Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις για το ζωδιο του τοξοτη – Ιούνιος

το-ζωδιο-του-τοξοτη-zwdio

Κοινοποίηση:

Ο ερμης θα γυρίσει ανάδρομος στις 7 Ιουνίου, επηρεάζοντας τις σκέψεις σας για την πιο οικεία σας σχέση όλο το μήνα, όσον αφορά το ζωδιο του τοξοτη. Θα βιώσετε μία περίοδο όπου πρέπει να σκεφτείτε τη θέση σας σε συγκεκριμένα πράγματα –και πιθανότατα να λήξετε κάποιες καταστάσεις όσον αφορά τις διαφορές με το συντροφο σας.

 

Από τις 7 μέχρι τις 17 Ιουνίου, θα ασχοληθείτε αρκετά με τα οικονομικά και την οικειότητα. Αν νιώθετε πως τα πράγματα δεν έχουν γερές βάσεις σε αυτούς τους τομείς, τότε θα αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα αυτές τις ημέρες. Θα εκλάβετε την κακή επικοινωνία για την οικονομική σας κατάσταση ή το σεξ σαν ψέμα ή προδοσία. Να είστε όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαροι για αυτά τα ζητήματα, και αν τον τελευταίο καιρό κρατήσατε κάτι κρυφό από το σύντροφό σας που ξέρετε πως δεν έπρεπε, τότε ήρθε η ώρα να το ξεκαθαρίσετε.

 

Θυμηθείτε, η απόκρυψη της αλήθειας πάλι ψέμα είναι. Μπορεί να χρειάστηκε να προστατέψετε τον σύντροφό σας με το να μην αποκαλύψετε κάτι προσωπικό για τη ζωή σας το οποίο έχει το δικαίωμα να το γνωρίζει. Αν είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, ωστόσο, ξέρετε πως προσπαθούσατε να προστατέψετε τον ίδιο σας τον εαυτό. Θυμηθείτε, η πραγματική δέσμευση απαιτεί ευαισθησία και διαφάνεια. Αν δεν είστε έτοιμοι για αυτό, τότε θα υπάρξουν αρκετά προβλήματα στην ερωτική σας ζωή. Η πανσεληνος στο ζωδιο σας στις 13 του μηνός, θα μεγεθύνει τις ευαισθησίες σας, όσον αφορά μία ερωτική κατάσταση.

zodia-zvdia-22

 

Μετά τις 17 Ιουνίου και μέχρι την 1η Ιουλίου, ο ανάδρομος ερμης θα ταξιδέψει στον τομέα των σχέσεων. Αν δυσκολεύεστε να ξεκαθαρίσετε μόνοι σας κάποια θέματα, καλό θα ήταν να ζητήσετε βοήθεια.

 

Η ερωτική αφροδιτη θα θελήσει να σας βοηθήσει μετά τις 23 Ιουνίου. Θα περάσει στον τομέα των σχέσεων και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 18 Ιουλίου. Αν η επικοινωνία με τον σύντροφό σας βελτιωθεί, τότε να ξέρετε πως η σχέση σας θα δυναμώσει ύστερα από αυτή τη περίοδο.

 

Διαβάστε επίσης

Μηνιαίες προβλέψεις για το ζωδιο του τοξοτη – Ιούνιος