Όταν μια γυναίκα «δεν έχει τίποτα»…

ζωδια-ωροσκοπος-αστρολογος

Κοινοποίηση:

Αν υπάρχει κάτι που όλοι μπορούν να συμφωνήσουν για τις γυναίκες, είναι όταν λένε πως είναι μια χαρά, αλλά σίγουρα δεν είναι.

 

Σαν γυναίκες, λέμε πως είμαστε καλά επειδή περιμένουμε αυτός που μας ρωτά, να διαβάσει το μυαλό μας και να καταλάβει από μόνος του.  Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου που οι υπόλοιποι δεν μπορούν να μας καταλάβουν, καθώς είμαστε αναστατωμένες και θέλουμε όλος ο κόσμος να το σεβαστεί.

 

Κατανοούμε πόσο μη παραγωγικό είναι αυτό, και εκνευριζόμαστε περισσότερο όταν κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι μας συμβαίνει. Όμως, τι να κάνουμε; Αυτός είναι ο σκληρός κόσμος στον οποίο ζούμε. Φυσικά, υπάρχουν γυναίκες που είναι ξεκάθαρες με τα συναισθήματά τους, έτσι αυτό το άρθρο δεν αφορά αυτές.

zodia-zvdia-22

 

Τι εννοούν μια γυναίκα όταν λέει πως είναι μια χαρά; Ορίστε μερικές πιθανές εξηγήσεις:

 

Σε δοκιμάζει

Μία γυναίκα χρησιμοποιεί συχνά αυτή την έκφραση για να δει αν μπορείς να καταλάβεις γιατί αισθάνεται έτσι.

 

Αν είσαι σύντροφος, καλύτερα να καταλάβεις τι την απασχολεί –εξάλλου βγαίνετε αρκετό καιρό μαζί και πρέπει να έχεις αναπτύξει μαντικές ικανότητες.

 

Είναι κουρασμένη

Τίποτα δεν συγκρίνεται με μία γυναίκα που δεν κοιμήθηκε αρκετά. Γίνεται ευερέθιστη, αγενής και σίγουρα θα ξεσπάσει πάνω σου αν την ενοχλήσεις.

 

Φυσικά, είναι πολύ πιο εύκολο να σου πει πως είναι κουρασμένη, αλλά το πιθανότερο είναι να μην ξέρει ούτε αυτή πόσο σκύλα γίνεται όταν δεν κοιμάται.

 

Δεν θέλει να τσακωθεί

Αντί να ξεκινήσει μία μεγάλη συζήτηση που σίγουρα θα εξελιχθεί σε τσακωμό, η γυναίκα θα ισχυριστεί πως είναι μια χαρά, έτσι ώστε να σταματήσεις να μιλάς.

 

Αποδέξου τη νίκη σου και προχώρα. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να επαναφέρεις έναν τσακωμό κάποια στιγμή αργότερα, καθώς δεν πρόκειται να πάρεις καμία απάντηση.

 

Είναι εκνευρισμένη

Αν μία γυναίκα πει πως είναι μια χαρά, ενώ στο πρόσωπό της μπορείς να δεις τον θυμό να ξεπετάγεται, τότε σίγουρα δεν είναι καλά. Συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

 

Χρησιμοποιεί αυτόν τον τρόπο για να δείξει αγένεια, καθώς το τελευταίο πράγμα που θέλει να κάνει, είναι να εξηγήσει πως αισθάνεται πραγματικά. Δώσε της λίγη σοκολάτα και άσε την στην ησυχία της.

 

Πεινάει

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πότε μια γυναίκα είναι περισσότερο εκνευρισμένη: όταν είναι κουρασμένη ή όταν πεινάει; Όταν το στομάχι της παραπονιέται και πλησιάζει ο πονοκέφαλος του φαγητού, το τελευταίο πράγμα που θέλει, είναι συζητήσεις.

 

Κάνε στην άκρη και άφησέ την να απολαύσει οτιδήποτε τραβά η όρεξή της.

 

Δεν θέλει να μιλήσει για αυτό

Για κάποιον λόγο, αντί να σου πει πως δεν θέλει να το συζητήσει, μία γυναίκα θα υποστηρίξει πως είναι μια χαρά.

 

Η λογική εξήγηση πίσω από αυτή την συμπεριφορά, είναι πως παρά το γεγονός πως δεν θέλει να το συζητήσει, κατά κάποιο τρόπο μπορείς να την πιέσεις να το κάνει.

 

Εκείνες οι ημέρες του μήνα

Αν πιστεύεις πως η κοπέλα σου είναι κάπως επειδή έχει περίοδο, τότε το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να την ρωτήσεις για αυτό. Μπορεί να μην βγάζει νόημα αυτό που λέω, αλλά θα με ευχαριστείς αργότερα.

 

Έχει άγχος

Μερικές φορές, όταν μια γυναίκα έχει άγχος από την εργασία ή την προσωπική της ζωή, θέλει να μείνει μόνη της. Δεν θέλει να την ενοχλούν με ερωτήσεις του τύπου «τι έχεις».

 

Θέλει να την φροντίσεις

Εδώ πρέπει να σταματήσεις να μιλάς και να μην κάνεις ερωτήσεις. Απλά φρόντισέ το κορίτσι σου που ξεκάθαρα κάτι έχει.

 

Δεν θέλει να σου πει λεπτομέρειες, καθώς τα συναισθήματά της είναι εκτός ελέγχου. Απλά κάτσε δίπλα της και δείξε την συμπαράστασή σου. Αυτό είναι αρκετό.