Καρκίνος και Προβλήματα

zwdia-ταρο-ερωτικο-ωροσκοπιο

Κοινοποίηση:

Τα προβλήματα του Καρκίνου, όπως και του Ταύρου, έχουν την τάση να ξεπηδάνε από το αίσθημα της ανασφάλειας  που τον κάνει να γαντζώνεται από πράγματα χωρίς λόγο. Στην περίπτωση του Καρκίνου όμως τα αίτια είναι μάλλον συναισθηματικά παρά υλικά. Με κυβερνήτη τη Σελήνη, οι Καρκίνοι έχουν την τάση να ζουν τη ζωή των αγαπημένων τους, να ενστερνίζονται τα προβλήματά τους και συχνά να λένε «ναι» τη στιγμή που θα έπρεπε να πουν «όχι». Ταυτόχρονα η έντονη ευαισθησία τους, τους κάνει να κρύβουν αυτά τους τα αισθήματα από φόβο μήπως πληγωθούν. Οι Καρκίνοι κατσουφιάζουν επί μέρες ή παρακάμπτουν το πρόβλημα μέχρι που η πίεση μέσα τους αυξάνεται σε αφόρητο σημείο. Τότε το φράγμα σπάει και τα αισθήματά τους ξεχύνονται σαν χείμαρρος, διπλασιάζοντας το μέγεθος του προβλήματος και βάζοντας τους αγαπημένους τους σε πολύ δύσκολη θέση.

Ο Καρκίνος  φημίζεται για τον καλοσυνάτο, συμπονετικό χαρακτήρα του που θέλει και μπορεί να βοηθήσει τους άλλους. Παρόλα αυτά και σε αυτή την περίπτωση ο Κάβουρας το παρακάνει, πνίγοντας τους άλλους με το ενδιαφέρον του αντί να προσφέρει στήριγμα, ανησυχώντας υπερβολικά αντί να βρίσκει ρεαλιστικές λύσεις. Για το καλό όλων, ο Καρκίνος θα κάνει καλά να κοιτάξει πώς αντιμετωπίζει τα προβλήματα το αντίθετο ζώδιο, ο Αιγόκερως. Η ευαισθησία και ο κοφτερός, πρακτικός τρόπος σκέψης είναι πολύ ισχυρός συνδυασμός!

Η τάση του Καρκίνου να ανησυχεί υπερβολικά για το καθετί και να κλείνεται σε έναν κόσμο καταπιεσμένων αισθημάτων μπορεί να του δημιουργήσει προβλήματα υγείας –ιδιαίτερα έλκη στομάχου, αφού ο Καρκίνος κυβερνά αυτό το μέρος του σώματος. Ο Καρκίνος θα πρέπει να μάθει να μοιράζεται τις σκοτούρες του με έναν καλό φίλο.

zodia-zvdia-22