Καρκίνος και σεξ

Κοινοποίηση:

Έχοντας τη Σελήνη σαν κυβερνήτη, ο Καρκίνος αλλάζει εύκολα διάθεση, είναι ευαίσθητος και ευάλωτος, γιατί κάτω από την επίδειξη σεξουαλικής επιτήδευσης υπάρχει μια μαλακή καρδιά που φοβάται μήπως πληγωθεί. Οι συναισθηματικοί Καρκίνοι δεν μπορούν να αντισταθούν σε μια δακρύβρεχτη ιστορία και έτσι τους εκμεταλλεύονται άλλα ζώδια με σκληρότερη καρδιά.

Κάπου βαθιά μέσα τους, οι Καρκίνοι γνωρίζουν ότι είναι ευάλωτοι και φοβούνται να ξανοιχτούν στο σεξουαλικό επίπεδο, αν δεν το έχουν σκεφτεί καλά από πριν. Έτσι, οι σεξουαλικές τους επιθυμίες μπορεί να καταπιεστούν από τους συναισθηματικούς ελιγμούς που χρησιμοποιούν για να στηρίξουν την εμπιστοσύνη τους, η οποία όμως μερικές φορές αντανακλά μια εσωτερική ευθιξία. Οι Καρκίνοι έχουν ευμετάβλητες διαθέσεις, είναι ψυχροί και απόμακροι τη μια στιγμή και ρωτούν κακόκεφα την άλλη αν τους αγαπά ακόμα ο σύντροφός τους. Επίσης ξαφνικά μπορεί να αναδυθεί από αυτό το κέλυφος ένα αισθησιακά σεξουαλικό άτομο, έτοιμο να ικανοποιήσει κάθε ιδιοτροπία του ζαλισμένου συντρόφου.

Σαν ζώδιο του Νερού, έχει την ικανότητα να καθρεφτίζει τα του συντρόφου του, ενώ ο αποδέκτης αυτής της αντανάκλασης μπορεί να νιώθει ότι ο Καρκίνος καταλαβαίνει πράγματι τα σεξουαλικά του συναισθήματα. Ωστόσο, οι Καρκίνοι τείνουν να ξεχνούν τις δικές τους σεξουαλικές ανάγκες, από ενδιαφέρον για το σύντροφό τους.

zodia-zvdia-22

Η προσέγγιση του Καρκίνου στο σεξ είναι αξιοσημείωτη, σαν τη συμπεριφορά του καβουριού που αντιπροσωπεύει το ζώδιο αυτό. Δεν πλησιάζουν ποτέ το στόχο τους κατευθείαν αλλά πλαγίως. Ένα ψυχρό κέλυφος φαινομενικής αδιαφορίας καλύπτει ένα φλογερό εσωτερικό, αλλά όταν οι δαγκάνες του καβουριού πιάσουν το αντικείμενό τους, σπάνια το αφήνουν να φύγει.