Ήλιος στον Ταύρο με Σελήνη

Ήλιος στον Ταύρο με Σελήνη

Ταύρος-Κριός σελήνη

Η ανάμειξη της επιρροής του Ήλιου στον Ταύρο και της Σελήνης στον Κριό, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό χαρακτήρα, υποδηλώνει ότι έχετε την ικανότητα να αρχίσετε και να εκπληρώσετε μεγάλα εγχειρήματα, με κάποια ικανότητα στη μηχανική, τα μαθηματικά και γενικά τις κατασκευές. Πρέπει να φροντίσετε να μην είστε υπερβολικά απαιτητικοί, να μη ζητάτε πολλά από τους άλλους και αν φτιάχνετε κανόνες ζωής, προσπαθήστε να είναι δίκαιοι.

Έχετε μια τάση να τραβάτε τα άκρα και είστε λίγο ξεροκέφαλοι. Διαθέτετε επίσης μια κάποια αξιοπρέπεια και σεβασμό για τη μόρφωση και την πρακτική γνώση. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος θα είναι η τάση σας για ισχυρογνωμοσύνη και για αυταρχικότητα. Ωστόσο, είστε υπερβολικά ευσυνείδητοι, πολύ θετικοί και, το πιο σημαντικό, δεκτικοί στη λογική και το συλλογισμό. Η προσωπική σας φύση συχνά θα συγκρατείται από τα μέσα.

zodia-zvdia-22

 

Ταύρος-Ταύρος σελήνη

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Ταύρο και της Σελήνης επίσης στον Ταύρο, που αντιπροσωπεύουν τα ατομικά και προσωπικά χαρακτηριστικά, από αυτό το συνδυασμό φαίνεται ότι είστε ένας υπερβολικά ανεξάρτητος χαρακτήρας, πολύ αισιόδοξος και κεφάτος, με ζωηράδα σκέψης, ακτινοβολία και ζωντάνια.

Έχετε εξαιρετικό αυτοέλεγχο στο καθετί, αλλά σας αρέσει να βρίσκεστε στη δική σας σφαίρα και δεν έχετε τάση για ταξίδια ή για να αρχίζετε νέα εγχειρήματα. Έχετε πολύ αποφασιστική φύση και πολύ δυνατό χαρακτήρα από πολλές απόψεις και, αν τα άλλα πράγματα είναι ήρεμα είστε ικανοί να φτάσετε σε μεγάλες οικονομικές επιτεύξεις στη ζωή, καθώς και σε άλλους τομείς και να γίνετε ένα πολύ χρήσιμο μέλος της κοινωνίας. Δεν επηρεάζεστε πολύ από την επίδραση των άλλων, αλλά θέλετε να ζείτε τη δική σας ζωή με τον δικός σας τρόπο, ανεξάρτητοι.

Ήλιος στον Ταύρο με Σελήνη

Ταύρος-Δίδυμοι σελήνη

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Ταύρο και της Σελήνης τους Διδύμους, που αντιπροσωπεύουν τα ατομικά και προσωπικά χαρακτηριστικά σας, μπορεί να ειπωθεί πως είστε προικισμένοι με κάποια καλλιτεχνική ικανότητα και με τάση για επιστημονική γνώση. Επίσης, έχετε κάποια μηχανική ικανότητα. Αγαπάτε την τάξη και την ομορφιά, αλλά έχετε μια κάπως ανήσυχη φύση, που της αρέσει να διοικεί και να βρίσκεται επικεφαλής των πραγμάτων. Έχετε μεγάλη ψυχική αντοχή και μπορείτε να εκπληρώσετε περισσότερα από ότι οι άλλοι γύρω σας.

Όμως, θα πρέπει να αποφεύγετε το πείσμα, την ισχυρογνωμοσύνη και οποιαδήποτε τάση να κυριαρχείτε πάνω στους άλλους. Έχετε την ικανότητα να αναλάβετε σχεδόν κάθε επάγγελμα ή επιχειρηματικό τομέα. Επίσης, είστε ικανοί για δημόσιες ομιλίες και, αν συμφωνούν και άλλα στοιχεία του ωροσκοπίου σας, θα πετύχετε σαν ομιλητής, επειδή έχετε μεγάλη ευφράδεια λόγου.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ήλιος στον Ταύρο με Σελήνη

Ταύρος-Καρκίνος σελήνη

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Ταύρο και της Σελήνης στον Καρκίνο, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, από αυτό το συνδυασμό μπορεί να ειπωθεί ότι είστε υπερβολικά ευαίσθητοι, οικονόμοι, πολύ επίμονοι και δραστήριοι σε ότι αναλαμβάνετε, είτε πρόκειται για επιχείρηση είτε για κάτι άλλο, αλλά και κάπως ανήσυχοι σχετικά με τα οικονομικά θέματα.

