Καρκίνος και Διασκέδαση

προβλεψεις-για-το-ζωδιο-του-καρκινου-ωροσκοπιο 2015

Οι Καρκίνοι προτιμούν τις ανεπίσημες συγκεντρώσεις. Θα κάνουν ότι μπορούν για να πετύχουν μια ατμόσφαιρα ζεστή και ευχάριστη. Όταν πρόκειται να δεχτούν κάνουν με μεγάλη φροντίδα τις ετοιμασίες, προσέχοντας όλες τις λεπτομέρειες, ακόμα και το φωτισμό.

 

Οι Καρκίνοι θέλουν να νιώθουν οι καλεσμένοι τους σαν το σπίτι τους και ορισμένες φορές καταντούν φορτικοί στην προσπάθειά τους να τους περιποιηθούν. Αν έτυχε παλιά να αναφέρετε ότι σας αρέσει ο καπνιστός σολομός, να είστε σίγουροι ότι θα τον συμπεριλάβουν στο μενού όταν σας κάνουν το τραπέζι. Οι Καρκίνοι, περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο, θα γίνουν θυσία για να περάσετε όμορφα –όχι για να σας εντυπωσιάσουν αλλά επειδή αισθάνονται ειλικρινά την ανάγκη να σας ευχαριστήσουν. Προσέξτε λοιπόν γιατί θίγονται εύκολα. Αν για παράδειγμα κάνετε δίαιτα, να τους το πείτε προκαταβολικά. Όσο ευγενικά και αν αρνηθείτε το παχυντικό επιδόρπιο, εκείνοι θα το πάρουν κατάκαρδα και θα αργήσουν να το ξεχάσουν.

 

Οι Καρκίνοι τιμούν δεόντως τις γιορτές των Χριστουγέννων και δεν παραλείπουν να προσθέσουν μερικές ασημόχρυσες πινελιές στο κατά τα άλλα απλό τους ντύσιμο. Γενικά αγαπούν τις παραδοσιακές γιορτές γιατί η ατμόσφαιρά τους αγγίζει τη φαντασία και το συναισθηματισμό τους.

zodia-zvdia-22

 

Στους Καρκίνους, που είναι άνθρωποι του σπιτιού και της οικογένειας, αρέσουν οι οικογενειακές συγκεντρώσεις, στις οποίες μπορεί να καλέσουν και μερικούς στενούς φίλους. Αν χρειαστεί όμως να οργανώσουν κάτι πιο επίσημο, με πολύ κόσμο, θα αγχωθούν τόσο πολύ που στο τέλος οι ίδιοι δε θα το απολαύσουν