Κριός και Χωρισμός

το-ζωδιο-του-κριου

Κοινοποίηση:

Παρ’ όλο που αυτό το ζώδιο  μπορεί να είναι τίμιο, δεν είναι άσχετο με το χωρισμό. Παρορμητικός σε προσωπικότητα, ο Κριός πάντα ξέρει τι θέλει και που πηγαίνει  ενώ το στοιχείο της Φωτιάς τον κάνει να έχει τάση προς την αυθόρμητη και παράφορη δράση. Κάποια στιγμή οι  Κριοί τείνουν να κυριαρχούνται από τα συναισθήματα και τις επιθυμίες τους επειδή κινούνται αποκλειστικά με βάση τις ανάγκες τους. Αυτό κάνει δύσκολες τις σχέσεις με τους άλλους. Η συνεργασία δεν είναι προσφιλής στην προσωπικότητα του Κριού.

 
Οι Κριοί αντιμετωπίζουν ανώδυνα σύντομους αναπόφευκτους χωρισμούς αλλά μπορεί να βαρεθούν γρήγορα αν οι χωρισμοί αυτοί παρατραβήξουν  με οποιοδήποτε τρόπο. Ο Κριός θα προτιμούσε επίσης να κινηθεί σε νέα εδάφη παρά να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες, κάτι που μπορεί να κάνει τη ζωή δύσκολη για το σύντροφό του. Στην αρχή οι εκρήξεις θυμού μπορεί να κάνουν τον Κριό να σηκωθεί και να φύγει βροντώντας δυνατά την πόρτα πίσω του, για να ξαναγυρίσει αργότερα και να συμπεριφέρεται σαν να μη συνέβη τίποτα (αυτό το ζώδιο βρίσκει επίσης δύσκολο το να ζητήσει συγνώμη). Αλλά αν οι διαφορές συνεχιστούν, ιδιαίτερα αν το ζώδιο του συντρόφου δεν έχει συμβιβαστική φύση, ίσως έρθει η μέρα που ο βρόντος της πόρτας θα είναι τελεσίδικος. Η έμφυτη ευελιξία και η βραχεία μνήμη του Κριού θα τον κάνει να αρχίσει να εξερευνά μια νέα σχέση.

 
Ο Κριός δεν είναι ζώδιο που ενδίδει στο συμβιβασμό. Όταν οι Κριοί είναι δυστυχισμένοι, σε γενικές γραμμές αντιδρούν φεύγοντας κι έτσι ο χωρισμός δεν τους είναι καθόλου ξένη εμπειρία. Το χωρισμό μπορεί κάλλιστα να ακολουθήσει ένα φουριόζικο «διαζύγιο στα γρήγορα» αφού οι Κριοί βρίσκουν δύσκολο να υποφέρουν ένα δοκιμαστικό χωρισμό.

zodia-zvdia-22