Ο κύκλος της ζωής ενός Υδροχόου

Οι μικροί Υδροχόοι είναι συχνά υπερβολικά ανεξάρτητα παιδιά και συνήθως έχουν ένα δικό τους, προσωπικό τρόπο για να βλέπουν τον κόσμο. Για αυτό και ίσως είναι δύσκολο να τους επιβάλει κανείς πειθαρχία και οι γονείς τους πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι τα παιδιά τους δεν θα κάνουν κάτι αν δεν καταλάβουν γιατί πρέπει να γίνει. Μεγαλώνοντας, αρχίζουν να αναπτύσσουν τις πρωτοποριακές απόψεις τους και, σαν έφηβοι θεωρούνται επαναστάτες. Ωστόσο, η στιγμή που φεύγουν από το σπίτι των γονιών τους είναι ιδιαίτερα τραυματική. Βέβαια, αν η περίοδος αυτή συμπέσει με το τετράγωνο του Κρόνου στα 21, τότε μπορεί να επωφεληθούν από τη σταθεροποιητική επίδραση του συγκυβερνήτη τους.

 

Καθώς είναι Σταθερό ζώδιο, οι υδροχόοι έχουν πολύ ξεκάθαρη εικόνα των στόχων τους. Επειδή όμως, δεν ξέρουν πάντα τον καλύτερο τρόπο για να τους φτάσουν, πολλές φορές δοκιμάζουν διάφορα επαγγέλματα πριν καταλήξουν σε κάποιο. Ακόμα και τότε, όμως –καθώς ο άλλος κυβερνήτης τους είναι ο απρόβλεπτος Ουρανός –μπορεί να παρουσιαστούν αλλαγές στην επαγγελματική τους ζωή. Σαν μεσήλικες επηρεάζονται περισσότερο από τα άλλα ζώδια από την αντίθεση του Ουρανού και προσαρμόζονται εύκολα στα χρόνια της συνταξιοδότησής τους. Μάλιστα τα γεράματά τους είναι συχνά η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής τους και απολαμβάνουν τον καινούριο τους ρόλο του «σοφού γέροντα» που συμβουλεύει τις νεότερες γενιές.

 

Με πρωτότυπη σκέψη και ζωηρή φαντασία, οι Υδροχόοι βρίσκονται συνήθως ένα βήμα μπροστά από τον υπόλοιπο κόσμο. Για αυτό και πιο συντηρητικά και μετρημένα ζώδια παρερμηνεύουν συνεχώς τη συμπεριφορά και τις ιδέες τους.

zodia-zvdia-22