Ν Σεληνη 13/06 Μια Νεα Αρχη

ζωδιο-του-κριου-ζωδια-zvdia-zwdia-ερωτοσκοπιο

Νεα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων

ζώδια Κριός

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους φέρνει μια ευχάριστη αλλαγή στο περιβάλλον σας, αγαπητοί Κριοί. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να ταξιδέψετε και να εξερευνήσετε κοντινές περιοχές τις επόμενες ημέρες –το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να σχεδιάσετε το δρομολόγιό σας.

Κρατήστε ανοιχτό μυαλό και αφήστε άλλους να συνεισφέρουν. Είναι επίσης ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε ένα μπλογκ, να κάνετε ένα σύντομο μάθημα ή να επικεντρωθείτε στο γράψιμο.

zodia-zvdia-22

Σχετικά θέματα για το ζώδιό σας:

Η αρχή μιας εργασίας, η βελτίωση της επικοινωνίας, αδέλφια, κοινότητα, μάθηση κάτι νέου.

ζώδια Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους έχει να κάνει με εσάς και με τα δικά σας, αγαπητοί Ταύροι. Ώρα να ρίξετε μια ψύχραιμη ματιά σε αυτά που έχετε. Αν θέλετε να ζητήσετε αύξηση ή να συζητήσετε καλύτερους τρόπους για να χειρίζεστε τους πόρους σας, τώρα είναι η ώρα. Έχετε πολλές επιλογές, έτσι είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε τι είναι πιο σημαντικό για σας αυτή τη στιγμή.

Σχετικά θέματα για το ζώδιό σας:

Οικονομικά, αύξηση των πόρων σας, δημιουργία περισσότερης ασφάλειας, εκμετάλλευση των ταλέντων σας, βελτίωση σώματος και υγείας, διαχείριση προσωπικών πόρων.

zwdia-taro-astra

Νεα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων

ζώδια Δίδυμοι

Έχετε μια Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας και είναι καιρός για μια νέα αρχή, αγαπητοί Δίδυμοι! Το γράψιμο, τα ταξίδια, οι συμφωνίες και η επικοινωνία αναπτύσσονται τις επόμενες δέκα ημέρες για να σας βοηθήσουν να θέσετε σε κίνηση τα σχέδιά σας! Είστε γεμάτοι ενέργεια και ζωντάνια και θα συμβούν πολλά, αν απλώς πάρετε την πρωτοβουλία. Δεν ξέρετε πώς; Το ζώδιό σας μπορεί να σας δώσει ένα χεράκι:

Μια νέα αρχή στα πράγματα που θέλετε από τη ζωή, επιθετική αυτοπροβολή, προσωπικοί στόχοι, ηγεσία, ανανέωση της εμφάνισής σας, του ονόματός σας, της ταυτότητάς σας.

ζώδια Καρκίνος

Χρειάζεστε διακοπές, αγαπητοί Καρκίνοι; Τώρα είναι η ώρα. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σηματοδοτεί την αρχή περίπου μιας εβδομάδας κατά την οποία μπορείτε να χαλαρώσετε και να αναρρώσετε. Μπορείτε να βάλετε τις πυτζάμες σας, ειδικά όταν ο Άρης μπει στο ζώδιό σας, και να ξεκουραστείτε. Αν έχετε πολλά να κάνετε, ετοιμάζετε κάτι σημαντικό, είναι η ώρα να τελειοποιήσετε τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Σχετικά θέματα για το ζώδιό σας:

Φρενήρης παρασκηνιακή δραστηριότητα, αρχή μυστικών προετοιμασιών, παράνοια και αντιμετώπιση των προβλημάτων σας, αναζωογόνηση του πνεύματος, ψυχοθεραπεία.

