Καρκίνος και Σελήνη

Κοινοποίηση:

Καρκίνος-Κριός

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Καρκίνο και της Σελήνης στον Κριό, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι έχετε πολύ αποφασιστική θέληση και ισχυρή επιμονή σε οτιδήποτε κάνετε, με μια φυσική επιθυμία για κυριαρχία και ικανότητα για καθοδήγηση και έλεγχο στο νοητικό κόσμο. Μερικές φορές υπάρχει ο κίνδυνος να περνάτε στα άκρα, με κάποια δυσκολία στις αλλαγές ακόμα και όταν τις υπαγορεύει η λογική. Έχετε έμφυτη απέχθεια απέναντι στον έλεγχο ή την επιρροή του νου ή της θέλησής σας από κάποιον άλλο, πράγμα που σας κάνει επιρρεπείς σε πολλά λάθη και απώλειες στη ζωή σας. Θα προτιμάτε να ασχολείστε μάλλον με γενικές αρχές, παρά με τις λεπτομέρειες της καθημερινής ζωής. Ο κίνδυνος αυτού του συνδυασμού είναι ότι σας χαρίζει μια σιωπηλή, ξεροκέφαλη επιμονή. Προσέχετε να αποφεύγετε τις ακρότητες στην εργασία.

 

Καρκίνος-Ταύρος

zodia-zvdia-22

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Καρκίνο και της σελήνης στον Ταύρο, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, από αυτό το συνδυασμό θα φανεί ότι έχετε την τάση να αφήνετε το αισθησιακό μέρος της φύσης σας να σας επηρεάζει υπερβολικά. Τρέφετε μεγάλη για το λεπτοφυές και το μεγαλειώδες στη φύση, αλλά ο συνδυασμός αυτός σας κάνει ευεπηρέαστους από τις νοητικές και φυσικές καταστάσεις των άλλων, πράγμα που σας βλάπτει πολύ. Πρέπει πάντα να καλλιεργείτε στον εαυτό σας θετικό αυτοέλεγχο και αντίσταση στη δύναμη επιρροής των άλλων, αντιλαμβανόμενοι ότι με τη θέληση μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις πιο δυσάρεστες καταστάσεις, αν είστε αποφασισμένοι να επικρατήσετε πάνω τους. Επειδή εμφανίζετε τέτοια ροπή στην υιοθέτηση των καταστάσεων των άλλων, πρέπει να προσπαθήσετε να μελετήσετε τον εαυτό σας και να γίνετε έμπειροι στην αυτογνωσία.

 

Καρκίνος-Δίδυμοι

 

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Καρκίνο και της Σελήνης στους Διδύμους, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι έχετε μεγάλη δίψα για γνώση προς όλες τις κατευθύνσεις, μαζί με μεγάλη δραστηριότητα και ενεργητικότητα. Θα επιθυμείτε να εισέλθετε στο χώρο της τέχνης ή να ακολουθήσετε κάποια εκπαιδευτική ενασχόληση και θα έχετε μια τάση για δημόσια ζωή, είτε μέσω ομιλίας είτε μέσω συγγραφής. Όμως στο συνδυασμό αυτό υπάρχει μεγάλη δυαδικότητα, δίνοντάς σας μια τάση να ανησυχείτε για ασήμαντα πράγματα. Ωστόσο, ο νους είναι ικανός να δεχτεί τη φώτιση έμμεσα, καθώς και μέσω εκπαίδευσης. Αλλά, όμως, πρέπει να προσπαθήσετε να αντιληφθείτε τη συναισθηματική και συγκινησιακή όψη της φύσης σας, καθώς και τη διανοητικά, γιατί μια αληθινή κατανόηση του εαυτού σας θα έχει μεγάλη αξία για σας. Ίσως να έχετε μια υπερβολικά έντονη επιθυμία για γνώση διανοητικού τύπου.

 

Καρκίνος-Καρκίνος

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Καρκίνο και της Σελήνης επίσης στον Καρκίνο, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, από το συνδυασμό αυτό μπορεί να ειπωθεί ότι έχετε μια καθαρή, οξεία διάνοια και ότι οι προθέσεις σας είναι επίσης πολύ θετικές. Θα προτιμάτε τις γενικές αρχές από τις λεπτομέρειες. Ο συνδυασμός αυτός χρειάζεται όλη την εκπαιδευτική βοήθεια που μπορεί να δοθεί, επειδή, χάρη σε αυτόν μπορείτε να εισέλθετε σχεδόν σε όποιο τομέα της ζωής θέλετε. Δεν σας αρέσει να υπόκεισθε στους νόμους και τους κανόνες των άλλων και είστε πολύ ανεξάρτητοι και αυτάρκεις. Ωστόσο, είστε πολύ ευαίσθητοι στις καταστάσεις και τα αισθήματα των άλλων και μερικές φορές έχετε την τάση να είστε λίγο απογοητευμένοι. Χρειάζεται να κατανοήσετε τους νόμους της ζωής και πρέπει να προσπαθήσετε να εκπαιδεύσετε την αισθησιακή πλευρά της φύσης σας.

 

Καρκίνος-Λέοντας

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Καρκίνο και της Σελήνης στον Λέοντα, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι είστε υπερβολικά ευαίσθητοι και δεκτικοί στη διανοητική κατάσταση και τα αισθήματα των άλλων. Τόσο πολύ μάλιστα, ώστε επηρεάζουν τα δικά σας σημαντικά. Έχετε έντονα αισθήματα και αν είστε κάπως αναξιόπιστοι, αυτό οφείλεται στο ότι είστε τόσο ευαίσθητοι στους άλλους, ώστε επηρεάζουν τη θέλησή σας. Με το συνδυασμό αυτό νιώθετε πράγματι περισσότερη επιθυμία για φιλία, έρωτα, κοινωνικότητα, συμπάθεια, άνεση και ικανοποίηση, παρά για σκληρό νοητικό έργο. Διαθέτετε αρκετή ήρεμη δύναμη και μια διορατική κατανόηση που δεν φτάνει σε σας μέσα από τα εγκεφαλικά κέντρα. Έχετε μεγάλη καρδιά και είστε ικανοί να δείξετε μεγάλη αφοσίωση σε εκείνους που αγαπάτε και όταν στρέφετε την ευαισθησία σας προς τα μέσα θα κάνετε μεγάλη πρόοδο στην ατομικότητά σας.

 

Καρκίνος-Παρθένος

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Καρκίνο και της Σελήνης στον Παρθένο , που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι έχετε μια οξυδερκή, κριτική και διακρίνουσα φύση σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με το αίσθημα. Είστε ευμετάβλητοι κατά περίεργο τρόπο ψυχικοί. Έχετε μια τάση προς τη μελέτη της ανατομίας και της φυσιολογίας, μπορείτε να αναλάβετε φιλολογικό έργο και να γίνετε συγγραφέας. Έχετε έντονα πάθη και θα πρέπει να προσέχετε, ώστε να ζείτε μια απόλυτα αγνή ζωή, γιατί διαφορετικά μπορεί να βλάψετε την απόλυτα αγνή ζωή, γιατί διαφορετικά μπορεί να βλάψετε την καριέρα σας. Πρέπει να κατανοήσετε το νόμο της χρήσης και της κατάχρησης και ότι το μεγαλύτερο καλό βρίσκεται στην ισορροπία ανάμεσα στα δύο άκρα. Γιατί, παρόλο που διαθέτετε ικανή νοημοσύνη, η επιθυμία για απολαύσεις είναι μεγάλη. Έχετε ένα πολύ έντονο αίσθημα κριτικής, αλλά μην το αφήσετε να σας κάνει αντιπαθείς ή χωριστικούς.

