Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις για το ζωδιο της παρθενου – Ιούνιος

το-ζωδιο-της-παρθενου-zwdio

Κοινοποίηση:

Στο ξεκίνημα του Ιουνίου, θα νιώσετε πλημμυρισμένοι από έρωτα όσοι ανήκετε στο ζωδιο της παρθενου. Στις 4 Ιουνίου, η αφροδίτη υποδέχεται τον ποσειδωνα, στον τομέα των σχέσεων. Αν είστε παντρεμένοι ή σε σοβαρή σχέση, θα βυθιστείτε με το συντροφο σας σε μία πνευματική επαφή που θα σας φέρει πιο κοντά. Ο έρωτας θα ευνοηθεί έντονα στις 8 του μηνός, όπου η αφροδίτη και ο πλουτωνας συνδέονται υπέροχα. Αυτοί οι δύο πλανήτες υπόσχονται ερωτικές εμπειρίες. Θα νιώσετε έντονα την δύναμη του έρωτα με το σύντροφό σας. Τίποτα δεν θα εμποδίσει την ένωσή σας.

 

Στις 14 Ιουνίου, όμως, ίσως βιώσετε μερικά προβλήματα στον παράδεισο. Αν νιώσετε πως ο σύντροφός σας προσπαθεί να ελέγξει τα οικονομικά σας, θα δυσανασχετήσετε. Ίσως επίσης προσπαθήσει να σας χειραγωγήσει έτσι ώστε να ξοδέψετε αρκετά χρήματα σε κάτι που δεν θέλετε. Στηρίξτε τη θέση σας.

 

Μέσα σε όλα όσα θα συμβούν αυτό το μήνα, ο κυβερνήτης σας, ο ερμης, θα γυρίσει ανάδρομος στις 7 του μήνα και θα παραμείνει ανάδρομος μέχρι την 1η Ιουλίου. Αρχικά θα νιώσετε την επιρροή του στην κοινωνική σας ζωή, πράγμα που θα επηρεάσει ταυτόχρονα και την ρομαντική σας ζωή. Είναι πιθανό να υπάρξει κακή επικοινωνία με ένα φίλο, για αυτό μην ζητήσετε ερωτικές συμβουλές αυτό το μήνα.

zodia-zvdia-22

 

Μετά τις 23 Ιουνίου, ίσως νιώσετε ερωτικά συναισθήματα για κάποιον που κατέχει θέση εξουσίας και άμεση σχέση με την καριέρα σας. Προχωρήστε με προσοχή, τουλάχιστον μέχρι την 1η Ιουλίου.

 

Διαβάστε επίσης:

Μηνιαίες προβλέψεις για το ζωδιο της παρθενου – Ιούνιος