Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις για το ζωδιο του ζυγου – Ιούνιος

το-ζωδιο-του-ζυγου

Κοινοποίηση:

Η ερωτική σας πλευρά είναι αυτή που θα αναδειχθεί αυτό το μήνα, χάρη στην αφροδιτη που κινείται στον 8ο οικο σας μέχρι τις 23 Ιουνίου. Όσον αφορά το ζωδιο του ζυγου, στις 4 Ιουνίου ίσως αποφασίσετε να αποκαλύψετε μία από τις φαντασιώσεις σας στον σύντροφό σας. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα.

 

Ύστερα, στις 8 Ιουνίου, ο συναισθηματικός σας δεσμός θα ενισχυθεί, χάρη στην εμπιστοσύνη που θα δείξετε στον σύντροφό σας. Στις 13 του μηνός, όμως, θα υπάρξει ανησυχία, καθώς θα χρειαστεί να βασιστείτε στην οικονομική κατάσταση του συντρόφου σας περισσότερο από όσο θέλετε, σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε πολλά έξοδα. Καταλάβετε πως είναι σημαντικό να χρειάζεται ο ένας την βοήθεια του άλλου. Σαν ζυγοι, ψάχνετε συνεχώς τη δικαιοσύνη και την ισορροπία. Ωστόσο, φαίνεται πως ο σύντροφό σας δεν έχει πρόβλημα να σας προσφέρει την βοήθειά του όταν τη χρειάζεστε. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επεκτείνετε την εκτίμησή σας.

 

Μετά της 23 Ιουνίου και μέχρι τις 18, θα αναζητήσετε περισσότερο ενθουσιασμό στα ερωτικά σας. Αν είστε ελεύθεροι, θα νιώσετε έλξη για κάποιον που μπορεί να επεκτείνει τους ορίζοντές σας πνευματικά, πολιτισμικά ή φιλοσοφικά. Αν είστε παντρεμένοι ή σε σοβαρή σχέση, είναι ιδανική στιγμή να ταξιδέψετε μαζί με το συντροφο σας στο εξωτερικό. Οι ρομαντικές διακοπές θα σας προσφέρουν ένα κομμάτι του παραδείσου.

zodia-zvdia-22

 

Διαβάστε επίσης:

Μηνιαίες προβλέψεις για το ζωδιο του ζυγου – Ιούνιος