Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις για το ζωδιο του σκορπιου – Ιούνιος

το-ζωδιο-του-σκορπιου-ωροσκοπιο

Κοινοποίηση:

Όσοι ανήκετε στο ζωδιο του σκορπιου θα νιώσετε ευλογημένοι στα θέματα της καρδιάς για το μεγαλύτερο μέρος αυτού του μήνα. Η Αφροδίτη συνεχίζει να βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων μέχρι τις 23 Ιουνίου, επιτρέποντας σε εσάς και το σύντροφό σας να βιώσετε μία υπέροχη φάση αρμονίας. Ακόμα μεγαλύτερη υποστήριξη θα δώσουν οι υπέροχες ευθυγραμμίσεις της αφροδιτης με τους υπόλοιπους πλανήτες αυτό το μήνα. Στις 4 Ιουνίου, θα υποδεχτεί τον ποσειδωνα, προσφέροντας πιθανότητες για φοβερές ρομαντικές αναμετρήσεις. Θα νιώσετε πως ζείτε μέσα σε ένα παραμύθι. Ύστερα στις 8 του μηνός, θα συνδεθεί με τον πλουτωνα, εντείνοντας την επιθυμία σας για ένα ιδιαίτερο πρόσωπο –καθώς και την ικανότητά σας να το επικοινωνήσετε.

 

Ίσως υπάρξουν κάποιες δυσκολίες στις 13 του μηνός, όταν η αφροδίτη σχηματίσει αντίθεση με τον κρονο που βρίσκεται στο ζωδιο σας. Αυτό δεν χρειάζεται να επηρεάσει υπερβολικά την ερωτική σας ζωή, αλλά θα έχετε την θέληση να αποδεχτείτε τις ευθύνες σας όσον αφορά τη σχέση. Θα συνειδητοποιήσετε πως ήρθε η ώρα να κουβαλήσετε το δικό σας βάρος στη σχέση, αλλά θα το κάνετε με δέσμευση και πειθαρχία. Θα είναι μία από εκείνες τις ημέρες που ο ερωτας μοιάζει με σκληρή δουλειά, αλλά ταυτόχρονα θα σας υπενθυμίσει πως αυτό που έχετε είναι σταθερό.

 

Μην ανησυχείτε όμως, διότι ο ρομαντισμός θα επιστρέψει στις 18 Ιουνίου, όταν η αφροδιτη υποδεχτεί τον δια. Αυτή η τυχερή όψη θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε κάποιον αν είστε ελεύθεροι. Αν έχετε σχέση, θα απολαύσετε με τον σύντροφό σας έντονη φροντίδα ή θα ανταλλάξετε δώρα.

zodia-zvdia-22

 

Η ερωτική αφροδιτη θα περάσει στον 8ο οικο σας στις 23 Ιουνίου και ο ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στο ιδιο σημείο από τις 17 Ιουνίου. Να περιμένετε αναθεώρηση οικονομικών σχεδιων με το συντροφό σας, και θα χρειαστεί να κάνετε μία δύσκολη συζήτηση που θα φέρει όμως αμοιβαία οφέλη.

 

Διαβάστε επίσης:

Μηνιαίες προβλέψεις για το ζωδιο του σκορπιου -Ιούνιος