με τον Άρη, που κάνει το ίδιο και είστε εγκλωβισμένοι στη γη της έλξης από κάποιον, που ξέρετε ότι είναι πρώην ή ο μυστικός έρωτας ενός φίλου ή συναδέλφου. Οι Ταύροι δεν τα πάνε καλά στα υαλοπωλεία, προχωρήστε πολύ, πολύ προσεκτικά.

ζώδια Δίδυμοι

Υπάρχει μια φυσική ροή στη ζωή. Δεν είναι το ίδιο με το να επιτρέπεται στον εαυτό σας να παρασυρθεί αμαχητί, παρακολουθείτε για τα σημάδια, βλέπετε τις ευκαιρίες και κάνετε την κίνησή σας όταν ξέρετε ότι έχει έρθει η σωστή στιγμή. Ακολουθήστε αυτό το μοτίβο, Δίδυμοι, μείνετε χαριτωμένοι, διαισθητικοί και στη συνέχεια κάντε απαλά την κίνηση σας στο τελευταίο φλερτ σας.

ζώδια Καρκίνος

Ο Κρόνος παίρνει χαλαρά τον έλεγχο, αφαιρεί τα θα μπορούσε, θα έπρεπε, θα ‘θελα της ζωής και σας αφήνει χωρίς καμία άλλη επιλογή από τη δράση. Δουλεύει μαζί με τον Ήλιο για να σας κάνει μια πολύ απλή ερώτηση: είναι αυτό που θέλετε ή όχι; Οι ερωτικές επιλογές γίνονται πολύ σαφείς, κάνουν ή δεν κάνουν, δεν υπάρχει προσπάθεια.

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 30/06-06/07

zwdia - love

ζώδια Λέων

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας μαζί με τον Δία γυρίζουν όλη την προσοχή πάνω σας, σε μια προσπάθεια να σας βοηθήσουν να νιώσετε πιο άνετα με κάποιον που μόλις γνωρίσατε. Να σας βοηθήσουν να δεσμευτείτε σε μια σχέση, ίσως; Δεν είναι υποχρεωτικό, Λέοντες. Αν δεν μπορείτε πραγματικά να αντέξετε τις τρίχες από δέκα γάτες που έχουν πάνω τους, μπορεί να θέλετε να πείτε κάτι και να βρείτε κάποιον που έχει λιγότερες τρίχες στα μανίκια του.

ζώδια Παρθένος

Ένα μεγάλο τρίγωνο πάνω από τα ζώδια του νερού φέρνει καλή τύχη. Κρίμα που είστε ζώδιο της γης. Πλάκα κάνω, Παρθένοι, έχετε αυτά τα ζώδια του νερού μέσα σας και ένα από αυτά κυβερνά τις μακροχρόνιες σχέσεις σας, το οποίο επιδιώκει να σας δείξει κάποιον που του αρέσει να σας βλέπει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εμπιστευτείτε και να χαμογελάσετε. Εμπιστοσύνη και χαμόγελο.

ζώδια Ζυγός

Μπορείτε να κάνετε ένα πάρτι αν θέλετε, μπορείτε να ρίξετε τα κλειδιά στη μέση του δωματίου και να ελπίζετε ότι κάποιος που σας αρέσει θα έρθει να σας τα φέρει. Αλλά η αλήθεια της ερωτικής ζωής σας έχει περισσότερη σχέση με τη μοίρα παρά με οτιδήποτε προσπαθείτε να εξαναγκάσετε εσείς. Βαθιά αναπνοή, αυτός ή αυτή επιστρέφει.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 30/06-06/07

ζώδια Σκορπιός

Μέρος της καλής δουλειάς στη διακόσμηση είναι η προετοιμασία. Είναι δύσκολη δουλειά, αλλά αξίζει τον κόπο. Σκεφτείτε την τελευταία σας εισβολή στον κόσμο των ραντεβού, ακόμα και τα πολύ μακροπρόθεσμα πράγματα, ως προετοιμασία για την αγάπη που έρχεται. Και αξίζει τον κόπο, Σκορπιοί.

ζώδια Τοξότης

Φαίνεται ότι κάθεστε στον πάγκο όσον αφορά μια ερωτική επιλογή, Τοξότες. Δεν είστε σίγουροι γι’ αυτούς ή δεν είστε σίγουροι για τον εαυτό σας; Πάρτε το χρόνο σας, αυτή είναι μια περίοδος αναθεώρησης για πολλούς από εμάς και όταν πρόκειται για την ερωτική ζωή σας, η αμφιβολία είναι μέρος της διαδικασίας. Τίποτα δεν πρόκειται να βγει αν προσπαθήσετε να βιάσετε τα πράγματα.

ζώδια Αιγόκερως

Αν απλώς σταματούσατε και ρίχνατε μια ματιά γύρω σας, τα πράγματα ίσως να ήταν ευκολότερα. Νιώθετε ότι είναι δύσκολο, Αιγόκεροι. Αυτά τα ερωτικά θέματα είναι πιο περίπλοκα απ’ ό,τι θα θέλατε αυτή τη στιγμή. Αλλά, η αλήθεια είναι ότι θέτετε νέα όρια και αυτό έχει να κάνει τόσο με το να είστε χωρίς κάποιον όσο και με το να είστε. Οι νέοι κανόνες σας.

zodia-543

 

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 30/06-06/07

ζώδια Υδροχόος

Με την Αφροδίτη στον τομέα της σχέσης σας φαίνεται να είναι μια εποχή γεμάτη ερωτικές περιπέτειες, σωστά; Λάθος. Έχει περισσότερο να κάνει με το να βρείτε αυτό το πολύ ιδιαίτερο άτομο και να αποφύγετε τα δράματα που περιλαμβάνουν περισσότερα από ένα ή δύο ενδιαφερόμενα μέρη. Ωραίο πρόβλημα έχετε στα χέρια σας.

ζώδια Ιχθύες

Όταν θέλετε κύκνους που χορεύουν και σιντριβάνια, ροδοπέταλα και μονόκερους σε ποδήλατα, είναι δύσκολο να συμβιβαστείτε με μια σακούλα πατατάκια και μια αγκαλιά κάτω από τη στάση του λεωφορείου. Μπορεί να είναι αρκετά καλό για μένα, αλλά εσείς θέλετε περισσότερα. Αυτό, ωστόσο, ασκεί πίεση σε έναν νέο έρωτα, έναν που θα μπορούσε να γίνει σχέση, ίσως; Καλώς. Τώρα ξέρουν τι περιμένετε από αυτούς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66