taro-tarw

Νεα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων

ζώδια Λέων

Αυτή είναι μια έντονα κοινωνική περίοδος για σας, αγαπητοί Λέοντες! Το έχετε ήδη καταλάβει, αλλά η Νέα Σελήνη στους Διδύμους φέρνει αέρα στα πανιά σας. Αυτά μπορεί να είναι μια πρόσκληση σε ένα πάρτι, μια συνεργασία σε ένα ενδιαφέρον έργο, η ευκαιρία να συμμετάσχετε σε μια λέσχη ή να κάνετε μερικούς νέους συμμάχους. Μπορεί να πρέπει να διαλέξετε ανάμεσα σε προσκλήσεις, για την ακρίβεια… Βγείτε έξω και δοκιμάστε τα πάντα! Σχετικά θέματα για το ζώδιό σας:

Συμμετοχή σε παρέες και δίκτυα, σύμμαχοι, ένα νέο ξεκίνημα σε κοινωνικό επίπεδο, ενεργοποίηση και κυνήγι ονείρων.

ζώδια Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους φέρνει ντόρο γύρω από την καριέρα σας, αγαπητοί Παρθένοι! Νέες κατευθύνσεις ανοίγονται μπροστά σας: πάτε με γρήγορο ρυθμό εκεί που θέλετε να είστε και υπάρχουν πολλοί δρόμοι για να φτάσετε εκεί. Ποια κατεύθυνση να πάρετε; Κρατήστε ανοιχτό μυαλό και πειραματιστείτε λίγο πριν αποφασίσετε. Υπάρχει η δυνατότητα για βελτίωση του εαυτού, μεγαλύτερη ορατότητα και οικονομικά κέρδη. Σχετικά θέματα για το ζώδιό σας:

Βάλτε ενέργεια στους στόχους για την καριέρα σας, ξεκινήστε μια επιχείρηση, αυξήστε την δημόσια προβολή σας, μια νέα αρχή στην καριέρα σας, φτιάξτε όνομα για τον εαυτό σας, εργοδότες και γονείς.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε στο Ερωτικο Ωροσκόπιο Καλοκαιρι ΄18 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Νεα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων

ζώδια Ζυγός

Έχετε περάσει μια έντονη περίοδο, αγαπητοί Ζυγοί, και ονειρεύεστε διακοπές. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σας επιτρέπει να τις πάρετε και να φύγετε σε μια πολυτελή τοποθεσία για να ανανεωθείτε. Ένα Σαββατοκύριακο σε κάποιο εξωτικό μέρος για ένα σεμινάριο είναι επίσης μια πιθανότητα που θα σας δώσει τροφή για σκέψη. Είναι επίσης η ώρα για να ξεκινήσετε δημόσιες σχέσεις ή μια εκστρατεία μάρκετινγκ.

Σχετικά θέματα για το ζώδιό σας:

Ξεκινήστε ένα ταξίδι προς την μεγαλύτερη γνώση, ξεκινήστε μια εκδοτική ή διαφημιστική εκστρατεία, σχεδιάστε ή κάντε ένα μεγάλο ταξίδι, βελτιώστε το ακαδημαϊκό, θρησκευτικό ή διανοητικό προφίλ σας.

ζώδια Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους έχει να κάνει με τα χρήματα, αγαπητοί Σκορπιοί. Συζητήσεις σχετικές με τα χρήματα και όχι μόνο τον μισθό σας, αλλά για άλλα προνόμια που θα μπορούσατε να έχετε, όπως πιο ευέλικτο ωράριο, μπόνους, ασφάλεια υγείας ή εταιρικό αυτοκίνητο. Συζητήστε όλες τις πιθανές επιλογές πριν υπογράψετε μια οικονομική συμφωνία, καθώς φαίνεται ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να βρείτε αυτό που θέλετε.

