Ο Τοξότης και οι 12 Ωροσκόποι του

αντρας-τοξοτης

Κοινοποίηση:

Τοξότης – Κριός

Ευχάριστος και δημιουργικός τύπος ανθρώπου, δραστήριος και κινητικός. Είναι παρορμητικός και ενθουσιάζεται συχνά. Υποστηρίζει τους αδύνατους και του αρέσει να μεταδίδει τις γνώσεις του. Έχει θάρρος και αντιμετωπίζει με αισιοδοξία τις αντιξοότητες της ζωής.

Τοξότης – Ταύρος
Έχει ανεπτυγμένο το αίσθημα της ιδιοκτησίας και η ανάγκη του για τις καθημερινές απολαύσεις τείνει να επισκιάσει αρκετές φορές τις πνευματικές του ανάγκες. Εάν ο εγωισμός του αναπτυχθεί υπέρμετρα, τείνει να γίνει τυραννικός.

zodia-zvdia-22

Τοξότης – Δίδυμοι
Ενθουσιώδης, κοινωνικός και περίεργος. Τα ενδιαφέροντά του εναλλάσσονται και είναι δύσκολο να μείνει πιστός σε μια σχέση ή μια ιδέα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πολλές φορές δίνει την εντύπωση ότι δεν ξέρει τι θέλει, χωρίς όμως να συμβαίνει στην πραγματικότητα.

Τοξότης – Καρκίνος
Η οικογένεια και το περιβάλλον παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή του. Δείχνει δυνατός και σίγουρος για τον εαυτό του, αλλά υπάρχει περίπτωση σε δύσκολες στιγμές να μην μπορέσει να ανταποκριθεί. Ασχολείται με πολλά και διαφορετικά πράγματα, με αποτέλεσμα να αναλώνεται.

Τοξότης – Λέων
Είναι ανυπόμονος για δράση και έχει υψηλά ιδανικά. Εκδηλώνει ηγετικές τάσεις και διδασκαλικές ικανότητες. Είναι πολύ αυθόρμητος με έντονη, κατά κανόνα, αισθηματική ζωή. Κινδυνεύει από τη μεταβλητότητά του και τις πολλές υπερβολές.

Τοξότης – Παρθένος
Κατά κύριο λόγο κάνει σωστή οικογένεια και πετυχημένη καριέρα. Είναι καλός στις δημόσιες σχέσεις. Η ανάγκη του για δικαιοσύνη στις συναλλαγές του με τους άλλους είναι αυξημένη. Η ανάγκη του να εξυπηρετεί και να προσφέρει στους άλλους είναι, επίσης, μεγάλη.

Τοξότης – Ζυγός
Γοητευτικός και με σαφείς καλλιτεχνικές τάσεις. Είναι συντηρητικός και επιφυλακτικός στη συμπεριφορά του. Γρήγορα όμως γίνεται συμπαθητικός στους άλλους και αργότερα απαραίτητος. Τα ενδιαφέροντά του και οι ασχολίες του είναι πολλές και ποικίλες. Έχει ευαίσθητη υγεία αλλά και μεγάλες αντοχές.

Τοξότης – Σκορπιός
Διαλλακτικός, με έντονη επιθυμία για ζωή. Συχνά έχει ψυχολογικές συγκρούσεις και δυσκολεύεται να αποδεχθεί τον εαυτό του. αρκετές φορές έχει και προβλήματα με το περιβάλλον του. Μπορεί να καταφέρει πολλά στη ζωή του και το έργο του να αναγνωριστεί δημόσια.

Τοξότης – Τοξότης
Εκφράζεται με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο. Έχει τονισμένη φιλοσοφική σκέψη, πειθώ και διδασκαλική ικανότητα. Αντιλαμβάνεται πολύ γρήγορα τι γίνεται γύρω του, προσαρμόζεται εύκολα, είναι παρατηρητικός και εντυπωσιάζεται εύκολα από ανθρώπους και γεγονότα.

Τοξότης – Αιγόκερως
Αισιόδοξος, τον ενδιαφέρει η υλική πραγματικότητα και η ικανοποίηση των αισθήσεων. Λειτουργεί όμως προσεκτικά. Είναι ευαίσθητος και κατά καιρούς πολύ ευάλωτος. Επιδιώκει διακρίσεις και τη ζωή του τη χαρακτηρίζει η δράση.

Τοξότης – Υδροχόος
Τα ενδιαφέροντά του είναι πολλά, η αντίληψη, η φαντασία και η διαίσθησή του χαρακτηριστικές. Βάζει υψηλούς στόχους και έχει πρωτοποριακές ιδέες. Έχει πολλούς φίλους οι οποίοι είναι πάντα πρόθυμοι να του συμπαρασταθούν.

Τοξότης – Ιχθύες
Έχει μόνιμη διάθεση να αλλάζει, να μετακινείται και να «δραπετεύει» όταν νιώθει καταπιεσμένος από τους άλλους ή από την καθημερινότητα. Συχνά η ζωή του δεν τον ικανοποιεί και η ευαισθησία του είναι πολύ μεγάλη. Αντιμετωπίζει τα προβλήματά του με μεγάλη καρτερικότητα και κουράγιο.