Καρκίνος και φλέρτ

Κοινοποίηση:

Αν και οι Καρκίνοι είναι εκ φύσεως αισθηματίες και ρομαντικοί, έχουν την ικανότητα να συντονίζονται με τους άλλους. Αυτή η ενστικτώδης κατανόηση τους κάνει να φλερτάρουν με σχεδόν υπερφυσική αποτελεσματικότητα. Σαν να ξέρουν ακριβώς τι θέλει να ακούσει ο άλλος.

Ταυτόχρονα, η συναισθηματική ανασφάλεια που έχουν την τάση να νιώθουν κάνει τους Καρκίνους συχνά υπερευαίσθητους στο αρχικό στάδιο μιας ερωτικής ιστορίας. Τα παίρνουν όλα τόσο προσωπικά που είναι δύσκολο να τους πειράξει κανείς –έστω και με τρυφερότητα –και πριν νιώσουν «ασφαλείς» με το άλλο άτομο σπάνια χαλαρώνουν αρκετά για να μπουν στο πνεύμα του φλερτ.

Αν χρησιμοποιήσουν σωστά την ευαισθησία τους, οι Καρκίνοι μπορούν να δημιουργήσουν εύκολα ρομαντική ατμόσφαιρα. Μπορούν, για παράδειγμα, να διαλέξουν μια σαγηνευτική ή να δημιουργήσουν μια αισθησιακή ατμόσφαιρα με χαμηλωμένα φώτα. Πολλοί από αυτούς είναι επίσης εξαιρετικοί μάγειροι και ένα γεύμα φτιαγμένο με προσοχή και αγάπη μπορεί να αποτελέσει μέρος της τακτικής τους όταν θέλουν να κερδίσουν τον έρωτα κάποιου. Επειδή οι Καρκίνοι είναι ντροπαλοί και προστατεύουν τον εαυτό τους, διαλέγουν το σπίτι τους σαν τόπο πρώτης συνάντησης. Περιτριγυρισμένοι από τα πολύτιμα και αγαπημένα τους πράγματα νιώθουν πιο ασφαλείς και μπορούν να ριψοκινδυνεύσουν σε μια περιπέτεια με αβέβαια έκβαση.

zodia-zvdia-22

Ο Καρκίνος μπορεί να είναι ντροπαλός και επιφυλακτικός, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να νιώθει περιέργεια για το αντίθετο φύλο –ή για το φλερτ. Το ένστικτό του τον βοηθάει να απευθύνεται σε αυτούς που θα ανταποκριθούν, μιας και δεν αντέχουν την απόρριψη και σπάνια ριψοκινδυνεύουν.