Οι σκέψεις σας στρέφονται γύρω από το σπίτι και γενικά, θα σας απορροφά αυτός ο τομέας. Θα πρέπει πάντα να επιδιώκετε να δράτε μάλλον με βάση τη λογική παρά την αίσθηση ή το συναίσθημα, γιατί είστε προικισμένοι με καθαρό μου και συλλογιστική ικανότητα, με την προϋπόθεση ότι δεν αφήνετε τη συναισθηματική όψη της φύσης σας να κυριαρχήσει στο νου σας. Έχετε μια πολύ δημιουργική φαντασία και θα πρέπει να προσέχετε ποιες νοητικές ενέργειες διεγείρετε, ποια μυθιστορήματα διαβάζετε ή τι θεατρικά έργα παρακολουθείτε. Είστε πολύ προσκολλημένοι στην ΑΓΑΠΗ και την οικογενειακή ζωή.

 

Ταύρος-Λέων σελήνη

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Ταύρο και της Σελήνης στο Λέοντα, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και τον προσωπικό σας χαρακτήρα, υποδηλώνει ότι θα υπάρχουν μεγάλες ακρότητες στη φύση σας, και ότι θα επηρεάζεστε πολύ εύκολα από τους συνεργάτες σας. Ίσως συχνά να σας εξαπατούν και να σας παραπλανούν, επειδή δείξατε μεγάλη εμπιστοσύνη σε ανάξια άτομα, επειδή είστε υπερβολικά ευκολόπιστοι όσον αφορά τα αισθήματα.

Θα χρειαστεί να υποτάξετε τις αισθήσεις και τις συγκινήσεις σας στην εξουσία της λογικής και του αυτοελέγχου, διαφορετικά, η ζωή σας κινδυνεύει να γίνει δυστυχισμένη. Πρέπει να προσπαθήσετε να αντιληφθείτε ότι η ουσία βρίσκεται μάλλον στην πράξη, παρά στην έκφραση και ότι πραγματικά η πιο δυνατή και βαθιά αγάπη δεν έχει καμιά σχέση με τις αισθήσεις και το συναίσθημα. Διαθέτετε μια πανίσχυρη φαντασία και μερικές φορές θα βλέπετε πολύ παράξενα και ζωντανά ονειρα.

zwdia shmera

Ήλιος στον Ταύρο με Σελήνη

Ταύρος-Παρθένος σελήνη

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Ταύρο και της Σελήνης στην Παρθένο, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, από αυτό το συνδυασμό μπορεί να ειπωθεί ότι έχετε λεπτή διόραση και ικανότητα διάκρισης. Θα σας αρέσει η μάθηση και θα θαυμάζετε τη φιλολογία, αλλά παρόλα αυτά, θα διαθέτετε και καλό επιχειρηματικό νου. Θα έχετε μια κάπως οξεία κρίση και θα είστε συνεπείς και ακριβείς στο καθετί.

Όταν δεν μπορείτε να πετύχετε την ακρίβεια στο καθετί και στον κάθε τομέα, θα γίνεστε ανυπόμονοι. Είστε υπερβολικά κριτικοί και έχετε την τάση να κριτικάρετε εκείνους που δεν έχουν ικανότητες ίδιες με τις δικές σας. Κατά κανόνα θα πετύχετε στα περισσότερα πράγματα που αναλαμβάνετε, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσετε να είστε δίκαιοι και όχι υπερβολικά ανυπόμονοι με τους άλλους. Για σας είναι φυσικό να είστε επικριτικοί και να βλέπετε τα ελαττώματα και τις ατέλειες των άλλων, όπως για άλλους είναι φυσικό να βλέπουν το καλό.