Σχετικά θέματα για το ζώδιό σας:

Ξεπεράστε την γραφειοκρατία και τακτοποιήστε τα από κοινού οικονομικά, δάνεια, φόρους, οικονομίες, επιδόματα και προνόμια. Ενεργοποιήστε την ερωτική ζωή σας. Προσεγγίστε ένα δύσκολο θέμα και λύστε το.

taro-zodia-76

Νεα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων

ζώδια Τοξότης

Είναι ώρα να ψάξετε το άλλο σας μισό, είτε στην αγάπη είτε στη δουλειά, αγαπητοί Τοξότες! Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους έχει να κάνει με τις συνδέσεις και την σχεδίαση ενός κοινού μέλλοντος. Ένα συνεργατικό έργο μπορεί να πάρει το πράσινο φως τις επόμενες ημέρες ή μπορεί να γίνει μια νέα αρχή στην ερωτική σχέση σας. Αν είστε αδέσμευτοι, έχετε πολλές επιλογές!

Σχετικά θέματα για το ζώδιό σας:

Σοβαρές ερωτικές σχέσεις και συνεργασίες λαμβάνουν περισσότερη ενέργεια. Ξεκινήστε την αναζήτηση συνεργατών και επαγγελματιών, στραφείτε ενεργά προς τους άλλους.

ζώδια Αιγόκερως

Πώς είναι η υγεία σας, αγαπητοί Αιγόκεροι; Αν δεν ξέρατε τι να κάνετε, είναι ώρα να μάθετε! Αν πρέπει, βρείτε ένα άτομο να γυμναστείτε παρέα ή να ξεκινήσετε τένις. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σας βοηθά να κάνετε μια νέα αρχή στην καθημερινή υγεία και άσκησή σας. Μπορεί επίσης να βρεθεί στο δρόμο σας ένα νέο έργο, ένα που θα βελτιώσει το προφίλ σας!

Σχετικά θέματα για το ζώδιό σας:

Ξεκινήστε ένα νέο πρόγραμμα υγείας και άσκησης, βάλτε όλη την ενέργειά σας σε μια σημαντική δουλειά, επικοινωνείστε με υπαλλήλους και συνεργάτες.

zwdia

Νεα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων

ζώδια Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους φέρνει μια νέα αρχή στην ερωτική ζωή σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Η γοητεία σας αυξάνετε κατακόρυφα και μπορεί να πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο ή περισσότερους εραστές! Ή μήπως δεν υπάρχει λόγος να επιλέξετε; Η ευχαρίστησή σας είναι αυτό που μετράει. Η δημιουργικότητά σας ανανεώνεται επίσης και τώρα είναι η ώρα να σηκώσετε τα δημιουργικά έργα σας από το έδαφος.

Σχετικά θέματα για το ζώδιό σας:

Ξεκινήστε ένα νέο δημιουργικό έργο, κάντε μια νέα αρχή στον έρωτα, δοκιμάστε να κάνετε παιδί, ξεκινήστε μια δημιουργική επιχείρηση ή μια επιχείρηση ψυχαγωγίας, κερδοσκοπικές πρωτοβουλίες.

ζώδια Ιχθύες

Αν ήσασταν στην διαδικασία αγοράς ή πώλησης ενός ακινήτου, μπορείτε επιτέλους να υπογράψετε στην διακεκομμένη γραμμή, αγαπητοί Ιχθύες. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους φέρνει ένα δροσερό αεράκι στο σπίτι σας. Αυτό μπορεί να φέρει επισκέπτες, νέα ή συμβάσεις. Πάρτε πολλές προσφορές. Εξερευνήστε διαφορετικές επιλογές συνδρομητικής τηλεόρασης και τηλεφωνικών γραμμών. Μην περιορίζετε τις επιλογές σας. Αν είχατε σκοπό να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση με ένα μέλος της οικογένειάς σας, τώρα είναι η ιδανική στιγμή!

Σχετικά θέματα για το ζώδιό σας:

Μια νέα αρχή στην ακίνητη περιουσία, οικιακές και οικογενειακές υποθέσεις, μια νέα ιδέα ριζώνει βαθιά στο μυαλό σας, η αρχή μιας οικογένειας, μια νέα ψυχολογική στάση.

Διαβαστε στο Ερωτικο Ωροσκόπιο Καλοκαιρι ΄18 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot