Καρκίνος και Δύναμη

karkinos-dynamh

Κοινοποίηση:

Οι περισσότεροι Καρκίνοι αρνούνται πως επιζητούν δύναμη – και η είναι πως δεν επιδιώκουν τη δύναμη για τη δύναμη. Ωστόσο, είναι ένα από τα ζώδια που χρησιμοποιούν τη δύναμή τους με επιτυχία. Η προσέγγιση των Καρκίνων δεν είναι ευθεία και άμεση. Η δύναμή τους είναι αποτέλεσμα προσεκτικού σχεδιασμού και μελέτης. Είναι ευαίσθητοι στα αισθήματα των άλλων. Ορισμένοι συνηθίζουν να χρησιμοποιούν την ανεπτυγμένη διαίσθησή τους για να παίξουν με τα αισθήματα  των συνανθρώπων τους και να τους δημιουργήσουν ενοχές ή φόβο. Αυτές οι τακτικές δεν είναι, φυσικά, από τα πλέον συμπαθητικά χαρακτηριστικά του ζωδίου, αλλά οι ευέλικτοι Καρκίνοι συχνά νιώθουν υποχρεωμένοι να τις χρησιμοποιήσουν αν αυτό είναι απαραίτητο για να επιτύχουν το σκοπό τους. Αν και εξωτερικά δείχνουν σκληρά καρύδια, κρύβουν μέσα τους μια τρυφερή και ευαίσθητη καρδιά.

Από τη στιγμή που θα αποκτήσουν εξουσία, τα μητρικά τους ένστικτα βγαίνουν στην επιφάνεια και θεωρούν καθήκον τους να προστατεύσουν τα συμφέροντα όσων βρίσκονται υπό την προστασία τους με κάθε μέσον, συχνά με έξυπνες επιχειρηματικές κινήσεις. Το χρήμα είναι ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας, όχι για τα υλικά αγαθά που προσφέρει, αλλά γιατί αντιπροσωπεύει την ασφάλεια και τη δύναμη. Όλοι οι Καρκίνοι αναζητούν ασφαλιστικές δικλείδες για να προστατευτούν από την ανασφάλεια που φέρνει η φτώχεια.

Συνήθως, οι ντροπαλοί Καρκίνοι αργούν να φτάσουν στην κορυφή. Από τη στιγμή που θα το πετύχουν ωστόσο, επιδεικνύουν έντονο ενδιαφέρον για τους υφισταμένους τους και αναλαμβάνουν με προθυμία την ευθύνη όσων βρίσκονται υπό την προστασία τους.

zodia-zvdia-22