Ημερήσιες Προβλέψεις Δευτέρα 24/3/2014

imerisies-24314-zwdia

Κοινοποίηση:

Κριός

Αν η ζωή σας απέκτησε σοβαρή τροπή τώρα τελευταία, αν υιοθετήσετε μία ευαίσθητη συμπεριφορά απέναντι στις υποχρεώσεις σας θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτή τη μέρα. Μην προσπαθήσετε να αγνοήσετε την συναισθηματική ένταση, καθώς τα συναισθήματα αυτά θα σας διδάξουν κάτι χρήσιμο για τον εαυτό σας. Όσο περισσότερο επικεντρωθείτε σε αυτά που χρειάζεστε, τόσο πιθανότερο είναι να ξεπεράσετε την αντίστασή σας στην αλλαγή. Επιδείξτε την θέλησή σας να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας και θα εμπνεύσετε τους άλλους να κάνουν το ίδιο.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Σήμερα θα έχετε την δύναμη να καταφέρετε οτιδήποτε βάλετε στο μυαλό σας. Όμως θα δυσκολευτείτε να πάρετε αποφάσεις, καθώς γνωρίζετε πόσο σημαντικές είναι. Θα μπορέσετε να ηρεμήσετε αν θυμηθείτε πως η πιο πρακτική πορεία δράσεις είναι και η πιο έξυπνη. Δεν είναι σοφό να πάρετε ρίσκα.  Ένα μικρό βήμα τη φορά θα σας οδηγήσει σε ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον.

 

Δίδυμοι

Σήμερα θα είστε αρκετά εριστικοί με τους γύρω σας, αλλά στην πραγματικότητα δεν ψάχνετε για καυγάδες και προβλήματα. Ξέρετε πως λέτε την αλήθεια, έτσι πιστεύετε πως είναι περιττό να σταματήσετε και να σκεφτείτε τις συνέπειες. Θυμηθείτε όμως πως δεν χρειάζεται να γνωρίζουν όλοι αυτά που κάνετε. Λίγη διακριτικότητα θα σας ευνοήσει.

 

Καρκίνος

Θα εντυπωσιαστείτε από τη δέσμευση ενός συνεργάτη, ακόμα και αν το σχέδιό σας είναι εντελώς διαφορετικό. Όμως, αν ξεκινήσετε έναν διαπληκτισμό με αυτούς που αντιτίθενται στις ιδέες σας, στο τέλος θα εξαφανίσετε τον θαυμασμό που τρέφουν για το πρόσωπό σας. Είναι καλύτερο να διατηρήσετε ανοιχτό μυαλό όσο συζητάτε τις εναλλακτικές και τις διάφορες απόψεις.

 

Λέων

Μην εκπλαγείτε αν κάποιος θυμώσει μαζί σας, διότι δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να συνεννοηθεί κάποιος μαζί σας σήμερα. Ίσως υπάρξει ένας διαπληκτισμός με κάποιο συνεργάτη, πράγμα που θα σας δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα.  Αν και ένας τσακωμός θα δημιουργήσει περιττό άγχος, οι άλλοι θα σας σεβαστούν αν υποστηρίξετε τον εαυτό σας, αρκεί να μην το παραξηλώσετε. Προσέξτε τους ανθρώπους γύρω σας για να μπορέσετε να μειώσετε την ένταση προτού τα πράγματα γίνουν χειρότερα.

 

Παρθένος

Μερικές φορές είναι σχεδόν αδύνατο να σκεφτείτε όλες τις λεπτομέρειες ενός θέματος. Ωστόσο, είστε αυτοί που μπορούν να συνδυάσουν όλα τα μικρά κομμάτια του παζλ και να δείτε όλη την εικόνα. Οι άνθρωποι εξαρτώνται από τη σκέψη σας, έτσι δεν υπάρχει λόγος να μένετε πίσω όσο δίνετε συμβουλές. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, αλλά μην χάσετε την κοινή σας λογική. Η ηθική σας πυξίδα θα σας οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση.

