Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις για το ζωδιο του λεων -Ιούνιος

το-ζωδιο-του-λεων

Κοινοποίηση:

Η πανσεληνος στις 13 Ιουνίου θα επηρεάσει έντονα όσους ανήκετε στο ζωδιο του λεων. Θα λάβει χώρα στον τομέα του έρωτα και σαν αποτέλεσμα να περιμένετε ένα ξεκαθάρισμα σε κάποιο ρομαντικό ζήτημα. Για κάποιους λεοντες, μία περίεργη ερωτικη σχέση θα φτάσει στο τέλος της. Αν συμβεί αυτό, δεν θα σοκαριστείτε –καθώς το έχετε νιώσει να έρχεται. Αν, από την άλλη μεριά, μόλις ξεκινήσατε να βγαίνετε με κάποιον και τα πράγματα πηγαίνουν μια χαρά, τότε η πανσεληνος θα πυροδοτήσει ερωτικές δηλώσεις!

 

Στις 23 Ιουνίου, όταν η αφροδιτη περάσει στον 11ο οικο σας, στον οικο των φίλων, των ομάδων και των ονειρων, η ερωτική σας ζωή θα αποκτήσει κοινωνικό τόνο. Θα υπάρξουν πολλές προσκλήσεις σε πάρτι και άλλα ευχάριστα γεγονότα μέχρι τις 18 Ιουλίου. Όσο περισσότερο αναμιγνύεστε με κόσμο, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να γνωρίσετε ένα ιδιαίτερο άτομο. Επίσης, αν τα συναισθήματα για ένα φίλο είναι κάτι παραπάνω από πλατωνικά, τότε ίσως αποφασίσετε να εξερευνήσετε μαζί του μία ρομαντική σχέση.

 

Τα ραντεβού μέσω ίντερνετ ευνοούνται επίσης, καθώς ο 11ος οικος συνδέεται με την τεχνολογία. Δημιουργήσετε ένα προφίλ σε ένα έμπιστο site καθώς δεν έχετε τίποτα να χάσετε. Το μονοαδικό πρόβλημα είναι πως από τις 17 Ιουνίου μέχρι την 1η Ιουλίου, ο ερμης θα είναι ανάδρομος στον ίδιο τομέα του χάρτη σας. Αν σκέφτεστε εκείνο το νέο προφίλ, περιμένετε για μετά την 1η Ιουλίου, αλλά αν έχετε ήδη κάποιο παλιό λογαριασμό, μην το καθυστερήσετε.

zodia-zvdia-22

 

Διαβάστε επίσης:

Μηνιαίες προβλέψεις για το ζωδιο του λεων – Ιούνιος