Μηνιαίες Προβλέψεις για το ζωδιο του τοξοτη – Ιούνιος

zwdia

Κοινοποίηση:

Στο ξεκίνημα του μήνα θα δυσκολευτείτε να επικοινωνήσετε με το σύντροφό σας για τη σχέση σας ή τα οικονομικά σας, αν ανήκετε στο ζωδιο του τοξοτη. Στις 7 Ιουνίου, ο ερμης γυρίζει ανάδρομος σε αυτόν τον τομέα του χάρτη σας. Ύστερα, στις 17, περνά στον τομέα των σχέσεων κάνοντας τις συζητήσεις με το σύντροφό σας ακόμα πιο δύσκολες. Είναι ιδανική περίοδος να σκεφτείτε οποιαδήποτε κατάσταση έχει μείνει στη μέση εδώ και καιρό. Ωστόσο, αν πρέπει να πάρετε μία απόφαση μαζί, καλύτερα να περιμένετε για μετά την 1η Ιουλίου, όπου ο ερμής θα έχει γυρίσει πλέον σε ορθή πορεία.

 

Στις 13 Ιουνίου, η πανσεληνος στο ζωδιο σας, θα σας κάνει συναισθηματικά ωμούς –περισσότερο από ότι συνήθως. Αν σας απασχολεί κάτι, είναι ιδανική στιγμή για να σταματήσετε να ασχολείστε με θέματα πάνω στα οποία δεν έχετε κανέναν έλεγχο. Οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο σας, μετά τη πανσέληνο δεν είναι απαραίτητο για να προοδεύσετε.

 

Στις 23 Ιουνίου, και μέχρι τις 18 Ιουλίου, η ερωτική αφροδιτη περνάει στον τομέα των σχέσεων. Αυτό θα βελτιώσει δραματικά τις στενές σχέσεις, είτε είναι επαγγελματικές είτε προσωπικές. Η νεα σεληνη στις 27 Ιουνίου θα επιτρέψει μία νέα αρχή σε μία επενδυτική ευκαιρία. Ίσως επίσης ακούσετε καλά νέα για τα οικονομικά του συντρόφου σας.

zodia-zvdia-22

 

Διαβάστε επίσης:

Μηνιαίες ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο του τοξοτη – Ιούνιος