 

Ταύρος-Ζυγός σελήνη

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Ταύρο και της Σελήνης στο Ζυγό, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και τον προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι έχετε έναν πολύ ειλικρινή, θετικό και αποφασιστικό χαρακτήρα, γρήγορο στις αποφάσεις και υπερβολικά σταθερό όταν παίρνεται η απόφαση. Θα εργάζεστε όχι μόνο με το συνηθισμένο τρόπο αλλά και με τη διόραση. Ο συνδυασμός αυτός μπορεί να χαρίσει κάποια έπαρση και αυστηρότητα χαρακτήρα, με ένα βαθμό χωριστικότητας, αν και τρέφετε μεγάλη τρυφερότητα και αγάπη για εκείνους τους οποίους σέβεστε, πράγμα που τελικά θα οδηγήσει στην ενότητα.

Μερικές φορές παίρνετε παράξενες αποφάσεις, προς τις οποίες περιμένετε να συμμορφωθούν οι άλλοι. Είστε κάπως ζηλότυποι και έχετε την ικανότητα να νιώσετε ισχυρό έρωτα ή μίσος και δεν ξεχνάτε εύκολα κάποιο κακό που σας έκαναν. Αλλά είστε πολύ ευσυνείδητοι και εφαρμόζετε τους δικούς σας νόμους. Θα μπορέσετε να καταπολεμήσετε πολλά από τα ελαττώματα του χαρακτήρα σας με το συνδυασμό των θετικών και αρνητικών στοιχείων της Αφροδίτης.

xartomanteia

Ήλιος στον Ταύρο με Σελήνη

Ταύρος-Σκορπιός σελήνη

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Ταύρο και της Σελήνης στον Σκορπιό, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και τον προσωπικό σας χαρακτήρα, από αυτό το συνδυασμό μπορεί να ειπωθεί ότι έχετε πολύ έντονα πάθη, μια φύση που χρειάζεται συγκράτηση σε πολλούς τομείς. Είστε πολύ θετικοί και σταθεροί, αλλά μερικές φορές σας λείπει η ανεκτικότητα. Εκτιμάτε πολύ τα μορφωτικά επιτεύγματα των άλλων και έχετε μια έμφυτη αγάπη για το μυστικιστικό και ψυχικό και μια επιθυμία να κατανοήσετε κάτι από τα κρυμμένα μυστήρια της ζωής.

Πρέπει να προσπαθήσετε να αποφύγετε την περηφάνια, τη συμβατικότητα και την ιδιοτέλεια, γιατί αυτές είναι οι τρείς ιδιαίτερες αδυναμίες αυτού του συνδυασμού. Μπορείτε να είστε υπερβολικά σταθεροί και διαθέτετε ισχυρή θέληση και, αν αποφασίσετε να τη χρησιμοποιήσετε, μπορείτε κατά κάποιο τρόπο να ξεριζώσετε τα αγριόχορτα από τον κήπο του προσωπικού σας χαρακτήρα. Στο ωροσκόπιό σας αναμιγνύονται οι επιρροές της Αφροδίτης και του Άρη, που αντιπροσωπεύουν την ανώτερη και την κατώτερη φύση.

 

Ταύρος-Τοξότης σελήνη

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Ταύρο και της Σελήνης στον Τοξότη, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και τον προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορείτε να μάθετε από αυτό το συνδυασμό ότι είστε επιρρεπείς να τραβάτε στα άκρα το καθετί που επιχειρείτε και είστε πολύ θετικοί και σταθεροί σε ό, τι κάνετε. Έχετε την τάση να είστε απρόσεκτοι στην ομιλία και υπερβολικά έτοιμοι να δράσετε παρορμητικά, ή με την πρώτη σκέψη που σας έρχεται στο νου.

