Μηνιαίες Προβλέψεις για το ζωδιο του ζυγου – Ιούνιος

προβλεψεις-για-το-ζωδιο-του-ζυγου-2015

Κοινοποίηση:

Θα είναι δύσκολο να κάνετε επαγγελματική πρόοδο όσοι ανήκετε στο ζωδιο του ζυγου, χάρη στην ανάδρομη πορεία του ερμή, που θα ξεκινήσει στις 7 Ιουνίου. Αν έχετε ξεκινήσει να αμφισβητείτε τα σχεδια σας ή σκέφτεστε από την αρχή ένα συμβόλαιο ή μία διαπραγμάτευση που έχει σχέση με την επαγγελματική σας εξέλιξη, τότε βρίσκεστε στο σωστό δρόμο. Μην πάρετε τελικές αποφάσεις για τους στόχους σας αυτό το μήνα. Για τώρα, αναθεωρήσετε, ξανασκεφτείτε και αλλάξτε στρατηγική. Μετά τις 17 Ιουνίου, ίσως μάθετε πως πρέπει να δώσετε ξανά μία σημαντική εξέταση που έχει σχέση με την καριέρα σας.

 

Η πανσεληνος στον τομέα της επικοινωνίας στις 13 Ιουνίου ίσως χειροτερέψει την πνευματική σας απογοήτευση. Ένα σημαντικό συμβόλαιο ίσως λήξει ή ένα επικοινωνιακό πρότζεκτ θα φτάσει στο τέλος του. Άλλη μία πιθανότητα είναι να νιώθετε πνευματικά κενοί αυτή τη περίοδο, ίσως εξαιτίας της μελέτης ή κάποια κατάστασης που χρειάζεται αρκετό χρόνο. Να είστε καλοί με τον εαυτό σας.

 

Στις 23 Ιουνίου, ο κυβερνήτης σας, η αφροδιτη θα περάσει στον 9ο οικο σας, για να σας βοηθήσει. Ίσως προσελκύσετε τον τέλειο μέντορα που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι σας συμβαίνει προσωπικά και επαγγελματικά. Επίσης θα βιώσετε ευνοϊκές ευκαιρίες σε οτιδήποτε διεθνές μέχρι τις 18 Ιουλίου.

zodia-zvdia-22

 

Στις 27 Ιουνίου, η νεα σεληνη στον επαγγελματικό σας τομέα θα σας βοηθήσει να προοδεύσετε στην εργασία. Περιμένετε για μετά την 1η του μηνός, όπου ο ερμης θα είναι πλέον σε ορθή πορεία, για να πάρετε τελικές αποφάσεις.

 

Διαβάστε επίσης:

Μηνιαίες ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο του ζυγου -Ιούνιος