Καρκίνος και Φιλοδοξίες

ωροσκοπιο-2015-zodia-taro

Κοινοποίηση:

Είναι εξαιρετικά φιλόδοξοι, αν και κρύβουν τη φιλοδοξία τους κάτω από μια επιφανειακή ψυχρότητα. Όπως και ο και ο κάβουρας, το σύμβολό τους, οι Καρκίνοι σπάνια προσεγγίζουν μετωπικά το στόχο τους, αλλά συχνά οδεύουν προς την επιτυχία από πλάγιους δρόμους, φαινομενικά χωρίς να βιάζονται. Μόλις φτάσουν όμως στην κορυφή, θρονιάζονται εκεί και είναι απίθανο να τους εκτοπίσεις.

Μόλο που τους αρέσει να τους κανακεύουν, πρώτιστο μέλημά τους είναι η φροντίδα των άλλων –αλλά βάζουν και ένα ποσό στην άκρη για κάθε ενδεχόμενο. Αποτιμούν την επιτυχία με υλικούς όρους, απαιτούν όμως να νιώθουν και συναισθηματικά ολοκληρωμένοι. Η επιτυχία δεν τους αλλάζει και ελάχιστοι φίλοι μαθαίνουν τα πραγματικά τους αισθήματα. Οι Καρκίνοι είναι σεμνοί και κρύβουν καλά τα όποια αισθήματα θριάμβου. Όσο ψηλά και αν φτάσουν, θα φυλάξουν ζηλότυπα την ιδιωτική τους ζωή. Το σπίτι και η οικογένεια είναι τα πιο σημαντικά πράγματα γι’ αυτούς και η σταθερή βάση εκκίνησης για την επιτυχία τους.

Για τους Καρκίνους η δεν είναι μια απλή αναγκαιότητα –συνδέεται με την τάση τους να προσφέρουν στους άλλους –και πολλοί διαπρέπουν ως εστιάτορες ή επιχειρηματίες στον τομέα των τροφίμων. Άλλοι πάλι διακρίνονται σε επαγγέλματα που εμπεριέχουν φροντίδα προς τους συνανθρώπους τους, όπου μπορούν να ικανοποιήσουν απόλυτα την ανάγκη τους να δίνουν στους άλλους.

zodia-zvdia-22

Οι Καρκίνοι είναι εσωστρεφείς άνθρωποι και κρύβουν ζηλότυπα το μυστικό της επιτυχίας τους. Γενικά τους αρέσει να ζουν πίσω από ένα τείχος που τους χωρίζει από τον κόσμο και προστατεύει τους ίδιους και ό,τι αγαπούν. Πολλές φορές οι επιτυχημένοι Καρκίνοι έχουν ένα σκύλο φύλακα.