Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 02/12

ζωδια-καλυτεροι-συντροφοι-zwdia

Κοινοποίηση:

Σκέψεις Προθέσεις Κινήσεις 20:00 έως 24:00

Κριός

Πραγματικά δεν χρειάζεται να φορτώσετε στο μυαλό σας καινούργια προβλήματα και απογοητεύσεις. Μια φορά απιστος…για πάντα άπιστος.
Ερωτική έλξη: 10/10

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Αυτό το Σαβ.Κο, θα συμβούν πολλά και το πιο πιθανόν, είναι τελικά να βρεθείτε, να βρεθείτε μέσα στην ζεστή αγκαλιά του ανθρώπου σας…μόνιμα.
Ερωτική έλξη: 9/10

Δίδυμοι

Αυτά που λέτε στον άνθρωπο σας, ίσως και να τα πιστεύετε πολύ, αλλά μέσα στο επόμενο διάστημα, θα πρέπει να τα υποστηρίξετε με πράξεις.
Ερωτική έλξη: 10/10

Καρκίνος

Οι λόγοι και οι κινήσεις σας, έχουν γοητεύσει κάποιον, από το παρελθόν που δεν μπορεί να σας βγάλει από το μυαλό του. Σύντομα θα έχετε εκπλήξεις – επικοινωνίες.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-zvdia-22

Λέων

Αν τελικά, αυτό που μόνο συμβαίνει μέσα στην σχέση σας, είναι καυγάδες και εντάσεις, ίσως και να είναι ένας δείκτης, ότι κάτι δεν πάει καλά.
Ερωτική έλξη: 10/10

Παρθένος

Αν ξέρετε ποιος είναι ο σωστός τρόπος, για να φέρετε και πάλι το άτομο, που αγαπάτε κοντά σας, μην καθυστερείτε χωρίς λόγο… και πράξτε.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός

Μην στέκεστε μόνο σε αυτά, που έχουν γίνει μέσα στις τελευταίες εβδομάδες. Οι μέρες σας υποστηρίξουν για να κάνετε ένα φρέσκο ξεκίνημα.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia-092

Σκορπιός

Αφήστε αυτούς που θέλουν να σας πλησιάσουν, να πουν-να εκφράσουν αυτά που νιώθουν, και φυσικά στους δικούς σας μόνο χρόνους, απαντήστε αυτό που θέλετε.
Ερωτική έλξη: 9/10

Τοξότης

Μέσα στο επόμενο 2ήμερο θα έχετε πολλά καλά και ενδιαφέροντα πρόσωπα, να σας πλησιάζουν και να σας προσεγγίζουν με ένα πιο διαφορετικό μάτι.
Ερωτική έλξη: 10/10

Αιγόκερως

Μπορεί αυτήν την εποχή, να μην έχετε και την τόσο καλή επικοινωνιακή επαφή με τον άνθρωπο σας, αλλά αυτό από τη νέα εβδομάδα αλλάζει, και σας ξανα- δίνει τις ισορροπίες που θέλετε.
Ερωτική έλξη: 8/10

taro-zodia-76

Υδροχόος

Πολλά τα δύσκολα, που περνάτε αυτήν την εποχή, και ίσως και κάπου να έχετε αφήσει σε δεύτερη προτεραιότητα, τον άνθρωπο σας, που σας έρχεται με πολλά παράπονα.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ιχθείς

Όσοι έχετε διπλές καταστάσεις, τώρα που έρχεται ο ανάδρομος Ερμής, θα πρέπει να μπείτε σε μια λογική ξεκαθαρισμάτων, που θα σας κάνουν να αισθανθείτε και καλύτερα.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera