Μεγαλο Ωροσκοπιο Υπερπανσεληνος Δεκεμβριου

zwdia-zvdia-787

Κοινοποίηση:

Πανσέληνους στους Διδύμους

Πανσέληνος Κριός

Νιώθετε έντονο το πειρασμό να μοιραστείτε με πολλούς τις λαμπρές σας ιδέες. Όμως ενίοτε τα σχέδια αποκτούν τους δικούς τους ρυθμούς, όταν βρεθούν υπό την εξέταση του κοινού! Μιλήστε όσο θέλετε – αλλά να ξέρετε ότι οι περισσότεροι φίλοι σας απλώς θα κουνούν το κεφάλι τους στο μεταξύ, σκεπτόμενοι τα δικά τους θέματα.

zodia-zvdia-22

Με την Πανσέληνο στους Διδύμους ο ενθουσιασμός σας σχεδόν είναι ψηλαφητός, όμως οι σκέψεις σας είναι διάσπαρτες! Θα σας βοηθήσει περισσότερο να απομονωθείτε για λίγο ή να μοιραστείτε τις διανοητικές σας εξερευνήσεις με ένα άτομο που είναι γνήσια διατεθειμένο να σας συντροφεύσει στο όνειρό σας. Οι θησαυροί που θα ανακαλύψετε αν είστε πρόθυμοι να βαδίσετε τα πολλά μονοπάτια της φαντασίας σας, περιλαμβάνουν μια αστείρευτη πηγή κατανόησης και μια ισχυρότατη σύνδεσή σας με ο,τιδήποτε ανώτερο!

 

Πανσέληνος Ταύρος

Η οχλαγωγία της γιορτινής περιόδου διογκώνεται από τις προσδοκίες που τρέφει ο καθένας. Για να διατηρήσετε αρμονικές ισορροπίες στις σχέσεις σας κατά την Πανσέληνο στους Διδύμους, είναι ζωτικής σημασίας να επικοινωνείτε με ειλικρίνεια και διαύγεια!

Ίσως θεωρείτε ότι η εποχή επιβάλει μια επική εξόρμηση για αγορές, ώστε να γεμίσετε με δώρα τους αγαπημένους σας ανθρώπους και να τους εντυπωσιάσετε με τη γενναιοδωρία σας.

Είναι εξίσου πιθανό να περιπλανηθείτε στα μονοπάτια ενός παραμυθιού από την παιδική σας ηλικία, ακολουθώντας το γενικότερο πνεύμα του θαύματος της περιόδου. Παρασυρθείτε όσο θέλετε από τα όνειρά σας, αρκεί όταν ξυπνήσετε να θυμάστε τι είναι αληθινό και τι φανταστικό!

zodia-zvdia-22

Πανσέληνος Δίδυμοι

Αυτή η Πανσέληνος στο ζώδιό σας θα προσδώσει μια χροιά υπερβολής στο συναίσθημα για τις υποχρεώσεις και τις δεσμεύσεις σας, κάτι που θα κεντρίσει στο κεφάλι σας το οικείο σας καμπανάκι για ελευθερία! Η πρακτική να γεμίζετε κάθε πόντο του μυαλού σας με αμέτρητα θέματα που αποσπούν την προσοχή σας, είναι βέβαιο ότι σας εμποδίζει να είστε αποδοτικοί στην εργασία σας αλλά και στην προσωπική σας ζωή.

Η γοητεία σας είναι ακαταμάχητη και τα φλερτ προκύπτουν χωρίς καμία προσπάθεια από μέρους σας. Όμως πρέπει να αναθεωρήσετε τις προτεραιότητές σας, ακόμα κι αν χρειαστεί να μην αφήσετε κανέναν να σας προσεγγίσει πολύ αυτή την περίοδο. Η αντικειμενικότητα είναι το απαραίτητο εργαλείο σας, την οποία δεν θα καταφέρετε να επιστρατεύσετε ενόσω διατυμπανίζετε τα όνειρά σας χωρίς επιλογή αποδέκτη… Ενδείκνυται να ακολουθείτε την παρόρμηση της καρδιάς σας, αρκεί να μην βγαίνετε από το σπίτι χωρίς τη λογική σας!

Πανσέληνος Καρκίνος

Αν μένετε άγρυπνοι και ανασκαλίζετε τα υπέρ και τα κατά των ονείρων σας, είναι δεδομένο ότι στη διάρκεια της μέρας θα είστε νυσταγμένοι και γκρινιάρηδες. Θα προσεγγίσετε την παράνοια έτσι όπως τρέχετε ολόγυρα, προκειμένου να διαχειριστείτε τη μακρά λίστα των υποχρεώσεων και των καθηκόντων σας. Ίσως και να αρχίσετε να σκέφτεστε ότι κάποιοι σας αποκρύπτουν ζωτικές πληροφορίες!

Η αλήθεια είναι ότι εσείς είστε αυτοί που κρατάτε κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα, που δεν πρόκειται να μοιραστείτε με κανέναν μέχρι να είστε έτοιμοι. Στη διάρκεια της Πανσελήνου στους Διδύμους θα σας βοηθήσει πολύ αν στραφείτε στη «μετάφραση» των συμβόλων της φαντασίας σας, ώστε να τα εντάξετε στο επόμενο δημιουργικό αριστούργημά σας!

zwdia-fotia

Πανσέληνος Λέων

Η γοητεία σας φωταγωγεί τους χώρους όπου κι αν βρεθείτε, γι’ αυτό πολλοί έλκονται κοντά σας σαν τα πεταλουδάκια στη φλόγα. Τιμάτε τη θέση που κατέχετε στον περίγυρό σας και σπάνια θα απογοητεύσετε τους θαυμαστές σας που σας λατρεύουν. Ενώ θέλετε να ικανοποιήσετε το κοινό σας, μέσα σας καραδοκεί ο φόβος μήπως χάσετε την ευκαιρία να συναντήσετε το αντικείμενο της έμπνευσής σας αν σας παρασύρει το πλήθος!

Αυτή η Πανσέληνος στους Διδύμους είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να συνειδητοποιήσετε πόσο μεγάλη παγίδα μπορεί να καταστεί αυτή η ανάγκη σας να ικανοποιήσετε τις προσδοκίες των άλλων. Το βασικότερο τροχοπέδη για την εξέλιξή σας, είναι ότι σας περιορίζει να αναπτύξετε τις πραγματικές σας δυνατότητες. Είναι καιρός να αρχίσετε να λειτουργείτε αυτόνομα με τη φλογερή ικανότητά σας για έκφραση, για να βάλετε επιτέλους φωτιά και φτερά στην ψυχή σας!

Πανσέληνος Παρθένος

Θέλετε διακαώς να μπορούσατε να συγχωνεύσετε την προσωπική σας ζωή με την επαγγελματική, για χάρη της αποδοτικότητάς σας! Όμως η Πανσέληνος τους Διδύμους επηρεάζει διαφορετικά τον κάθε άνθρωπο και δυσχεραίνει κάπως τη σύγκλιση απόψεων. Υπάρχει μια ομίχλη σύγχυσης που αιωρείται στην ατμόσφαιρα, που παραδόξως σας ωθεί να μιλήσετε πιο εύκολα σε αγνώστους παρά στους οικείους σας. Μια γενικότερη έλλειψη διαύγειας ως προς τις πιο σημαντικές σας σχέσεις, μπορεί να σας φτάσει στο σημείο να αναρωτηθείτε ποιους μπορείτε να εμπιστευθείτε…

Κλείστε την πόρτα του μυαλού σας σε αυτή την ατέρμονη φλυαρία και βάλτε ξανά σε σειρά τις προτεραιότητές με ρεαλιστικό κριτήριο. Η επιδίωξη της τελειότητας θα σας οδηγήσει σε διαδρομές γεμάτες ψευδαισθήσεις και απογοητεύσεις. Ανασυνταχτείτε και θα δείτε να επιστρέφει η πίστη σας στους ανθρώπους!

zodia-zvdia-75

Πανσέληνος Ζυγός

Η ανάγκη σας να διαφύγετε από όλη αυτή την οχλαγωγία των γιορτών, είναι ακατανίκητη! Μπορεί και να ετοιμάζετε ήδη τις αποσκευές σας, χωρίς να έχετε καν προορισμό. Είναι πολύ εύκολο να πείσετε τον εαυτό σας ότι δικαιούστε ένα διάλειμμα, ακόμη κι αν αυτό αφορά ένα ρεπό από τη δουλειά σας ή μια αλλαγή σκηνικού!

