Καρκίνος και Αποφάσεις

γυναικα-καρκινος-ωροσκοπιο

Όπως το σύμβολό τους, ο Κάβουρας, οι Καρκίνοι έχουν δυο πλευρές: το απροσπέλαστο εξωτερικό καβούκι και τη μαλακιά κοιλιά. Και οι δύο πλευρές είναι εμφανείς στον τρόπο με τον οποίο παίρνουν αποφάσεις. Σε κοινωνικές υποθέσεις οι Καρκίνοι έχουν τη φήμη ατόμων οξυδερκών που παίρνουν σκληρές αποφάσεις. Όπως θα περίμενε κανείς από ένα Παρορμητικό ζώδιο, ο Καρκίνος  ξέρει συνήθως τι θέλει. Μερικές φορές δε, προτιμά να κρύβει τα πραγματικά του κίνητρα μέχρι τη τελευταία στιγμή. Αυτό μπορεί να φαίνεται ύπουλο σε μερικούς, αλλά του δίνει ένα ισχυρό πλεονέκτημα σε τομείς όπως οι επιχειρήσεις ή η , όπου οι αντίπαλοί του είναι υποχρεωμένοι να προσπαθούν να μαντέψουν ποιες θα είναι οι αποφάσεις του.

Ο Καρκίνος είναι λιγότερο οξυδερκής στα αισθηματικά θέματα, ιδιαίτερα όταν αυτά απαιτούν αποφάσεις σχετικές με την οικογένεια , το σπίτι ή τους αγαπημένους τους. Η συμπονετική, συναισθηματική φύση του τον κάνει να δένεται πολύ με τα άτομα και τα μέρη που αγαπά. Μερικές φορές ο Καρκίνος δυσκολεύεται τρομερά να αποδεσμευτεί από τα ισχυρά του αισθήματα και να δει τα πράγματα με ψυχρό βλέμμα. Οι αποφάσεις που τον υποχρεώνουν να αποχωριστεί το παρελθόν μπορεί να είναι πολύ οδυνηρές γιατί ενστικτωδώς προσκολλάται σε αυτό.

Ο Καρκίνος επηρεάζεται εύκολα από αυτούς που είναι κοντά του, ιδιαίτερα αν τύχει να είναι δυναμικοί. Όταν έρθει η στιγμή να πάρει μια απόφαση που αφορά την προσωπική του ζωή, πρέπει να μείνει μόνος για να σκεφτεί, χωρίς πιέσεις από άλλους.

zodia-zvdia-22