Νέα Σελήνη 13/06 Καλέστε Κάποιον

zwdio-ζωδιο-ζυγος-αφροδιτη-zwdia

Κοινοποίηση:

Νέα Σελήνη στους Διδύμους

Στις 13 Ιουνίου, 2018 έχουμε μια Νέα Σελήνη στους Διδύμους –το ζώδιο που κυβερνά το μυαλό. Είναι ώρα να θέσετε τις ιδέες σας σε κίνηση! Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα και κυβερνούν την πνευματική δραστηριότητα και ασχολούνται με το μυαλό.

Έχετε κατά νου πως ό,τι πιστεύετε πραγματικά είναι εξαιρετικά δυνατό. Οι Δίδυμοι βαριούνται εύκολα, τους αρέσει να διασκεδάζουν την ανία τους στην επιφάνεια της ζωής.

Ευημερούν στην μόνιμη διέγερση από νέους ανθρώπους και ιδέες. Αυτό τροφοδοτεί την περιέργεια και το δυνατό μυαλό των Διδύμων.

zodia-zvdia-22

Τείνουμε να υποτιμούμε τη δύναμη του μυαλού και να το ταΐζουμε ένα σωρό σκουπίδια, να κάνουμε σκέψεις που δεν μας βοηθούν πραγματικά. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να καθίσετε και να παρατηρήσετε τις σκέψεις που απασχολούν το μυαλό σας σε καθημερινή βάση και να επιλέξετε να κάνετε πραγματικότητα μόνο αυτές που μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή σας! Το μυαλό είναι ιδιαίτερα γόνιμο τώρα και είναι σχεδόν σίγουρο ότι μια ιδέα θα βγάλει τις ρίζες της μέσα του. Επιλέξτε την καλύτερη.

Τι πρέπει να κάνετε με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σας φέρνει ένα νέο ξεκίνημα, μαζί με το δώρο της πολλαπλής επιλογής. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σας δίνει τον χώρο που χρειάζεστε για να πάρετε μια καλή απόφαση. Συλλέξτε δεδομένα, μιλήστε με ανθρώπους που γνωρίζουν και πηγαίνετε να δείτε κάτι από μόνοι σας αν πρέπει.

taro-zodia-76

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σας φέρνει επιλογές. Κρατήστε ανοιχτά μάτια και αυτιά και παραμείνετε ευέλικτοι! Αν περιμένατε για να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο, να αγοράσετε ηλεκτρονικές συσκευές ή να ξεκινήσετε το δικό ιστότοπο ή μια καμπάνια, τώρα είναι η ώρα!

Αναρωτηθείτε, λοιπόν:

Ποιες σκέψεις μου υποστηρίζουν τις προσπάθειές μου;

Είναι καιρός να κάνω πράξη μια ιδέα μου;

Υπάρχει κάτι που πρέπει να μάθω;

Υπάρχει γνώση που θέλω να μοιραστώ;

 

Για παράδειγμα, μπορεί να σκεφτόσασταν να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση, αλλά να διστάζατε. Είναι ο καιρός να πάρε μια πιο θετική και προοδευτική προσέγγιση! Αν σας λείπουν οι γνώσεις, είναι ώρα να το αλλάξετε αυτό –είτε πρόκειται για γεγονός είτε για την δική σας αντίληψη. Θέλετε να φτιάξετε το δικό σας ιστότοπο;

zodia-taro-zwdia

Νέα Σελήνη στους Διδύμους

Θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν πολλοί εύκολοι τρόποι για να ξεκινήσετε, αν ψάξετε λίγο στο διαδίκτυο. Πρέπει να ξεκινήσετε κάποιο μάθημα; Ξεκινήστε να ψάχνετε τι προσφέρεται. Αφήστε την περιέργειά σας να σας οδηγήσει. Μάθετε όσα πιο πολλά μπορείτε: Τι υπάρχει εκεί έξω; Υπάρχουν μαθήματα που σας ενδιαφέρουν; Πόσο κοστίζουν; Πόσο καιρό χρειάζεστε μέχρι να είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε;

Ποιος είναι ο ανταγωνισμός σας; Ποια είναι η κεντρική ιδέα πίσω από την επιχείρησή σας; Το βασικό είναι να αλλάξετε τη δική σας αντίληψη για το τι μπορείτε να κάνετε και τι όχι, και να ξεκινήσετε. Να θυμάστε: μπορείτε να κάνετε ό,τι κι αν βάλετε στο μυαλό σας.

