Να γιατί η αγάπη δεν αξίζει

ερωτοσκοπιο

Κοινοποίηση:

Είναι κοροϊδία

Υπάρχουν πυροτεχνήματα τη μία στιγμή, και την επόμενη όλα χάνονται. Η έντονη και ακαταμάχητη αγάπη είναι περαστική. Για αυτό και μας επηρεάζει τόσο.

 

Πονάει πολύ

zodia-zvdia-22

Όταν χάνεις τον εαυτό σου για να είσαι με κάποιο άτομο, ταυτόχρονα ξεχνάς πως είσαι το ίδιο απίστευτος. Όταν αγαπάς κάποιον πάρα πολύ –σε σημείο που πονάει –αργότερα θα σιχαθείς τον εαυτό σου.

 

Νοιάζεσαι υπερβολικά

Όταν νοιάζεσαι πολύ για κάποιον άλλον, δεν υπάρχει χρόνος για να επικεντρωθείς κάπου αλλού. Κάθε κίνηση ή ανέμελη συζήτηση, αποκτά βαθύτερο νόημα.

 

Παθαίνεις εμμονή και δίνεις συμβολική ερμηνεία στις πράξεις του άλλου. Και στο τέλος συνειδητοποιείς πως όλα ήταν στο μυαλό σου.

 

Δεν έχει καμία σχέση με τις ταινίες

Αφού ονειρευτείς τον ιδανικό κόσμο όπου εσείς οι δύο είστε μαζί, τότε έρχεται η πραγματικότητα και σου τα γκρεμίζει όλα. Ζητάς ένα χαρούμενο τέλος το οποίο δεν υπάρχει έξω από τα παραμύθια.

 

Σε κυριεύει

Θέτεις σε κίνδυνο τις σχέσεις σου με φίλους και με την οικογένειά σου, ελπίζοντας πως θα τον πετύχεις στο γυμναστήριο. Σκέφτεσαι το μήνυμα που θες να στείλεις στο κινητό 50 φορές πριν κάνεις την κίνηση.

 

Δεν είναι υγιής τρόπος συμπεριφοράς και στο τέλος θα πληγωθείς.

 

Σε απογοητεύει

Μετά από όλα τα σημάδια και το φλερτ, σκέφτεσαι πως σίγουρα σε γουστάρει… όμως κάνεις λάθος (και εδώ ακούμε άπειρες δικαιολογίες).

 

Νιώθεις μεγαλύτερη μοναξιά

Δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να ερωτευτεί κάποιον άλλον, έτσι μένεις μόνος χωρίς να ενδιαφέρεσαι για όλους τους άλλους που μπορεί να θέλουν να σε πλησιάσουν. Είναι ένα συναίσθημα που σε κάνει να νιώθεις κενός.

 

Η καρδιά σου ραγίζει

Ακόμα πιο επώδυνο από τον έρωτα χωρίς ανταπόκριση, είναι να σε αγαπάει, αλλά να μην μπορεί να δεσμευτεί.

 

Μάζεψε τα κομμάτια της πληγωμένης σου ψυχής καθώς θα υπάρξει κάποια άλλη στιγμή που κάποιος θα σε βρει ακαταμάχητο και θα χρειαστείς ολόκληρη τη καρδιά σου για να ερωτευτείς ξανά.