Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 24/03 Σαββάτο

ζωδια-καλυτεροι-συντροφοι-zwdia

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σκέψεις Προθέσεις Κινήσεις 20:00 έως 24:00

Κριός

Δεν υπάρχει λόγος για να κρατάτε μια αρρωστημένη φιλία, μόνο και μόνο, με την ευχή και την ελπίδα, ότι αυτός που σιωπηλά αγαπάτε, θα σας ψάξει με τον τρόπο του.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Πολλές οι εκνευριστικές συνήθειες του ανθρώπου σας, που σίγουρα πια θα πρέπει να του πείτε, τι πρέπει σε αυτήν την σχέση να διορθωθεί άμεσα.
Ερωτική έλξη: 8/10

Δίδυμοι

Υπάρχουν εκπλήξεις σε εσάς, και την ερωτική σας ζωή. Πιθανώς κάποιος που ακόμη σας αγαπάει, να έρθει πίσω από το παρελθόν και να σας μιλήσει πιο ανοιχτά.
Ερωτική έλξη: 9/10

Καρκίνος

Αν έχετε κάτι σημαντικό που δεν μπορεί να περιμένει, ιδανικά μέσα σε αυτό το Σαβ.Κο, να το πείτε στον άνθρωπο σας. Σίγουρα θα υπάρξει λύση.
Ερωτική έλξη: 8/10

taro-tarw

Αισθηματικές Προβλέψεις

Λέων

Δεν θα καθυστερήσετε την ζωή σας, μόνο και μόνο επειδή ο άνθρωπος σας, δεν θέλει αυτήν την εποχή κάποια σοβαρή δέσμευση και μόνιμες υποχρεώσεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος

Το μυαλό σας το πονηρό, πηγαίνει σε διάφορες καταστάσεις, που ακουμπούν το άτομο που θέλετε. Τις λύσεις θα τις βρείτε μαζί και μόνο.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός

Βγάλτε τα σενάρια, που τρέχουν στην σκέψη σας. Αν έχετε κάποιες ανασφάλειες για την σχέση σας, καλύτερα να ρωτήσετε τον άνθρωπο σας.
Ερωτική έλξη: 10/10

zwdia-768

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σκορπιός

Αυτά που λέτε θα πρέπει να τα εδράσετε πάνω σε κάποιες…σοβαρές πράξεις! Μόνο με αυτόν λοιπόν τον τρόπο, θα έχετε και κάποια πιο άμεσα αποτελέσματα.
Ερωτική έλξη: 8/10

Τοξότης

Τις νύχτες, εσάς κάποιος σας σκέφτεται. Είναι πιθανόν και με τον ανάδρομο Ερμή, θα λάβετε κάποιο μήνυμα, από τον πρώην αγαπημένο σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αιγόκερως

Έχετε πολλούς ανθρώπους γύρω σας, που δυστυχώς όλοι έχουν άποψη και θέση για την σχέση και την ερωτική σας ζωή. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το σταματήσετε.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος

Κάποιος έχει ερωτευτεί τα μάτια σας και θέλει να σας πλησιάσει σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο. Πιθανόν και κάτω από τις επιρροές του ανάδρομου, εκπλήξουν να γίνουν,
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς

Μην χαλάτε την διάθεση σας, με άτομα που απλά είναι πολύ μακριά, από την ψυχολογία σας και την φιλοσοφία σας. Οι μέρες θα σας φέρουν και ξαφνικό χρήμα.
Ερωτική έλξη: 8/10

chartomanteia-44