Ο άντρας Ταύρος

ζωδια-ταυρος-1-ερωτας

Ο άντρας Ταύρος

Ο άντρας Ταύρος είναι έντονα αρρενωπός.

Είναι ο τύπος του άντρα που θα γίνει πολύ καλός σύζυγος, αρκεί η γυναίκα του να μην ξεχνάει ότι του αρέσουν οι ανέσεις και ότι ξέρει να εκτιμάει το καλό φαγητό.

Μπορεί πάντα, να ξεχωρίζει ένα καλό κρασί και αντέχει αρκετά στο οινόπνευμα, χωρίς να χάνει εύκολα- αλλά, για καλό και κακό, μην το παρατραβάτε.

zodia-zvdia-22

Ο άντρας Ταύρος

Αν ξυπνήσετε την οργή του θα είναι τρομερή. Για αυτό, μην προκαλείτε την υπομονή και την καλή διάθεση του ήρεμου Ταύρου σας.

Του αρέσει η οργάνωση και η μεθοδικότητα στο σπίτι του, όπως και οπουδήποτε αλλού στη ζωή του. Μένει πάντα πιστός στις συνήθειές του. Αλλά για το καλό του, ενθαρρύνετέ τον να κάνει νέες γνωριμίες με ανθρώπους. Πείστε τον να συμμετέχει σε κοινωνικές δραστηριότητες.

Μοιραστείτε μαζί του τον ενθουσιασμό του για την καλή . Και τέλος, αφήστε τον, πότε-πότε, να βγαίνει με αντρικές παρέες –του αρέσει κάτι τέτοιο αρκετά: είναι πολύ ευγενικός για να αστειεύεται και να κάνει πλάκες μπροστά σε ξένους.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ο άντρας Ταύρος

Μην ξεχνάτε ότι περιμένει συνήθως από σας να παίξετε το «γυναικείο» ρόλο: κολακέψτε τον και δείξτε του όλο τον αισθησιακό εαυτό σας. Προσέξτε να μην δείξετε πολύ ενδιαφέρον για τους φίλους του. Είναι ζηλιάρης και μπορεί να παρεξηγήσει κάποιες αθώες κινήσεις σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera