Καρκίνος και Φιλία

erwtikes

Κοινοποίηση:

Δεν είναι πάντα εύκολο να γίνετε φίλος με έναν Καρκίνο, γιατί συνήθως είναι πολύ απασχολημένος με την του. Είναι ντροπαλός και συγκρατημένος ως προς την πρώτη κίνηση, επειδή φοβάται μήπως τον απορρίψουν. Ωστόσο, οι φιλίες των Καρκίνων, όταν εδραιωθούν, είναι μακροχρόνιες, γιατί ενδιαφέρονται για τους φίλους και είναι πιστοί και εξαιρετικά αφοσιωμένοι.

Ο Kαρκίνος φίλος είναι καλός σε περιόδους ανάγκης και προβλημάτων. Μπορεί να ξέρει από ένστικτο ποιο είναι το πρόβλημα και έχει ένα μυστηριώδη τρόπο να σας απαλλάξει από αυτό και να σας βοηθήσει να καταλάβετε περισσότερα για τα πραγματικά σας προβλήματα  και πως θα τα αντιμετωπίσετε. Μερικές φορές, όμως, μπορεί να δείξουν υπερβολική συμπόνια λέγοντας αυτά που θέλετε να ακούσετε για να ανακουφιστείτε (και υποστηρίζοντάς σας με αφοσίωση) ενώ ίσως θα ήταν καλύτερο να σας κρίνουν ανοιχτά και με αντικειμενικότητα. Στους Καρκίνους αρέσει να μοιράζονται τα ευγενικά, ίσως καλλιτεχνικά, ή άλλα ενδιαφέροντα που ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Αγαπούν επίσης τη συντροφιά φίλων που νιώθουν την ίδια ευχαρίστηση για τις απλές απολαύσεις, όπως το περπάτημα ή το κολύμπι.

Ταιριάζουν: Οι Καρκίνοι βρίσκουν τα άλλα ζώδια του Νερού και της Γης, με το αργότερο βήμα και τα πιο ήσυχα ενδιαφέροντα, εύκολα για συντροφιά. Δεν είναι από τη φύση τους μοναχικοί, αλλά προτιμούν να μείνουν μόνοι, παρά να βρεθούν με κάποιον που δε συμπαθούν, αντίθετα με τα άτομα που ανήκουν στα ζώδια του Αέρα ή της Φωτιάς.

zodia-zvdia-22

Τους αρέσει να έχουν την προσοχή των φίλων τους. Οι μικρές χειρονομίες, όπως αποστολή μιας κάρτας όταν έχετε πάει ταξίδι, λουλούδια όταν είναι άρρωστοι, ή ένα τηλέφωνο  για να μάθετε τι γίνονται, σημαίνουν πολλά για αυτούς. επομένως, μόλο που μπορεί να μην το δείξουν, νιώθουν πληγωμένοι αν ξεχάσετε τη γιορτή τους.