Καρκίνος και Χωρισμός

zwdia-2015-ωροσκοπιο-2015

Κοινοποίηση:

Οι ρομαντικοί Καρκίνοι κάνουν σχέση από αγάπη πιστεύοντας ότι αυτό είναι αρκετό για να διατηρηθεί ο δεσμός «μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος». Προσκολλώνται επίμονα στους συντρόφους τους αλλά και στο παρελθόν και αντιδρούν και στην παραμικρότερη υπόνοια χωρισμού. Βρίσκουν την πληρότητα σε μια συναισθηματική σχέση και δεν μπορούν να καταλάβουν ότι ο άλλος μπορεί να υποφέρει από τα έντονα συναισθήματα και τη νοικοκυροσύνη τους. Το να αφήσει περιθώρια ελευθερίας κινήσεων στο σύντροφό του, είναι απόλυτα αδιανόητο για τον Καρκίνο. Το ζώδιο αυτό θα αποφύγει κάτι τέτοιο ακόμα κι όταν αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να σωθεί μια σχέση.

 
Όταν αυτό το ευαίσθητο ζώδιο αντιλαμβάνεται ότι ο σύντροφος είναι δυστυχισμένος ή έτοιμος να φύγει, προσκολλάται ακόμη περισσότερο, έστω κι αν αυτό του προκαλέσει περισσότερο πόνο. Αν ο παρτενέρ φύγει είναι πιθανό να ακολουθήσουν έξαλλες επικρίσεις με αναπόφευκτους καβγάδες σχετικά με τους όρους του χωρισμού. Οι Καρκίνοι πληγώνονται συχνά αλλά τείνουν να το κρύβουν πίσω από μια μάσκα ψυχρής αδιαφορίας. Συνεχίζουν να υποφέρουν για πολύ καιρό μετά το χωρισμό και αρπάζουν κάθε ευκαιρία για να αναπολήσουν πιο ευτυχισμένες εποχές, με αποτέλεσμα να νιώθουν συχνά κατάθλιψη, Μπορεί να χρειαστούν πολλά χρόνια για να χωρίσουν συναισθηματικά από ανθρώπους που δε βρίσκονται πια στη ζωή.

 
Η σύμπνοια είναι το ιδανικό του Καρκίνου και αυτό το ζώδιο δυσκολεύεται να φανταστεί, και πολύ περισσότερο να γνωρίσει, την εμπειρία του χωρισμού με ένα αγαπημένο πρόσωπο, ακόμα και για λίγο χρονικό διάστημα. Ο μόνιμος χωρισμός είναι ο εφιάλτης του Καρκίνου. Θα αντισταθεί μέχρις εσχάτων στο τέλος μιας σχέσης.

zodia-zvdia-22