Καρκίνος και Πεπρωμένο

γυναικα-καρκινος-ωροσκοπιο

Κοινοποίηση:

Το μεγάλο πρόβλημα των Καρκίνων που έχουν το Βόρειο Δεσμό σε ένα ζώδιο της Φωτιάς είναι να συμβιβαστούν με την επιθυμία τους να λάμψουν στο προσκήνιο. Μερικές φορές μπορεί να αναγκαστούν να ρίξουν τα οχυρά τους και να εκδηλωθούν ανοιχτά, κάτι που τρομάζει πολύ τους Καρκίνους. Ο Βόρειος Δεσμός στον Ταύρο ή την Παρθένο υπόσχεται περισσότερα. Θα είναι εύκολο για αυτόν τον Καρκίνο να βρει πρακτικούς τρόπους να βοηθάει και να φροντίζει τους άλλους ή να εκφράζει τα τρυφερά αισθήματά του, που θα τύχουν θαυμασμού. Όταν ο Βόρειος Δεσμός είναι στον Αιγόκερω, το αντίστοιχο ζώδιο του Καρκίνου, απαιτεί τα προστατευτικά αισθήματα του Καρκίνου να απευθύνονται σε ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Τελικά αυτά τα αισθήματα μπορεί να καταφέρουν να εκφραστούν καλύτερα μέσω μιας μεγάλης, πλατιάς «οικογένειας».

Ο Βόρειος Δεσμός σε ένα ζώδιο του Αέρα δημιουργεί ένταση, αφού οι Καρκίνοι πιστεύουν ότι οι πράξεις μιλάνε καλύτερα από τα λόγια και συχνά δυσκολεύονται να περιγράψουν τα αισθήματά τους. Η πρόκληση είναι να επινοήσουν τρόπους έκφρασης των αισθημάτων τους κι έτσι να νιώσουν περισσότερο μέλη ενός συνόλου. Η καλύτερη θέση όμως είναι όταν ο Βόρειος Δεσμός πέφτει σε ένα ζώδιο του Νερού. Τότε η ικανότητα του Καρκίνου να καταλαβαίνει τους άλλους θα είναι αυξημένη και συχνά θα βρίσκει ανταπόκριση και οι ψυχικές διαισθητικές του ικανότητες θα είναι τονισμένες.

Οι ευαίσθητοι Καρκίνοι δεν μπορούν να αγνοήσουν το πεπρωμένο που τους χαράζουν οι Δεσμοί. Παρόλο όμως που αντιλαμβάνονται τον προορισμό τους στη γη όταν είναι παιδιά, αποφεύγουν να το δεχτούν και το παραδέχονται μόνο όταν οι συνθήκες τους αναγκάζουν να το κάνουν.

zodia-zvdia-22