Καρκίνος και Τύχη

ωροσκοπιο-2015-zodia-taro

Κοινοποίηση:

 

Παρόλο που οι Καρκίνοι θεωρούν τον εαυτό τους τυχερό, στην πραγματικότητα είναι ένα από τα πιο διαισθητικά ζώδια και έχουν μια πολύ λεπτή αίσθηση του χρόνου. Μερικές φορές νιώθουν μεγάλη ανασφάλεια για το και χρειάζονται συνεχή επιβεβαίωση ότι δεν υπάρχουν κρυφοί κίνδυνοι.

Οι Καρκίνοι έχουν συχνά μεγάλη οξύνοια στις επιχειρήσεις και κάνουν συνήθως εμπνευσμένες και σωστές προβλέψεις. Οι καλύτεροι τρόποι για να έχουν κέρδη είναι να στρέψουν την προσοχή τους σε κάτι για το οποίο δεν ενδιαφέρεται κανένας άλλος –τουλάχιστον εκείνο τον καιρό. Για παράδειγμα, είναι οι πρώτοι που θα εντοπίσουν μια «ευκαιρία» σε ένα παλαιοπωλείο. Ή, επειδή δεν τους αρέσει να πετούν τίποτα, πιθανόν να ανακαλύψουν στη σοφίτα έναν κρυμμένο θησαυρό.

Έχουν δαιμόνιο επιχειρηματικό νου και, άρα, μεγάλες δυνατότητες επιτυχίας. Είναι ειδικοί στο να προβλέπουν τις μελλοντικές τάσεις της αγοράς και εξαιτίας της βαθιάς τους κατανόησης για τις ανάγκες των άλλων ανθρώπων καταφέρνουν να προσφέρουν αυτό που ζητά το κοινό. Στην ουσία ελάχιστες επιχειρήσεις Καρκίνων αποτυγχάνουν τα αποφέρουν κέρδη. Ωστόσο, το οικονομικό όφελος δεν είναι το κίνητρο αυτών των τρυφερών ανθρώπων, που τόσο συχνά καταναλώνουν τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν τους άλλους. Έτσι είναι δίκαιο η Θεά Τύχη να τους ανταμείβει συχνά με κάποιο απρόσμενο δώρο.

zodia-zvdia-22

Ο Καρκίνος  είναι το σημείο του ζωδιακού που κυνηγά τις ευκαιρίες. Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο αυτό έχουν ταλέντο στο να ανακαλύπτουν ένα Σεζάν ή Βαν Γκογκ ανάμεσα σε παλιατσαρίες ή το διαμαντένιο δαχτυλίδι που είχε πεταχτεί γιατί το θεωρούσαν ψεύτικο. Το ενδιαφέρον τους για το παρελθόν τους κάνει να αγαπούν τις αντίκες.