Είστε υπερβολικά γρήγοροι στις παρορμήσεις σας και, αν παρασύρεστε από το θυμό, θα γίνετε πολύ ανυπόμονοι. Ο συνδυασμός σας χρειάζεται μεγάλο αυτοέλεγχο. Πρέπει να καλλιεργήσετε την αξιοπρέπεια και την αυτοσυγκράτηση. Διαθέτετε εκτελεστική ικανότητα και είστε από πολλές απόψεις πρακτικοί, αλλά και υπερβολικά επιρρεπείς να παρασύρεστε από τα αισθήματα, τις συγκινήσεις και την παρόρμηση.

zodia-astra-tarot

Ήλιος στον Ταύρο με Σελήνη

Ταύρος-Αιγόκερω σελήνη

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Ταύρο και της Σελήνης στον Αιγόκερω, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι έχετε μια πολύ θετική, αποφασιστική και ανεξάρτητη φύση, και ικανότητα να στρέφετε το νου σας σε γενικές αρχές, σε επιχειρηματικά ενδιαφέροντα, στη ή στην τέχνη. Θα αγαπάτε πολύ τον πλούτο και το μεγαλείο και θα επιθυμείτε να αποκτήσετε θέσεις και τιμές στη δημόσια ζωή. Έχετε επίσης μια τάση προς τη λογική, σχεδιάζετε καλά και είστε προσεκτικοί πριν από τη δράση.

Ταυτόχρονα, είστε πολύ ανεξάρτητοι και κατά περίεργο τρόπο συμβατικοί. Έχετε θαυμάσια οργανωτική ικανότητα, μια ισχυρή θέληση, δύναμη αυτοελέγχου και ικανότητα να ελέγχετε άλλους. Θα παραμένετε εντελώς ασυγκίνητοι ακόμα και κάτω από έντονες καταστάσεις. Για αυτό ο συνδυασμός αυτός σας κάνει περισσότερο κατάλληλους για δημόσια παρά για ιδιωτική ζωή.

 

Ταύρος-Υδροχόος σελήνη

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Ταύρο και της Σελήνης στον Υδροχόο, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, από αυτό το συνδυασμό μπορεί να υποστηριχτεί ότι έχετε μια συμπεριφορά και προδιάθεση να διασκεδάζετε τους άλλους. Μπορείτε να κάνετε εύκολα γνωριμίες με ξένους, γιατί διαθέτετε αρκετό τακτ και αυτοπεποίθηση και αυτό θα σας χαρίσει προσωπικά μεγάλη ικανοποίηση.

Αν τα άλλα πράγματα είναι ομαλά –δηλαδή, η ικανότητά σας να ανταποκρίνεστε στους κραδασμούς- είστε αρκετά κατάλληλοι για φιλολογική καριέρα και έχετε μια έντονη τάση προς αυτή την κατεύθυνση. Σας αρέσει να έρχεστε σε επαφή με το κοινό και θα προτιμάτε τη δημόσια εργασία παρά την ιδιωτική και συνήθως θα γνωρίζετε καλά τι ικανοποιεί ή τι δυσαρεστεί το κοινό. Θα κάνετε πολλούς φίλους και γνωστούς και σας αρέσει να συνεταιρίζεστε. Το κίνητρό σας είναι το βαθύ αίσθημα και η δύναμη να το εκφράσετε θα εξαρτηθεί από την αποφασιστικότητά σας όπως επηρεάζεται από τα αισθήματά σας.

taro-tarw

Ήλιος στον Ταύρο με Σελήνη

Ταύρος-Ιχθείς σελήνη

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Ταύρο και της Σελήνης στους Ιχθείς, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι έχετε έναν πολύ πρακτικό, μηχανικό και πολυμήχανο νου και μια τάση να κάνετε συνεχώς κάτι. Η εσωτερική σας φύση είναι γαλήνια, ενώ η εξωτερική είναι συχνά πιο δραστήρια, κάνοντάς σας μερικές φορές ανικανοποίητους. Για αυτό, αν δεν ελεγχθεί, θα γίνετε επιθετικοί και κάπως ευερέθιστοι. Έχετε τάση προς τη μελέτη και τη λογική, καθώς και την ικανότητα να κερδίζετε χρήματα και να τα αποταμιεύετε.

Υπάρχει κάποια κρυμμένη επιθυμία να ερευνήσετε φαινόμενα που δεν συνδέονται με αυτό το υλικό πεδίο. Επειδή έχετε μια δεκτική φύση, σας αρέσει να είστε τακτικοί και να έχετε έναν κανόνα ζωής, κατά κάποιο τρόπο, αλλά μερικές φορές, θα νιώθετε ότι υπάρχουν πολλά εμπόδια στο δρόμο σας και ότι το καθετί είναι εναντίον σας. Προσπαθήστε να είστε αισιόδοξοι και ποτέ μην παρασύρεστε από αποθάρρυνση ή απελπισία.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67