Καρκίνος και παραψυχικές ικανότητες

αστρολογια

Κοινοποίηση:

Οι Καρκίνοι γεννιούνται σε ένα από τα πιο παραψυχικά ζώδια του ζωδιακού και αρχίζουν να νιώθουν τις σκέψεις, και τα των ανθρώπων γύρω τους, σχεδόν από τη γέννησή τους. Αυτή η ικανότητα συνεχίζει να υπάρχει σε όλη τους τη ζωή, αν και μερικοί ενήλικες Καρκίνοι (ιδιαίτερα άντρες) πιθανόν να αποφεύγουν να το παραδεχτούν. Εκεί που φαίνεται ότι όλοι οι Καρκίνοι συμφωνούν είναι στο γεγονός ότι έχουν μία ιδιαίτερη αίσθηση για τις ανάγκες του κοινού. Μπορούν επίσης να νιώσουν πως αισθάνονται οι άνθρωποι τους οποίους αγαπούν.

 

Στο κοινωνικό επίπεδο, μπορούν να μετρήσουν τη συναισθηματική θερμοκρασία μιας συναναστροφής πιο γρήγορα από οποιονδήποτε άλλο και αντιλαμβάνονται ενστικτωδώς τα ανεπαίσθητα ρεύματα. Μερικές φορές, επίσης, έχουν την ικανότητα να νιώθουν τα αισθήματα των άλλων ανθρώπων και να «μυρίζονται» την ατμόσφαιρα του χώρου στον οποίο βρίσκονται. Μπορεί σε έναν ορισμένο τόπο, ή να βιώσουν την αγωνία κάποιου άλλου. Η ικανότητα να νιώθουν αυτό που είναι και αυτό που δεν είναι αποδεκτό σε οποιαδήποτε περίπτωση, τους κάνει να αισθάνονται άνετα στις κοινωνικές εκδηλώσεις. Αλλά το βρίσκουν σωματικά και νευρικά εξοντωτικό να μένουν έξω από το σπίτι τους για πολύ. Αρκετοί Καρκίνοι είναι διορατικοί από τη φύση τους και επομένως είναι καλοί στη πρόβλεψη του μέλλοντος, και ειδικά στην κρυσταλλομαντεία και την τεϊομαντεία ή καφεμαντεία.

 

Οι παραψυχικοί Καρκίνοι μπορεί να βλέπουν αύρες ή να παίρνουν πληροφορίες για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον  με τη μορφή εικόνων, σαν να έχουν μια οθόνη κινηματογράφου μέσα στο κεφάλι τους. Από την άλλη πλευρά, μπορεί επίσης να «ακούν» τι πρόκειται να πει κάποιος, πριν αρχίσει καν να το προφέρει.

zodia-zvdia-22