Καρκίνος και Σχέσεις

Κοινοποίηση:

Στα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου δεν αρέσουν οι εφήμερες περιπέτειες αν και αυτό δεν τα εμποδίζει καθόλου να έχουν κάπου-κάπου τέτοιου είδους φαντασιώσεις. Γι’ αυτό το ζώδιο ο έρωτας σημαίνει τρυφερότητα, ρομαντισμό, . Επομένως αποφεύγει καταστάσεις που μπορεί να προκαλέσουν πόνο και καρδιοχτύπι στον ίδιο ή σε άλλους. Για τους παντρεμένους Καρκίνους η οικογένεια , το σπίτι και τα αγαπημένα πρόσωπα κατέχουν πάντα την πρώτη θέση και αγωνίζονται να διατηρήσουν τη σχέση τους αδιαφορώντας για το συναισθηματικό κόστος. Τα ανύπαντρα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου σκέφτονται κατά τον ίδιο τρόπο και κάθε φορά που ξεκινούν μια καινούρια σχέση τη βλέπουν σαν πιθανή αρχή μιας σταθερής οικογένειας.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο αντιπροσωπευτικός Καρκίνος  κάνει δεσμό κατά λάθος. Στις περισσότερες περιπτώσεις η σχέση αρχίζει αθώα, όταν ο Κάβουρας προσφέρει παρηγοριά σε κάποιον που περνάει δύσκολες στιγμές και αποζητάει συμπαράσταση. Και ξαφνικά πριν καλά-καλά το καταλάβουν, αυτό που άρχισε σαν φιλία μετατρέπεται σε σοβαρό έρωτα, τροφοδοτημένο απ’ τη ρομαντική και συναισθηματική φύση του Καρκίνου. Σ’ αυτή την περίπτωση, ο Καρκίνος νιώθει διχασμένος και υποχρεωμένος να πάρει μια απόφαση, κάτι πολύ δύσκολο και οδυνηρό γι’ αυτόν και κάτι που προτιμά ν’ αποφύγει, αν μπορεί.

Ο Καρκίνος είναι ρομαντικός και συνάμα πρακτικός. Έτσι, η τέλεια σχέση γι’ αυτόν είναι αυτή που αρχίζει σαν ρομάντζο αλλά είναι αρκετά ρεαλιστική ώστε να έχει πιθανότητες να κρατήσει. Ο Καρκίνος επηρεάζεται από τη ρομαντική ατμόσφαιρα ενός δείπνου για δυο, με κεριά και βιολιά, κόκκινα τριαντάφυλλα και περιπάτους στη παραλία κάτω απ’ το φως της σελήνης.

zodia-zvdia-22