Η αλήθεια είναι ότι οι καθημερινές σας υποχρεώσεις δεν ευνοούν μια πιο υγιή αναδιοργάνωση του προγράμματός σας. Όσο πιέζετε τα πνευματικά και τα σωματικά όριά σας, τόσο ενδυναμώνεστε και διαπρέπετε στο περιβάλλον σας. Η πρακτική σας αποτελεί θετική έμπνευση για όλους. Εμμείνετε στην πρόθεσή σας να μειώσετε όσο είναι δυνατόν την πολυπλοκότητα της ζωής σας – αλλά μην περιμένετε και άμεση επικύρωση των επιλογών που έχετε κάνει. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε ουσιαστικά, είναι να ακούσετε τι σας λέει η καρδιά σας!

Πανσέληνος Σκορπιός

Το πιο ασφαλές για εσάς αυτή την περίοδο, είναι να χαμογελάτε και να συνεχίσετε την προσπάθεια προόδου σας. Η αληθινή ωρίμανσή σας θα έρθει μόνο όταν αποκλείσετε από τη ζωή σας κάθε εξωτερική επιρροή και ξεπεράσετε τα εσώτερα υπολείμματα αντίστασής σας προς κάθε οικειότητα. Το φλερτ σας φαντάζει πιο διασκεδαστικό από τη σοβαρότητα, γι’ αυτό δεν βάζετε καν στην εικόνα την επιλογή να κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση.

Αυτή η Πανσέληνος στους Διδύμους θα σας αναγκάσει να δείτε ότι αν αποδεχθείτε πόσο ευάλωτοι είστε, θα προσεγγίσετε στη ζωή σας επαφές με ουσία – με τις καρδιές και τις σκέψεις να συνενώνονται σε πιο απολαυστικά πεδία δράσης. Η φαντασία σας τρέχει ιλιγγιωδώς και σας παρασύρει στη θεώρηση ότι τα όνειρά σας είναι απτά. Δεν μπορούν όλοι να χορεύουν στο ρυθμό των πολλαπλών διαστάσεων… Γι’ αυτό εσείς που μπορείτε, αξιοποιήστε αυτό το χάρισμα για να βρείτε μια πηγή έμπνευσης. Αν αρχίσετε να πιστεύετε ότι είστε κάποιο από τα πλάσματα της φαντασίας σας, το πιο πιθανό είναι να χρειαστείτε τη βοήθεια ειδικού.

zwdia-zodia-tarw

Πανσέληνος Τοξότης

Η διχοτόμηση της ανεξαρτησίας σας από τις σχέσεις έχει καταστεί πλέον αναγκαία, καθώς παλεύετε να βρείτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ ελευθερίας και δέσμευσης. Θα είναι ανέφικτο να αποφύγετε τους έντονους κοινωνικούς ρυθμούς στη διάρκεια της Πανσελήνου στους Διδύμους – και γιατί να θελήσετε να αποφύγετε τη λατρεία που σας δείχνουν όπου κι αν βρεθείτε;

Το γεγονός είναι ότι όλη αυτή η υπερφίαλη φλυαρία και το φλερτ, δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας. Σας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση, γιατί το ζητούμενό σας αφορά μια πιο ουσιαστική και στενότερη επίγνωση του εαυτού σας. Κάντε σε εσάς το δώρο της αυτοεκτίμησης, αφιερώνοντας χρόνο στον εντοπισμό όσων πραγματικά λαχταρά η ψυχή σας. Τιμώντας τις ανάγκες σας, θα ενθαρρύνετε και άλλους να κάνουν το ίδιο. Η κατάκτηση της κατανόησης ξεκινά από μέσα σας!

