Καρκίνος και Χιούμορ

προβλεψεις-για-το-ζωδιο-του-καρκινου-ωροσκοπιο 2015

Κοινοποίηση:

Η αίσθηση χιούμορ των Καρκίνων μεταβάλλεται όσο και τα συναισθήματα  τους. Τη μία μέρα μπορεί να είναι φοβερά διασκεδαστικοί και την επόμενη να δείχνουν ανίκανοι για το παραμικρό αστείο και να χαλούν και τη διάθεση όλων των άλλων.

Σαν θεατής ο Καρκίνος  είναι το ίδιο ασταθής. Η ικανότητά του να διασκεδάσει σε μια κωμωδία ή ακούγοντας ανέκδοτα επηρεάζεται από τη διάθεσή του εκείνης ακριβώς της στιγμής.

Αν τον απασχολεί κάτι, δε θα συγκινηθεί ούτε από τον ευφυέστερο κωμικό. Αλλά όταν νιώθει –λέξη κλειδί για τους Καρκίνους –όμορφα, κανείς δεν γελά περισσότερο από αυτόν.

zodia-zvdia-22

Το γέλιο του Καρκίνου είναι χαρακτηριστικό, θα μπορούσαμε μάλιστα να πούμε ότι έχει μια νότα σεληνιασμού. Οι κάβουρες είναι ικανοί να γελούν μέχρι δακρύων, και η έκφραση «υστερικό γέλιο» έχει ειδική σημασία για αυτό το ζώδιο του νερού.

Οι Καρκίνοι όταν αποφασίσουν να κάνουν κάποιον να γελάσει είναι, γενικά, αρκετά λεπτοί. Τα χοντρά αστεία δεν τους αρέσουν, εκτός και αν λέγονται με έξυπνο τρόπο. Συνήθως προτιμούν αστεία και κινούμενα σχέδια κάπως σουρεαλιστικά και μπορεί να σας διαβάσουν κάποια ιστορία από την εφημερίδα για μια παράξενη υπόθεση, την οποία βρίσκουν διασκεδαστική.

Μερικές φορές όμως, αυτά τα αστεία ή οι ιστορίες φέρνουν τους άλλους σε αμηχανία αλλά οι Καρκίνοι ξεκαρδίζονται στα γέλια καθώς τα αφηγούνται.

Είτε τις αγαπούν είτε τις πολεμούν επί μια ολόκληρη ζωή, οι Καρκίνοι συνήθως είναι πολύ ευαίσθητοι στο θέμα της μητέρας τους. Μερικές φορές η ευαισθησία αυτή επεκτείνεται και στις στενές τους σχέσεις. Έτσι τα αστεία για την θα αντιμετωπιστούν με μια παγερή σιωπή.