 

Καρκίνος-Ζυγός

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Καρκίνο και της Σελήνης στον Ζυγό, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, ο συνδυασμός αυτός δείχνει ότι έχετε μια πολύ λεπτή διόραση και οξεία αντίληψη. Είστε φίλοι της οικογενειακής και κοινωνικής ζωής. Αν ζείτε μια αγνή ζωή, θα έχετε ένα λεπτό ισορροπημένο νου, με καθαρές διοράσεις και προφητική ενόραση, ικανό να αντιλαμβάνεται όχι μόνο τις παρούσες καταστάσεις, αλλά ακόμα και γεγονότα που πρόκειται να συμβούν. Μπορείτε να γίνεται ένας εξαιρετικός ιδεαλιστής συγγραφέας, με οξεία αντίληψη σε όλα τα θέματα που σχετίζονται είτε με την οικογενειακή είτε με την κοινωνική ζωή. Αλλά, θα πρέπει να καθυποτάξετε τα πάθη σας, έτσι ώστε η δύναμη, η οποία διαφορετικά σπαταλιέται, να μπορέσει να ενεργοποιηθεί για χρήση από το νου. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να πειθαρχήσετε τη θέλησή σας και να ασκήσετε τον αυτοέλεγχο.

 

Καρκίνος-Σκορπιός

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Καρκίνο και της Σελήνης στον Σκορπιό, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι έχετε μια τάση να είστε συντηρητικοί, αλλά έχετε μεγάλη κλίση για δημόσιο έργο και τη δύναμη να αποκτήσετε χρήματα. Σε πολλές περιπτώσεις είστε αυστηροί απέναντι στους αντιπάλους σας και δεν ξεχνάτε ποτέ κάποια βλάβη που σας προξένησαν. Έχετε μεγάλο αυτοέλεγχο πάνω στα πάθη σας, πολύ αποφασιστική θέληση, πολύ πειστική λεπτότητα και την ικανότητα να ακολουθήσετε το δικό σας δρόμο. Πρέπει να αποφεύγετε να είστε τόσο αυστηροί ή εκδικητικοί, όπως επίσης και να προσπαθήσετε να ξεπεράσετε την περηφάνια και τη ζήλια. Είστε περισσότερο κατάλληλοι για μια εξωτερική και δημόσια ζωή, παρόλο που ίσως να ενδιαφέρεστε για τα ψυχικά και τα παράξενα θέματα, επειδή σας αρέσει να βλέπετε το εσωτερικό των πραγμάτων γενικά.

 

Καρκίνος-Τοξότης

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Καρκίνο και της Σελήνης στον Τοξότη, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, από το συνδυασμό αυτό φαίνεται ότι έχετε μια ενεργητική και υπερδραστήρια προσωπική φύση, καλή εκτελεστική ικανότητα, μεγάλη εργατικότητα και ενεργητικότητα, αλλά υπερβολική δραστηριότητα για την αντοχή της ατομικότητάς σας. Θα πρέπει να ικανοποιείστε αν κάνετε μόνο τα μισά από εκείνα που θέλετε, διαφορετικά μπορεί να δημιουργήσετε προβληματα  στο φυσικό σας σώμα, που ίσως περιλαμβάνουν ασθένειες των πεπτικών οργάνων και στομαχικές προσβολές γενικά. Διαθέτετε αρκετή διορατική ικανότητα, συχνά μπορείτε να προβλέψετε μελλοντικά γεγονότα και από καιρό σε καιρό θα βλέπετε παράξενα και ιδιόμορφα οραματα . Σας έλκει η επιστήμη και η θρησκεία και αυτοί οι δύο τομείς θα βρουν κάποια έκφραση στη ζωή σας. Αλλά αν δεν ελέγξετε τη δραστηριότητά σας και δεν επιδιώξετε την ανάπαυση, θα συντομεύσετε πολύ τη ζωή σας. Οι προσωπικές καταστάσεις τείνουν να αφυπνίσουν τα ατομικά χαρακτηριστικά με σκοπό την εσωτερική αντίληψη.

