Ο κύκλος της ζωής ενός Ταύρου

Οι Ταύροι είναι ήσυχα και ευτυχισμένα μωρά, αρκεί να τους κάνει να νιώσουν ασφαλείς. Σαν έφηβοι οι Ταύροι είναι το αντίθετο του επαναστατημένου νέου –η πειθαρχία δεν τους ενοχλεί καθόλου και προσαρμόζονται εύκολα στο σχολείο. Η μεγαλύτερη δυσκολία που θα αντιμετωπίσουν οι νεαροί Ταύροι είναι να ανεξαρτητοποιηθούν από τους γονείς τους και να γίνουν αυτάρκεις. Ορισμένοι δε διστάζουν να φύγουν από το πατρικό τους. Αγαπούν υπερβολικά τις ανέσεις και δε θέλουν να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες τα μοναχικής ζωής.

Η Σταθερή ποιότητα του ζωδίου αυτού της Γης σπρώχνει τους ενήλικους Ταύρους να επενδύουν όλες τους τις δυνάμεις για να προωθήσουν την καριέρα της και να εξασφαλίσουν έτσι όσο το δυνατό περισσότερες υλικές ανέσεις. Μπορεί να φτιάξουν και ένα μακρόπνοο σχέδιο και όταν αποφασίσουν να το θέσουν σε εφαρμογή θα αντιδράσουν πεισματικά σε καθετί που τους απομακρύνει από αυτό. Χάρη στην αποφασιστικότητά τους έχουν ένα εξαιρετικά καλό επίπεδο ζωής όταν φτάνουν στη μέση ηλικία –και αυτό φαίνεται στα παραπανίσια κιλά που αποκτούν σαν μεσήλικες. Η κρίση της μέσης ηλικίας που προκαλεί η αντίθεση του Ουρανού σε ορισμένους Ταύρους, χαλάει την ισορροπία τους και τους αναγκάζει να επανεξετάσουν την τακτική που ακολουθούν στην επαγγελματική τους ζωή. Όταν νιώσουν εξασφαλισμένοι οικονομικά, αντιμετωπίζουν το γήρας με χάρη. Και λόγω της γερής κράσης τους, ζουν μέχρι τα βαθιά τους γεράματα.

Ελάχιστα πράγματα πτοούν τους Ταύρους. Έχουν το ταμπεραμέντο και την αντοχή να αντιμετωπίσουν οτιδήποτε βρεθεί μπροστά τους. Ταυτόχρονα, όμως, συχνά αντιδρούν σε αλλαγές που είναι απαραίτητες και για αυτό οι διελεύσεις των εξωτερικών πλανητών αποδεικνύονται δύσκολες για εκείνους

zodia-zvdia-22