Ή μπορεί να έχετε κολλήσει σε ένα πρόβλημα, να κάνετε αέναους κύκλους γύρω του. Είναι η ευκαιρία σας να σταματήσετε όλες τις ανοησίες και να κάνετε μια αποφασιστική αρχή. Σας δίνει επίσης το κουράγιο να μιλήσετε για όσα ξέρετε ότι είναι αλήθεια.

zwdia-zodia-astrologia-65

Νέα Σελήνη στους Διδύμους

Αφήστε τις επιλογές σας ανοιχτές. Μην δεσμευτείτε. Δοκιμάστε και γευτείτε λίγο από τα πάντα.

Επικεντρωθείτε στα θετικά πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σας. Κάθε μέρα αναγνωρίστε τουλάχιστον 10 πράγματα για τα οποία νιώθετε ευγνωμοσύνη. Βάλτε την ελαφρότητα στη ζωή σας. Επικεντρωθείτε στη χαρά, στην απόλαυση, ακόμα και στις μικρές απολαύσεις: ένα υπέροχο γεύμα, η απογευματινή χαλάρωση, ένα βίντεο, η παρατήρηση των πουλιών, η βόλτα του σκύλου.

Πώς μπορείτε να κάνετε τη ζωή σας να μοιάζει περισσότερο με παιχνίδι; Μην παίρνετε τα πράγματα πολύ σοβαρά. Αν βρεθείτε να ενοχλείστε πολύ από κάτι, σκεφτείτε: πόσο σημαντικό θα είναι αυτό σε πέντε χρόνια από τώρα; Αξίζει να ανησυχώ γι’ αυτό τόσο πολύ;

zwdia-tarw-zodia-19

Νέα Σελήνη στους Διδύμους

Καλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε:

Να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση.

Να συμμετάσχετε σε έναν οργανισμό δικτύωσης.

Να ξεκινήσετε ένα μάθημα.

Να επικοινωνήσετε με φίλους και συγγενείς.

Να κοινωνικοποιηθείτε και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους.

Να κάνετε κάποιον να γελάσει.

Να μάθετε μια νέα γλώσσα.

Να αγοράσετε μια νέα μικροεφαρμογή που θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη.

Να σχεδιάσετε ή να πάτε ένα μικρό ταξίδι.

Μείνετε ευέλικτοι και έχετε κατά νου τουλάχιστον δύο διαφορετικές κατευθύνσεις που θέλετε να ακολουθήσετε. Στους Διδύμους αρέσει να κάνουν τα πάντα σε συνδυασμό, έτσι μην εκπλαγείτε αν οι ευκαιρίες φτάνουν δυο δυο, οι επιλογές για σχέση και οι προσφορές για δουλειά το ίδιο.

Κοιτάξτε τον προσωπικό σας χάρτη για να δείτε πού βρίσκονται οι Δίδυμοι.

zwdia-taro-astra

Ωροσκόπια για την Νέα Σελήνη στους Διδύμους

Πρόκειται για μια αισιόδοξη, θετική Νέα Σελήνη. Αν δουλέψατε με τους δαίμονες μέσα σας πριν από δυο βδομάδες περίπου, είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε απ’ την αρχή και να δείτε τον κόσμο από την παιχνιδιάρικη οπτική ενός παιδιού. Τι σας δίνει χαρά; Τι κάνει την καρδιά σας να τραγουδά;

Είναι ώρα για νέα ξεκινήματα, νέους ανθρώπους, νέα έργα, νέες ιδέες, για ποικιλία και αυθορμητισμό. Μη σκέφτεστε πολύ. Καλέστε κάποιον και πείτε του να συναντηθείτε. Αν δεν μπορεί, καλέστε κάποιον άλλο! Μην παίρνετε πολύ προσωπικά τα πάντα, απλώς αφήστε ανοιχτές τις επιλογές σας και επικεντρωθείτε στο να απολαύσετε τη ζωή!

Στους Διδύμους αρέσει να έχουν τουλάχιστον δύο από τα πάντα, έτσι αυτή η Νέα Σελήνη φέρνει όχι ένα, αλλά δύο νέα ξεκινήματα! Πού θα συμβούν αυτά για το δικό σας ζώδιο; Όλα βρίσκοτναι στο ωροσκόπιό σας. Και μην ξεχάσετε να κοιτάξετε και τους ωροσκόπους σας!

 

Διαβαστε στο Ερωτικο Ωροσκόπιο Καλοκαιρι ΄18 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66