Μηνιαίες Προβλέψεις για το ζωδιο του σκορπιου – Ιούνιος

προβλεψεις-για-το-ζωδιο-του-σκορπιου-ωροσκοπιο-2015

Κοινοποίηση:

Αν ανήκετε στο ζωδιο του σκορπιου και μελετάτε για κάποιο μάθημα ή δίνετε για κάποιο πτυχίο, θα είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε αυτό το μήνα. Ίσως επίσης υπάρξει κάποια παρεξήγηση με το δάσκαλο που θα σας απογοητεύσει. Ύστερα, μετά τις 17 Ιουνίου, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μία καθυστέρηση εργασίας που θα σας δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Αν είναι δυνατόν, μην υπογράψετε κανένα οικονομικό έγγραφο μέχρι το τέλος αυτού του μήνα.

 

Στις 13 Ιουνίου, θα νιώσετε ιδιαίτερα ανασφαλείς για τα οικονομικά σας –και ίσως κάποιο εισόδημα τελειώσει. Μην πανικοβληθείτε. Στην πραγματικότητα, θα υπάρξουν πολλά υποσχόμενα νέα πως από τις 23 Ιουνίου μέχρι τις 18 Ιουλίου, θα λάβετε απίστευτη οικονομική υποστήριξη, πέρα από το εισόδημά σας. Αυτό μπορεί να είναι κάποιο δάνειο, μία κληρονομικά ή χρήματα που σας χρωστάνε.

 

Στις 27 Ιουνίου, είναι πιθανό να υπάρξει μία αποκάλυψη στην εκπαιδευτική απογοήτευση που νιώθετε. Αν δεν μελετάτε για τίποτα, ίσως σας παρουσιαστεί η ευκαιρία να ταξιδέψετε. Εκμεταλλευτείτε την.

zodia-zvdia-22

 

Διαβάστε επίσης:

Μηνιαίες ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο του σκορπιου – Ιούνιος