Ο Μεγάλος Θεμελιώδης Σταυρός του Απριλίου

Megalos-stayros-zvdia

Κοινοποίηση:

Προσέξτε αυτόν τον Απρίλιο καθώς θα βιώσουμε όλοι έναν ακριβή και αγχώδη σχηματισμό ανάμεσα σε τέσσερις δύσκολους πλανήτες. Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης και της ενέργειας είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Ζυγού. Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης, βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου. Ο επαναστάτης Ουρανός βρίσκεται στον Κριό, ενώ ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω. Και οι τέσσερις αυτοί πλανήτες βρίσκονται σε θεμελιώδη ζώδια, και τα Θεμελιώδη ζώδια είναι γνωστά για την ανάγκη τους για νέα ξεκινήματα. Αυτός είναι και ο λόγος που σχετίζουμε τα θεμελιώδη ζώδια με την αρχή της κάθε εποχής.

 

Την εβδομάδα που θα διανύουμε στις 20 Απριλίου, ο Άρης θα δημιουργήσει τετράγωνο με τον Δία και τον Πλούτωνα. Ταυτόχρονα ο Δίας θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό. Επίσης, ο Ουρανός και ο Πλούτωνας θα σχηματίσουν άλλο ένα τετράγωνο. Έτσι, ο Άρης θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ουρανό και ο Δίας με τον Πλούτωνα. Η μαθηματική αυτή πατέντα είναι αρκετά σπάνια και η πιο δύσκολη από όλες. Ονομάζεται Μεγάλο Τετράγωνο ή Μεγάλος Σταυρός.

 

Συμβολικά, αυτή η πατέντα συμβολίζει πως είμαστε παγιδευμένοι, νιώθοντας απογοήτευση και πίεση κατά κάποιο τρόπο. Είναι σαν να είμαστε παγιδευμένοι σε ένα φλεγόμενο κτίριο.

zodia-zvdia-22

 

Αυτό που κάνει την ευθυγράμμιση αυτή ακόμα πιο δύσκολη, είναι πως οι τρεις από αυτούς ους πλανήτες είναι πιθανότατα τοξικοί όταν σχηματίζουν μεταξύ τους δύσκολες όψεις. Αυτοί οι πλανήτες είναι ο Άρης (πόλεμος), ο Ουρανός (ξαφνική αλλαγή) και ο Πλούτωνας (έντονη αποξένωση). Ο Δίας σε αυτή τη περίπτωση δεν βοηθά. Σίγουρα, είναι ο πλανήτης που έχει να κάνει με την τύχη και την αφθονία, αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνουμε συχνά με τον Δία, είναι η λειτουργία του να επεκτείνει οτιδήποτε αγγίζει. Σε αυτή την περίπτωση, ο Δίας θα επεκτείνει αυτή την αγχωτική πατέντα. Μαζί με όλα αυτά, θα έχουμε τη δύσκολη Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ζυγού στις 15 Απριλίου.

 

Τι σημαίνει αυτό; Βασικά, ο πλανήτης Γη και όλα τα άτομα που έχουν χάρτη που επηρεάζεται από την ενέργεια του Απριλίου θα νιώσουν απίστευτο πόνο και θα αισθανθούν πως πέφτουν. Όμως, αυτές οι κοσμικές αντιθέσεις του Απριλίου θα αποτελέσουν τον καταλύτη που θα οδηγήσει στην γέννηση κάτι υπέροχου στη ζωή μας.

 

Έτσι, αν νιώσετε παγιδευμένοι, πρέπει να αλλάξετε προοπτική. Θα υπάρξει πόνος, αλλά αν αποδεχτείτε και βιώσετε πραγματικά αυτή τη κατάσταση, θα σας δώσει τον έλεγχο και την αποφασιστικότητα που χρειάζεστε για να την κατευθύνετε.