Καρκίνος και Χρήμα

zodia

Κοινοποίηση:

Ο κάβουρας, που είναι το σύμβολο στο ζωδιο του Καρκίνου, έχει ένα σκληρό κέλυφος. Χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη, αδιαπέραστη πανοπλία τους, οι Καρκίνοι καταφέρνουν να κάνουν σκληρές διαπραγματεύσεις στην επαγγελματική τους ζωή, βγαίνοντας πάντα κερδισμένοι από τα παζάρια τους με τους πελάτες τους.

Οι Καρκίνοι είναι φιλόδοξοι, ευφυείς, με διαισθητικές ικανότητες και οξύ επιχειρηματικό δαιμόνιο. Όπως ακριβώς τα καβούρια στο ζωικό βασίλειο, ποτέ δεν επιτίθενται στο στόχο τους καταπρόσωπο, προτιμώντας συνήθως πλάγια προσέγγιση, Αλλά από τη στιγμή που το ανυποψίαστο θύμα θα πέσει στα νύχια τους, θα επιμείνουν μέχρι τελικής εξοντώσεως. Έτσι, είναι πετυχημένοι επιχειρηματίες, με μια τάση να γίνονται πονηροί ή και μηχανορράφοι αν χρειαστεί. Αυτό φαίνεται να διαψεύδει τη φήμη που έχουν ότι είναι καλόκαρδοι και στοργικοί. Στην πραγματικότητα έχουν μια ευαίσθητη πλευρά, που ωστόσο εκδηλώνουν μόνο στην και τους φίλους τους. Ακόμα, καταφέρνουν να φτιάξουν μια «μητρική» ατμόσφαιρα γύρω τους, προσελκύοντας πλούσιους ανθρώπους, πρόθυμους να τους βοηθήσουν στην πραγματοποίηση των σχεδίων τους. Ωστόσο, επειδή η οικογενειακή ζωή είναι πολύ σημαντική για αυτούς, συχνά βγάζουν χρήματα μόνο όταν τακτοποιήσουν την προσωπική τους ζωή. Στο μεταξύ χρησιμοποιούν αυτά που έχουν για να φτιάξουν ένα άνετο, ζεστό σπιτικό, φροντίζοντας παράλληλα να αποταμιεύουν αρκετά χρήματα για να εξασφαλίσουν το μελλον των παιδιών τους.

Στους Καρκίνουςαρέσει να συλλέγους, «ανθρώπους, αντικείμενα και χρήματα», και δεν είναι ιδιαίτερα ανοιχτοχέρηδες, καθώς νιώθουν ευάλωτοι χωρίς μετρητά. «Προστατεύω» λένε οι Καρκίνοι και φροντίζουν ο λογαριασμός τους στη τράπεζα να είναι σε καλή κατάσταση, «για μια δύσκολη στιγμή».

zodia-zvdia-22