Ο κύκλος της ζωής ενός Σκορπιού

zwdia

Κοινοποίηση:

Και σαν μωρά, οι Σκορπιοί είναι ιδιαίτερα αυτάρκεις και μερικές φορές φαίνονται μοναχικοί στους άλλους. Βέβαια αυτό σπάνια συμβαίνει γιατί σαν όλα τα ζώδια του Νερού, ο Σκορπιός έχει μια πολύ ζωηρή φαντασία την οποία χρησιμοποιεί από πολύ νωρίς. Ωστόσο, ορισμένοι έφηβοι Σκορπιοί αντιμετωπίζουν την αγωνία της απομόνωσης και της μοναξιάς που χαρακτηρίζει το ζώδιό τους. Οι διελεύσεις των πλανητών αυτής της περιόδου, συχνά τους προκαλούν ορισμένα πολύ δυνατά αισθήματα και μπορεί να χρειαστεί να αγωνιστούν για να ξαναβρούν την ισορροπία τους.

 

 

Το τετράγωνο του Κρόνου στα 21 σηματοδοτεί μια κρίσιμη περίοδο για αυτούς. Η περίοδος αυτή είτε είναι εποχή σημαντικών αποφάσεων, κατά την οποία μπαίνουν τα θεμέλια μιας καριέρας, είτε επικρατεί η Πλουτωνική τάση να εξερευνά και να αναλύει κανείς τις απαγορευμένες πλευρές της ζωής του. Αν συμβεί το δεύτερο, η επιστροφή του Κρόνου στα 29 μπορεί να προσφέρει την ευκαιρία να «χρησιμοποιηθούν» δημιουργικά οι γνώσεις που αποκτήθηκαν κατά την πειραματική αυτή περίοδο. Η τάση να ωριμάζουν μέσα από κρίσεις και όχι σταδιακά, χαρακτηρίζει τους Σκορπιούς σε ολόκληρη την ενήλικη ζωή τους. Ωστόσο, όταν φτάσουν στη μέση ηλικία πολλοί Σκορπιοί μοιάζουν σαν να «βρήκαν» ξαφνικά «τον εαυτό τους» και αντιμετωπίζουν τα γεράματα με πολύ πιο ισορροπημένο τρόπο. Καθώς μάλιστα ανήκουν στα Σταθερά ζώδια θα έχουν κάνει κάποιες αποταμιεύσεις για την εποχή της συνταξιοδότησής τους.

 

 

Οι Σκορπιοί έχουν μια μοναδική τάση να περνούν περιόδους κρίσεων και συχνά οι κύκλοι των εξωτερικών πλανητών προκαλούν δραματικά γεγονότα στη ζωή τους. Ωστόσο, τα τραύματα αυτά είναι που σπρώχνουν προς τα μπρος τούτο το αδρανές συνήθως, ζώδιο.

zodia-zvdia-22