 

 

Καρκίνος-Αιγόκερως

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Καρκίνο και της Σελήνης στον Αιγόκερω, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι έχετε μια ιδεαλιστική φύση, μαζί με τάσεις για πρακτικές επιχειρήσεις. Υπάρχει κάποια αντίθεση ανάμεσα στην εσωτερική σας φύση και στα εξωτερικά έργα της, με αποτέλεσμα ένα ιδιόμορφο αίσθημα αβεβαιότητας. Θα προσπαθείτε να κάνετε τις ιδανικές συνθήκες, τις οποίες νιώθετε εσωτερικά, να εκδηλώνονται γύρω σας και έτσι θα βρίσκεστε κατά κάποιο τρόπο ανάμεσα στο εξωτερικό και το εσωτερικό. Μπορεί να θεωρηθείτε εκκεντρικοί από μια άποψη, επειδή μερικές φορές δεν είστε σίγουροι για το τι θα κάνετε. Αλλά, παρόλο που μπορεί να μην καταφέρνετε να εκφράσετε τις σκέψεις σας όπως θέλετε, θα είστε πολύ πετυχημένοι σε οποιαδήποτε επιχείρηση με την οποία θα ασχοληθείτε. Ο συνδυασμός αυτός χαρίζει κάποιο μουσικό ταλέντο, επειδή η αίσθηση της ακοής είναι έντονη σε σας ή μπορεί εύκολα να αναπτυχθεί.

 

Καρκίνος-Υδροχόος

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Καρκίνο και της Σελήνης στον Υδροχόο, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, ο συνδυασμός αυτός δείχνει ότι είστε πολύ ειλικρινείς, δεν συμπαθείτε τις υπεκφυγές, αλλά ούτε και το να σας κατηγορούν και να σας απορρίπτουν. Είστε κατάλληλοι για δημόσιο έργο, ειδικά για συνεταιρισμούς, εταιρίες και συνεργασίες. Είστε προσεκτικοί και δεν λέτε εύκολα ένα οριστικό ναι ή όχι, αλλά συνήθως ζητάτε χρόνο για να το μελετήσετε. Δεν δίνετε εύκολα υποσχέσεις, εκτός και αν είστε έτοιμοι να τις εκπληρώσετε. Είναι πιθανόν να κάνετε πολλούς φίλους στη ζωή και θα πετύχετε πολύ καλά σε οποιαδήποτε επιχείρηση ή εργασία που θα σας φέρνει σε επαφή με μεγάλες ομάδες ανθρώπων. Έχετε τάση προς την αυτοδικαίωση και επιθυμείτε πάντα να χαρίζετε ικανοποίηση σε όποια θέση και αν βρίσκεστε. Είστε αποφασιστικοί, αλλά επίσης προσεκτικοί και συνετοί στην ομιλία και στην πράξη.

 

Καρκίνος-Ιχθείς

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Καρκίνο και της Σελήνης στους Ιχθείς, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, από το συνδυασμό αυτό φαίνεται ότι έχετε ένα λαμπρό δραστήριο νου, μια οξεία αίσθηση του εσωτερικού νοήματος των λέξεων και μπορείτε εύκολα να κατανοήσετε το νου και τις σκέψεις των άλλων. Έχετε έντονη αίσθηση της καταλληλότητας των πραγμάτων. Πρέπει πάντα να κρατάτε το νου σας ενεργό και ποτέ να μην ονειροπολείτε ή να αφήνετε τον εαυτό σας να γίνετε μεντιουμιστικος, υστερικός ή ευφάνταστος. Θα είστε εργατικοί και μελετηροί, έχοντας μεγάλη δίψα για γνώση. Μαζί με τη νοητική δραστηριότητα πρέπει πάντα να συνδυάζετε την κατάλληλη διασκέδαση και τέρψη, έτσι ώστε να διατηρείτε τον οργανισμό σας σε καλή υγεία. Θα επιθυμείτε να εκφράσετε τα ιδανικά σας πρακτικά και θα είστε πολύ προσεκτικοί στις λεπτομέρειες. Μπορείτε εύκολα να νιώσετε και να αισθανθείτε τις νοητικές καταστάσεις των άλλων, αλλά δεν πρέπει να αφήνετε αυτή τη συμπονετική και δεκτική όψη της φύσης σας να περνάει στα άκρα.