Ο Ζυγός και τα 12 φεγγάρια

zwdia

Κοινοποίηση:

Ζυγός – Κριός
Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Ζυγό και της Σελήνης στον Κριό, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι έχετε μια ισχυρή θέληση και μεγάλη δύναμη αυτοελέγχου σε όλες τις περιστάσεις, με την ικανότητα να κρύβετε τις σκέψεις, τα αισθήματα και τις συγκινήσεις σας. Επίσης, είστε σε θέση να ελέγχετε άλλους και μπορείτε να δώσετε μεγάλη έμφαση στην ομιλία σας. Είστε σταθεροί και αξιόπιστοι κάτω από όλες τις περιστάσεις και σε κάθε θέση. Ο συνδυασμός αυτός αυξάνει τις νοητικές ικανότητες και κατά κάποιο τρόπο τις φωτίζει. Έχετε μεγάλη αντιληπτικότητα μαζί με λογική και τα καταφέρνετε τόσο στο συλλογισμό όσο και στην παρατήρηση. Επειδή μπορείτε σε μεγάλο βαθμό να επηρεάσετε και να ψυχολογήσετε τους άλλους, χρειάζεται να καλλιεργήσετε την ηθική φύση, την καλοσύνη και τη συμπόνια.

 
Ζυγός – Ταύρος
Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Ζυγό και της Σελήνης στον Ταύρο, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, ο συνδυασμός αυτός υποδηλώνει ότι είστε ήρεμοι και αρμονικοί, αλλά επίμονοι στις επιχειρήσεις, με αρκετή επιμονή, προσοχή, επιμονή και σταθερότητα. Γενικά είστε πολύ σταθεροί σε ό,τι αναλαμβάνετε και ειδικά σε εκείνο που θεωρείτε σωστό. Είστε πολύ ευαίσθητοι  και δεκτικοί στην επιρροή των άλλων, καθώς και πολύ διορατικοί εσωτερικά. Ωστόσο, χάρη στο συνδυασμό αυτό, θα εμφανίσετε μεγάλη ικανότητα για τη φιλοσοφία και την επιστήμη. Πρέπει να προσέξετε να αντιληφθείτε τον εαυτό σας ξέχωρα από τους άλλους και να ελέγξετε την υπερευαισθησία σας. Αγαπάτε πολύ την υγιεινή και σας ενδιαφέρουν οι υγιεινές καταστάσεις και αυτός είναι ένας χρήσιμος τομέας μελέτης για σας. Έχετε μια πολύ ισχυρή θέληση και κάποια ικανότητα για νοητικό έργο.

 

Ζυγός – Δίδυμοι
Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Ζυγό και της Σελήνης στους Διδύμους, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, φαίνεται ότι έχετε ένα δραστήριο, ανήσυχο νου, ικανό να διαπρέψει σε κάθε διανοητικό και εκπαιδευτικό τομέα. Έχετε μεγάλες φιλοδοξίες, με κάποιο ταλέντο για τις καλές τέχνες, δημιουργική δύναμη και μαθηματική ικανότητα. Κατά κάποιο τρόπο είστε μια εγκυκλοπαίδεια γνώσης, αλλά πρέπει να προσέχετε τις ακρότητες, επειδή είστε ανήσυχοι και έχετε την τάση να εξαντλείτε τον εαυτό σας. Τρέφετε ανώτερα ιδανικά και εφέσεις, ικανότητα να εμφανίζεστε στο κοινό σαν δάσκαλος και μπορείτε να πετύχετε σαν συγγραφέας, αν συμφωνούν και οι άλλες πλανητικές ενδείξεις. Έχετε κάποιο δυαδισμό ή αναποφασιστικότητα στη φύση σας την οποία πρέπει να προσπαθήσετε να ξεπεράσετε.

zodia-zvdia-22

 

Ζυγός – Καρκίνος
Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Ζυγό και της Σελήνης στον Καρκίνο, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι έχετε μια φιλόδοξη και πολύ ευαίσθητη φύση, με μια τάση να ανησυχείτε χωρίς λόγο μερικές φορές. Διαθέτετε αρκετή επιμονή και δεν θέλετε να αλλάζετε τις ασχολίες σας συχνά. Έχετε την τάση να ασχολείστε με επιχειρήσεις και μπορεί να συναντήσετε αρκετή επιτυχία. Θα αγωνιάτε πάντα για την ευημερία εκείνων που αγαπάτε και η διόραση και η αντιληπτικότητά σας είναι πολύ έντονες, όταν στρέφονται σε οικογενειακά θέματα. Έχετε την επιθυμία να έρθετε σε επαφή με το κοινό και υπάρχει κάποια προοπτική επιτυχίας προς αυτή την κατεύθυνση. Αλλά,  να αποφεύγετε την ανησυχία και την ευαισθησία για ασήμαντα θέματα. Πρέπει να ζείτε μια αγνή ζωή, διαφορετικά θα υποφέρετε σωματικά, ειδικά στους πνεύμονες.

 

 Ζυγός – Λέων
Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Ζυγό και της Σελήνης στον Λέοντα, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, από το συνδυασμό αυτό φαίνεται ότι, τρέφετε έντονα αισθήματα και μια πολύ δραστήρια ερωτική φύση. Αγαπάτε τα πνευματικά πράγματα και μερικές φορές δοκιμάζετε μια ζωντανή αποκάλυψη της αλήθειας που σχεδόν ισοδυναμεί με ένα εσωτερικό όραμα. Καθοδηγείστε από την επίδραση του αόρατου και από τη διόρασή σας. Σας είναι πολύ δύσκολο να κατανοήσετε αυτό τον κάπως πεζό κόσμο, γιατί η εσωτερική σας φύση ανοίγεται σε έναν ιδανικό κόσμο, όπου κυριαρχεί η Αγάπη. Αλλά πρέπει να κρατήσετε ενεργές τις διανοητικές λειτουργίες, κάνοντας έτσι τον εαυτό σας πιο χρήσιμο και πιο εξυπηρετικό για τους άλλους. Γιατί η διάνοια είναι απαραίτητη για να εξηγήσουμε και να παρουσιάσουμε αυτές τις εσωτερικές πραγματικότητες στους άλλους. Πειθαρχήστε τα αισθήματά σας. Δεν θα νιώθετε λιγότερα, επειδή θα τα ελέγξετε.

 

Ζυγός – Παρθένος
Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Ζυγό και της Σελήνης στην Παρθένο, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, αυτός είναι ένας συνδυασμός που σας χαρίζει έναν πολύ δραστήριο και κριτικό νου, γρήγορο στην αντίληψη και με αγάπη για τη μουσική και την τέχνη γενικά. Έχετε έντονα αισθήματα και αισθήσεις και είναι απαραίτητο να φέρετε αυτή την όψη της φύσης σας κάτω από τον έλεγχο της λογικής. Είστε διορατικοί, αλλά χρειάζεστε την ισορροπία της λογικής. Θα έχετε μεγάλη επιτυχία στις επιχειρήσεις, ειδικά αν η αγορά και η πώληση μπορούν να γίνουν γρήγορα. Πρέπει να ζείτε μια πολύ αγνή ζωή αν θέλετε να έχετε  μεγαλύτερη επιτυχία, γιατί κυριαρχώντας τις αισθήσεις και την κατώτερη φύση, θα έχετε έξοχη ενόραση και εσωτερική καθοδήγηση.

 

Ζυγός – Ζυγός
Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Ζυγό και της Σελήνης επίσης στον Ζυγό, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, ο συνδυασμός αυτός δείχνει ότι έχετε αξιοσημείωτη αντίληψη και μεγάλη ισορροπία και αρμονία στη φύση σας, ώστε υπάρχει ελάχιστη πιθανότητα να επηρεάζεστε και να ελέγχεστε από άλλους. Θα έχετε μια διαυγή, ζωηρή διάνοια και πρακτικές επιχειρηματικές ικανότητες. Ωστόσο, δεν έχετε την τάση να αναζητάτε τις κοινωνικές συντροφιές γιατί μπορείτε να αναπτυχθείτε μέσα σε ένα δικός σας κύκλο, μια και είστε λίγο εγωκεντρικοί. Είστε αρκετά ευαίσθητοι στις υπάρχουσες καταστάσεις και προικισμένοι νοητικά, ειδικά όσον αφορά την ανώτερη νοητική δραστηριότητα. Πετυχαίνετε στα περισσότερα από όσα κάνετε, επειδή είστε πολύ περιποιητικοί, καταδεκτικοί, ευγενικοί και προσηνείς.

