Καρκίνος και Διακοπές

Κοινοποίηση:

Ο  Καρκίνος , σαν παρορμητικό ζώδιο του Νερού, συμβολίζει την ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια. Οι Καρκίνοι είναι συνήθως καλοί νοικοκύρηδες, που αγαπούν το σπίτι τους και τους αρέσουν τα μέρη που ταιριάζουν με αυτές τους τις προτιμήσεις. Ο Καρκίνος κυβερνάται από τη Σελήνη, και αυτό του προκαλεί έντονη επιθυμία να είναι αγαπητός και επιθυμητός. Αν δεν αισθάνονται ευτυχείς ή ασφαλείς, θα φτάσουν πολύ μακριά μέχρι να βρουν το μέρος όπου θα ηρεμήσουν και θα αισθανθούν σαν στο σπίτι τους. Εξαιτίας αυτής της ανάγκης τους για συναισθηματική ασφάλεια, οι Καρκίνοι γίνονται συχνά μεγάλοι ταξιδευτές.

Το ταξίδι είναι πολλές φορές για τους Καρκίνους μια μορφή φυγής. Αγαπούν ό,τι σχετίζεται με το και αρκετοί από αυτούς θα ήθελαν να είχαν το δικό τους σκάφος με το οποίο θα έκαναν όλες τις διακοπές τους. Οι διακοπές έχουν συχνά οικογενειακό χαρακτήρα. Οι Καρκίνοι θα προτιμήσουν ένα ρομαντικό εξοχικό σπιτάκι ή μια φάρμα αντί για το ξενοδοχείο. Κάτι το γνωστό και δοκιμασμένο θα είναι ο τόπος των διακοπών τους για πολλά χρόνια. Η αίσθησή τους του χιούμορ κάνει τις διακοπές και τα ταξίδια μαζί τους ευχάριστα για όλους θα κάνουν το καθετί ώστε οι φίλοι ή συγγενείς τους να περάσουν όσο γίνεται καλύτερα. Έχουν επίσης ανεπτυγμένο το ενδιαφέρον για το παρελθόν και τους αρέσει να επισκέπτονται αρχαιολογικούς χώρους.

Οι Καρκίνοι μπορεί να υπομείνουν ταξίδια ή διακοπές που δεν τους αρέσουν ιδιαίτερα, για χάρη της οικογένειας, που για αυτούς έχει μεγάλη σημασία. Αλλά πρέπει να προσέχουν να μη χαλάσουν το κέφι των άλλων, γιατί συνήθως δυσκολεύονται να κρύψουν την δυσαρέσκειά τους.

zodia-zvdia-22