Πανσέληνος Αιγόκερως

Όσο κι αν καταφέρνετε να διεκπεραιώνετε άρτια τις καθημερινές σας υποχρεώσεις, είναι εμφανές ότι το μυαλό σας δεν βρίσκεται στο παρόν. Τα άτομα του οικογενειακού και του φιλικού σας περιβάλλον σας προσπαθούν να σας κρατήσουν προσγειωμένους, όμως εσείς συνεχίζετε να βλέπετε στο κεφάλι σας μια επικών διαστάσεων ταινία με τη φαντασία σας… Όταν η λογική απουσιάζει, θα προκύψουν λάθη και παρανοήσεις.

Η αλήθεια είναι ότι όσο πιο πολύ προσπαθείτε να αντιτάξετε τον ρεαλισμό και τις υποχρεώσεις σας σε όλους αυτούς τους περισπασμούς, τόσο πιο έντονοι γίνονται! Αξιοποιήστε αυτή την Πανσέληνο στους Διδύμους και πάψτε να προσποιήστε ότι όλα είναι ομαλά. Μόνο τότε η προοπτική σας θα αρχίσει να κάνει μια πιο φιλοσοφική στροφή, ανοίγοντας μονοπάτια που θα σας οδηγήσουν σε ρεαλιστικούς θησαυρούς!

zodia-astra-tarot

Πανσέληνος Υδροχόος

Οι ευκαιρίες θα χτυπούν όλες τις πόρτες που θα βρίσκουν στο διάβα τους υπό την επίδραση αυτής της Πανσελήνου στους Διδύμους! Πόσες από αυτές νομίζετε ότι προλαβαίνετε να ανοίξετε; Είναι ζωτικής σημασίας να ξέρετε σε τι θα πρέπει να πείτε «όχι» τώρα – όμως πιο ζωτική σημασία έχουν τα «ναι» που θα πείτε, ειδικά όσο αφορά την ερωτική σας ζωή ή τις δημιουργικές σας διεκδικήσεις…

Το ρομάντζο είναι στη σκέψη σας, η δέσμευση δεν είναι! Γι’ αυτό οφείλετε να είστε ειλικρινείς για τις προθέσεις σας εξ αρχής. Όσο απολαυστικός κι αν είναι ένας ανέμελος τρόπος ζωής, καθυστερεί την καρδιά σας να κάνει σωστές επενδύσεις. Οι υπερβολές μπορεί να σας παρασύρουν σε λανθασμένες διαδρομές, αν δεν είστε πρόθυμοι να επιστρατεύσετε την ηθική σας πυξίδα. Επιλέξτε την ποιότητα αντί της ποσότητας και θα βρείτε περισσότερη ευτυχία!

Πανσέληνος Ιχθύες

Η ενέργεια αυτής της Πανσελήνου στους Διδύμους θα σας επηρεάσει με έναν ιδιαίτερα προσωπικό τρόπο και με όλη την δυαδική φύση της. Αιτία γι’ αυτό είναι ότι ο μισός εαυτός σας θέλει να μείνει χαλαρά και άνετα στο σπίτι με συντροφιά τη φαντασία, ενώ ο άλλος μισός λατρεύει να είναι απαραίτητος στον εργασιακό χώρο ή τις ομαδικές δραστηριότητες!

Μια άκρατη ανάγκη για ποικιλία μπορεί να συγκρουστεί με όλες τις προγραμματισμένες υποχρεώσεις σας. Ωστόσο υπάρχει το περιθώριο να ικανοποιήσετε όλες τις παρορμήσεις σας, αν αναδιοργανώσετε το πρόγραμμά σας με μικρές έξυπνες αλλαγές. Ενδώστε στη διάθεση να κάνετε τους άλλους να χαμογελούν, χωρίς να χάσετε την αίσθηση του τόπου και του χρόνου μέσα στα φώτα και τη χαρά. Φροντίστε να δώσετε στον εαυτό σας τις στιγμές αποστασιοποίησης όταν το απαιτήσει η ψυχή σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-092