Καρκίνος και Πάθος

Οι Καρκίνοι έχουν μια πλούσια συναισθηματική ζωή και έντονα πάθη. Στην πραγματικότητα μάλιστα, οι Καρκίνοι επηρεάζονται πολύ από τα αισθήματά τους, παρόλο που συχνά προστατεύουν τον εαυτό τους κρύβοντάς τα και δείχνοντας πιο αδιάφοροι από ότι στα είναι. Η αλήθεια είναι πως οι Καρκίνοι νοιάζονται πολύ για τους ανθρώπους γύρω τους και περισσότερο για τα παιδιά και εκείνους με τους οποίους έχουν πολύ στενές σχέσεις.

Η ασφάλεια είναι ένα θέμα που απασχολεί πολύ τους Καρκίνους, οι οποίοι νιώθουν έντονα την ανάγκη για ένα σπιτικό που θα αποτελέσει τη βάση τους. Όταν φτιάξουν τη φωλιά τους, ασχολούνται με πάθος μαζί της, προσπαθώντας να την κάνουν ζεστή και όμορφη και να αυξήσουν την αγοραστική της αξία. Όπως ακριβώς και οι Ταύροι, οι Καρκίνοι τείνουν να καταναλώνουν πολλή ενέργεια στην επίπλωση και τη διακόσμηση και συχνά γίνονται ενθουσιώδεις συλλέκτες μικροαντικειμένων για το σπίτι. Η ζωηρή φαντασία τους γοητεύεται από τη αίγλη του παρελθόντος και συχνά εκδηλώνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αντικείμενα με ιστορική αξία. Οι Καρκίνοι είναι πολύ δημιουργικά άτομα και ενθουσιάζονται με τα χόμπι που τους επιτρέπουν να εκφράσουν αυτή την πλευρά της προσωπικότητάς τους. Συνήθως, μάλιστα, προτιμούν τις δραστηριότητες που μπορούν να απολαύσουν στο σπίτι τους, όπως η μαγειρική, η ραπτική και η κηπουρική.

Οι Καρκίνοι εκδηλώνουν συνήθως όλο τους το παθος όταν χρειαστεί να προστατεύσουν κάποιον που αγαπούν.Μερικές φορές, μάλιστα, τους θεωρούν οικογενειολάτρες γιατί αισθάνονται πολύ έντονα τις ρίζες τους και είναι πολύ αφοσιωμένοι στην οικογένεια  τους και τους αγαπημένους τους.

zodia-zvdia-22