Μηνιαίες Προβλέψεις για το ζωδιο του λεων -Ιούνιος

προβλεψεις-για-το-ζωδιο-του-λεων-επανασυνδεση

Κοινοποίηση:

Ο ερμης θα γυρίσει ανάδρομος στις 7 Ιουνίου και θα παραμείνει σε αυτή τη φάση μέχρι την 1η Ιουλίου, προσφέροντάς σας την ευκαιρία να ρίξετε μια ματιά στα βήματα που έχετε κάνει σε συγκεκριμένους τομείς στη ζωή σας, έτσι ώστε να σιγουρευτείτε πως είστε στο σωστό δρόμο. Τα περισσότερα από αυτά θα λάβουν μέρος μέσα σας, καθώς ο αναδρομος ερμης θα βρίσκεται στον 12ο οικο σας μεχρι τις 17 Ιουνίου. Να περιμένετε αναθεώρηση των σχεδίων σας, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να ξέρετε πως κατευθύνεστε σωστά. Εμπιστευτείτε τη φωνή μέσα σας. Μετά τις 17 Ιουνίου, ίσως επανασυνδεθείτε με έναν παλιό φίλο με τον οποίο έχετε χάσει την επαφή εδώ και χρόνια.

 

Η πανσεληνος στον ρομαντικό σας τομέα θα σας τραβήξει την προσοχή πάνω στα θέματα της καρδιάς. Αν βγαίνετε με κάποιον λίγο καιρό, η σχέση μπορεί να γίνει σοβαρή –ή θα αποφασίσετε πως δεν αξίζει.

 

Η αφροδιτη θα περάσει στον τομέα της φιλίας στις 23 Ιουνίου και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 18 Ιουλίου. Οι κοινωνικές σας αλληλεπιδράσεις θα σας φέρουν απίστευτη ικανοποίηση αυτή τη περίοδο και αν είστε ελεύθεροι θα υπάρξουν πιθανότητες να γνωρίσετε κάποιον μέσα από έναν φίλο. Ή, αν έχετε ερωτευτεί κάποιο φίλο σας, ίσως ανακαλύψετε πως τα συναισθήματα είναι αμοιβαία.

zodia-zvdia-22

 

Η νεα σεληνη στις 27 Ιουνίου θα σας εμπνεύσουν να γίνετε περισσότερο συμπονετικοί απέναντι στους λιγότερο τυχερούς. Η καλοσύνη αυτή θα σας επιστραφεί και με το παραπάνω.

 

Διαβάστε επίσης:

Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για το ζωδιο του λεων – Ιούνιος