 

Ζυγός

Έχετε κάτι πολύ σημαντικό στο μυαλό σας σήμερα, αλλά δεν είναι εύκολο να το μοιραστείτε με τους άλλους. Κάθε φορά που προσεγγίζετε το θέμα, οι άλλοι φαίνεται να νιώθουν άβολα και να αλλάζουν το θέμα. Ωστόσο, μπορείτε να δείτε πράγματα που δεν βλέπουν οι άλλοι, και δεν θέλετε να υποκριθείτε πως γνωρίζετε λιγότερα από όσα ξέρετε. Θυμηθείτε, αν είστε εσείς το άτομο που θα σημάνει τον συναγερμό, τουλάχιστον κάντε το με ευγένεια και χωρίς να κατηγορείτε τους άλλους. Επιλέξτε προσεκτικά τα λόγια σας έτσι ώστε να μην αποξενωθείτε από τους γύρω σας.

 

Σκορπιός

Οι στενοί σας φίλοι ίσως προσπαθήσουν να σας αποφύγουν για ένα διάστημα, καθώς μπορούν να καταλάβουν πως έχετε στο μυαλό σας κάτι που δεν είναι έτοιμοι να το ακούσουν. Εντωμεταξύ, η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα αυξήσει την συναισθηματική σας ένταση και θα επηρεάσει το θάρρος σας. Να θυμάστε πως τα λόγια σας θα έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο από όσο νομίζετε. Λίγος περιορισμός θα κάνει μεγάλη διαφορά στον τρόπο που διαδίδετε το μήνυμά σας.

 

Τοξότης

Θα είστε τόσο παθιασμένοι με τα συναισθήματά σας σήμερα που θα ξεχάσετε προσωρινά τα γεγονότα. Ωστόσο, οι άλλοι δεν πρόκειται να σας αφήσουν εύκολα να ξεφύγετε με αυτού του είδους τις σκέψεις, και θα σας πουν την αλήθεια. Αντί να υιοθετήσετε αμυντική στάση και να μιλήσετε με βάση τον εαυτό σας, προσπαθήστε να ακούσετε αυτά που λέγονται. Δεν έχει να κάνει με το ποιος έχει δίκιο. Έχει να κάνει με το να διατηρείτε ανοιχτό μυαλό και να βλέπετε με διαύγεια ένα θέμα.

 

Αιγόκερως

Θέλετε να σιγουρευτείτε πως όλοι γνωρίζουν ακριβώς τη θέση σας σε ένα θέμα, καθώς η Σελήνη θα συνδεθεί με τον Πλούτωνα στον 1ο Οίκο σας. Είστε έτοιμοι να εκφράσετε την παθιασμένη σας προοπτική με κάθε ευκαιρία. Όμως, θα αγνοήσετε την ένταση που υπάρχει κάτω από την επιφάνεια. Θ έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε την δύναμή σας αν επιλέξετε τα λόγια σας με προσοχή. Ελέγξτε το μήνυμά σας και θα σας δοθεί η ευκαιρία να δημιουργήσετε τον αντίκτυπο που επιθυμείτε.

 

Υδροχόος

Οι άνθρωποι θα δημιουργήσουν προβλήματα σήμερα κατηγορώντας σας για κάτι που δεν κάνατε. Ίσως νιώσετε πως σας επιτίθενται σε προσωπικό επίπεδο, ή πως κάποιος που εμπιστεύεστε σας έχει προδώσει. Δυστυχώς, θα είναι πολύ αργά για να γυρίσετε τα πράγματα στο σημείο που ήταν. Ακόμα και αν ο εγωισμός σας πληγώθηκε, σκεφτείτε το δύο φορές προτού αφήσετε ανεξέλεγκτο τον θυμό σας, καθώς ένα μικρό πρόβλημα θα γίνει τεράστιο. Κάντε ένα βήμα πίσω και μετρήστε μέχρι το δέκα πριν πείτε κάτι που θα το μετανιώσετε.

 

Ιχθύες

Ίσως να μην έχετε την ικανότητα να φτάσετε τους στόχους σας χωρίς τη βοήθεια των άλλων, αλλά θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε, μόλις αναγνωρίσετε πως οι φίλοι και οι συνεργάτες είναι μέλη της ίδιας ομάδας. Να θυμάστε πως κανένας δεν έχει την εξουσία, έτσι αν προσπαθήσετε να την απομονώσετε θα χάσετε τον έλεγχο. Θυμηθείτε, η συνεργασία είναι πιο παραγωγική από οποιαδήποτε προσωπική προσπάθεια. Η επιτυχία σας θα είναι δεδομένη όταν συνειδητοποιήσετε πως ανήκετε σε ένα μεγαλύτερο σύνολο και δράσετε αναλόγως.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 24/3/2014

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 24 ΕΩΣ 30/3/2014