Ο Ζυγός και οι ωροσκόποι του

Κοινοποίηση:

Ζυγός – Κριός

Κοινωνικός και φιλόδοξος, προσπαθεί να βρει αρμονία ανάμεσα από τις αντιθέσεις του. εργάζεται αποφασιστικά για την πρόοδό του και τη βελτίωση της κοινωνικής του θέσης. Τα ερωτικά του τον απασχολούν συνεχώς και πολλές φορές γίνεται καταπιεστικός στην προσπάθειά του να έχει την αγάπη και την παραδοχή των άλλων.

 

Ζυγός – Ταύρος
Ελκυστικός, ήπιος, με καλοσυνάτους τρόπους. Έχει ανεπτυγμένο το αίσθημα της αισιοδοξίας. Του αρέσει η άνετη ζωή και οι υλικές απολαύσεις. Είναι σταθερός στα «πιστεύω» του και τις απόψεις του και μπορεί πολύ εύκολα να πείθει τους άλλους.

zodia-zvdia-22

 

Ζυγός – Δίδυμοι
Διπλωμάτης, ιδιαίτερα αγαπητός στο περιβάλλον του. Συνήθως είναι προβληματικός στις αισθηματικές του σχέσεις και πολύ εύκολα αλλάζει διαθέσεις. Συναισθηματικά χαρακτηρίζεται ανασφαλής και κοινωνικά φιλόδοξος.

 

Ζυγός – Καρκίνος
Ευσυγκίνητος, ρομαντικός, αγαπά την οικογένεια και έχει ανεπτυγμένο το αίσθημα της δικαιοσύνης. Στις περισσότερες περιπτώσεις εκτιμάει σωστά τις διαθέσεις των άλλων. Συχνά νιώθει τους φόβους και έχει μεγάλη σημασία για αυτόν η εικόνα που έχουν οι άλλοι για το άτομό του.

 

Ζυγός – Λέων
Τον ενδιαφέρει πολύ η τέχνη σε οποιαδήποτε μορφή της και είναι ευγενικός, αισιόδοξος και συναισθηματικός. Η ζωή του χαρακτηρίζεται από κίνηση, με αποτέλεσμα να αναλώνεται ψυχικά και συναισθηματικά. Έχει όμορφο παρουσιαστικό και εύκολα κερδίζει τη συμπάθεια των άλλων.

 

Ζυγός – Παρθένος
Ευαίσθητος και σχολαστικός. Νοιάζεται για τα προβλήματα των άλλων και προσπαθεί με κάθε τρόπο να φανεί χρήσιμος. Είναι καλός συζητητής και στις σχέσεις του διακριτικός. Έχει όμορφα χαρακτηριστικά και νεανική όψη.

 

Ζυγός – Ζυγός
Εξαιρετικά φιλάρεσκο και ανασφαλές άτομο. Πολλές φορές χρειάζεται συναισθηματική εξασφάλιση και στήριξη για να μπορέσει να πετύχει τους σκοπούς του. τον ενδιαφέρουν πολύ οι σχέσεις του με τους άλλους και καταφέρνει σχεδόν πάντα να επισύρει την προσοχή τους.

 

Ζυγός – Σκορπιός
Άτομο με πολλές αντιφάσεις στο χαρακτήρα του και τονισμένο ιδιαίτερα το ερωτικό στοιχείο. Τον ενδιαφέρει η οικονομική του εξασφάλιση και διαθέτει πίστη, θέληση και μαχητικότητα. Τον ενθουσιάζει η περιπέτεια, όμως πολύ δύσκολα θα αθετήσει τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει.

 

Ζυγός – Τοξότης
Ιδεολόγος αισιόδοξος και φίλος της περιπέτειας. Τον χαρακτηρίζουν η φιλομάθεια, η περιέργεια και η κοινωνικότητα. Αγαπάει τις μετακινήσεις και προσαρμόζεται πολύ εύκολα. Πολλές φορές η γενναιοδωρία του αγγίζει τη σπατάλη.

 

Ζυγός – Αιγόκερως
Συνδυασμός πολύ αντιφατικός. Τύπος κοινωνικός και εργατικός. Προσπαθεί να είναι χρήσιμος και αρεστός στους άλλους, με αποτέλεσμα να καταπιέζεται. Η επαγγελματική του επιτυχία και οι σχέσεις με την οικογένεια τον ενδιαφέρουν άμεσα.

 

Ζυγός – Υδροχόος
Μαγνητική προσωπικότητα. Είναι καλλιτέχνης και τεχνοκράτης. Είναι πολύ ρομαντικός και κάποιες φορές μπορεί να φτάσει στα άκρα. Έχει πάμπολλες πνευματικές ενασχολήσεις και ενδιαφέροντα. Η φαντασία του και η εφευρετικότητά του είναι μεγάλες.

 

Ζυγός – Ιχθύες
Γοητευτικός και ευχάριστος, κατά διαστήματα δραπετεύει από την πραγματικότητα και ζει στον κόσμο της φαντασίας του. χρειάζεται να έχει κάποιον να τον στηρίζει. Είναι πολύ ευαίσθητος και για αυτό έχει προβλήματα στην αισθηματική του ζωή.