Μηνιαίες Προβλέψεις για το ζωδιο της παρθενου – Ιούνιος

Κοινοποίηση:

Η κακή επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και ένα φίλο θα μετατραπεί σε μεγαλύτερο πονοκέφαλο από όσο νομίζετε από τις 7 έως τις 17 Ιουνίου αν ανήκετε στο ζωδιο της παρθενου. Αυτή τη περίοδο ο αναδρομος ερμης θα βρίσκεται στον τομέα της κοινωνικής σας δικτύωσης και θα προκαλέσει προβλήματα στην κοινωνική σας ζωή.

 

Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν μετά την 1η Ιουλίου. Εντωμεταξύ, αποφύγετε να ξεκινήσετε κάποιο κοινωνικό πρότζεκτ ή κάποιο site. Μετά τις 17 Ιουνίου, οι επαγγελματικοί σας στόχοι θα είναι στάσιμοι. Αυτή είναι μία χρυσή ευκαιρία να ρίξετε μια ματιά στα βήματα που έχετε κάνει έτσι ώστε να σιγουρευτείτε πως βρίσκεστε στη σωστή πορεία.

 

Η πανσεληνος στις 13 Ιουνίου, θα τραβήξει την προσοχή σας σε ένα οικογενειακό ζήτημα που θα είναι συναισθηματικά φορτισμένο. Ίσως ακούσετε νέα από ένα συγγενή, που θα δηλώνουν πως η οικογένειά σας χρειάζεται υποστήριξη. Ευτυχώς, η προσγειωμένη σας συμπεριφορά είναι αυτό ακριβώς που χρειάζονται όλοι για να συνεχίσουν. Άλλη μία πιθανότητα είναι να απολαύσετε ένα όμορφο κοινωνικό γεγονός, όπως τη γέννηση ενός παιδιού.

zodia-zvdia-22

 

Αν και τα επαγγελματικά ζητήματα θα είναι σε παύση εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του ερμή, μετά τις 23 Ιουνίου και μέχρι τις 18 Ιουλίου, το αφεντικό θα σας ευνοήσει. Η αφροδίτη θα ταξιδεύει στο συγκεκριμένο τομέα του χάρτη σας, ο οποίος κυβερνά την τιμή, την προαγωγή και τις ανταμοιβές.

 

Η νεα σεληνη στις 27 Ιουνίου θα σας δώσει την έμπνευση που χρειάζεστε για να πετύχετε έναν μεγάλο  στόχο. Φροντίστε τα ονειρα σας να είναι τεράστια!

 

Διαβάστε επίσης: 

Μηνιαίες ερωτικες προβλέψεις για το ζωδιο της παρθενου – Ιούνιος