Ο κύκλος της ζωής ενός Καρκίνου

Κοινοποίηση:

Οι νεαροί Καρκίνοι θέλουν να τους μιλούν τρυφερά και να τους χαϊδεύουν. Έτσι όταν φτάσει η στιγμή να αφήσουν τη ζεστή αγκαλιά της μητέρας τους για τον κόσμο του σχολείου, υποφέρουν ιδιαίτερα. Σαν έφηβοι, πάλι, απολαμβάνουν την οικογενειακή ζωή περισσότερο από άλλα ζώδια. Δεν θα επαναστατήσουν ενάντια στην εξουσία και σπάνια θα αμφισβητήσουν το δίκιο των γονιών τους. Μεγάλο τραύμα για αυτούς προκαλεί επίσης η εγκατάλειψη της πατρικής στέγης και πιθανόν να χρειαστούν πολλές προσπάθειες για να ανεξαρτητοποιηθούν. Αν όμως δεν τα καταφέρουν, η αντίθεση του Ουρανού θα είναι πολύ οδυνηρή γιατί θα τους αναγκάσει να κόψουν τους δεσμούς τους με την τους ξαφνικά και ολοκληρωτικά.

 

Παρά την ανάγκη τους να αποσύρονται από καιρό σε καιρό, οι Καρκίνοι είναι φιλόδοξοι και σαν νέοι ενήλικες ασχολούνται αρκετά με την καριέρα τους. Ωστόσο, θα παντρευτούν νέοι και θα φτιάξουν οικογένεια. Το πέρασμα των χρόνων δεν ενοχλεί ιδιαίτερα τους μεσόκοπους Καρκίνους, ειδικά μάλιστα αν μαζί του φέρνει οικονομική άνεση. Εκείνο που πραγματικά τους τραυματίζει είναι όταν τα παιδιά εγκαταλείπουν την οικογενειακή φωλιά –περισσότερο μάλιστα υποφέρουν οι μητέρες –Καρκίνοι. Ακόμα και σε πιο προχωρημένη ηλικία, πολλοί Καρκίνοι θέλουν να κρατούν την οικογένειά τους δίπλα τους. Επίσης, πολλοί φοβούνται το θάνατο υπερβολικά και θρηνούν τους αγαπημένους τους πριν καν «φύγουν».

 

Καθώς ο Καρκίνος  είναι ένα από τα πλέον εξαρτημένα ζώδια, οι νεαροί Καρκίνοι αποφεύγουν να απομακρύνονται πολύ από το σπίτι των γονιών τους. Ακόμα και οι μεγαλύτεροι Καρκίνοι διατηρούν στενούς δεσμούς με τους γονείς τους και πολλές φορές φτιάχνουν εκτεταμένες οικογένειες που περιλαμβάνουν τους γονείς και τους παππούδες τους.

zodia-zvdia-22