 

Ζυγός – Σκορπιός
Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Ζυγό και της Σελήνης στον Σκορπιό, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι, είστε κάπως φιλόδοξοι, αλλά πρόθυμοι να ευχαριστήσετε τους άλλους, αν και ίσως να το κάνετε επειδή σας αρέσει η συγκατάβαση και όχι για άλλο λόγο. Σας έλκουν οι υλιστικές επιστήμες και είστε μάλλον μαχητικοί, ιδιοτελείς, πολύ μετρημένοι, αλλά υποφερτά γρήγοροι στο ξεπέρασμα του θυμού. Σας αρέσουν τα μυστικά και τα απόκρυφα θέματα και έχετε έντονη νοητική περιέργεια, η οποία σπάνια μπορεί να βρει πλήρη ικανοποίηση. Υπάρχει μια κάποια διαφωνία ανάμεσα στην εσωτερική και την εξωτερική σας φύση, και μερικές φορές νιώθετε δυσαρεστημένοι από τον εαυτό σας και τις συνθήκες γύρω σας. Είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι στο ατμοσφαιρικό και το ψυχικό περιβάλλον. Δεν σας αρέσει να υπόκεισθε στη θέληση των άλλων.

 

Ζυγός – Τοξότης
Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Ζυγό και της Σελήνης στον Τοξότη, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, φαίνεται ότι έχετε μια κάπως ιδιόμορφη φύση. Είστε πολύ δραστήριοι και ευέξαπτοι και η υπερβολική αναστάτωση είναι καταστροφική για αυτή την πολικότητα. Η ηθική και η εκπαίδευση είναι απαραίτητα για να ξεπεραστούν τα ελαττώματα αυτής της επιρροής και η τελική σας επιτυχία στη ζωή θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό, από το αν θα επιτρέψετε στην ήρεμη, ισορροπημένη φύση του Ζυγού να κυριαρχήσει πάνω στην ανυπομονησία του Τοξότη. Είναι απολύτως απαραίτητο να βρίσκετε λίγο χρόνο ηρεμίας κάθε μέρα, όπου θα συγκεντρώνεστε και θα αποσύρεστε από τις εξωτερικές δραστηριότητες, έτσι ώστε να μπορείτε να φανείτε αληθινά χρήσιμοι, τόσο στον εαυτό σας όσο και στους άλλους.

 

Ζυγός – Αιγόκερως
Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Ζυγό και της Σελήνης στον Αιγόκερω, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί από το συνδυασμό αυτό ότι έχετε καλές, σαφείς, γενικές ιδέες σε όλους τους τομείς, κατευθύνεστε κυρίως από την ενόραση και έχετε την ικανότητα να πετυχαίνετε σχεδόν σε κάθε ενασχόληση. Έχετε έντονα αισθήματα συμπάθειας και ευσπλαχνίας και μπορείτε να αναπτύξετε μεγάλο μουσικό ταλέντο. Γενικά, η φύση σας τείνει μάλλον προς τη νοητική παρά προς τη φυσική ικανοποίηση και παρόλο που είστε αρκετά ικανοί για μια εμπορική καριέρα, δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη επιχείρηση ή επάγγελμα για το οποίο να δείχνετε φανερή κλίση. Αγαπάτε την καθαρότητα και την αγνότητα και έχετε έντονη την αίσθηση της καταλληλότητας των πραγμάτων, επειδή ο ιδεαλισμός του Ζυγού εξισορροπείται καλά από την πρακτικότητα του Αιγόκερω. Διαθέτετε αρκετή επιχειρηματική διορατικότητα, επειδή η αντίληψη και η λογική σας είναι καλά ισορροπημένες.

 

Ζυγός – Υδροχόος
Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Ζυγό και της Σελήνης στον Υδροχόο, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι έχετε μεγάλη ικανότητα να διαβάζετε τον χαρακτήρα με την πρώτη ματιά και, αν το επιτρέψουν οι άλλες πλανητικές συνθήκες  θα κάνετε σημαντική πρόοδο προς αυτή τη κατεύθυνση. Μπορείτε, αν το θέλετε, να προσδιορίσετε τις σκέψεις των άλλων, ακόμα και τις λέξεις που θα πουν. Έχετε θαυμάσια κατασκευαστική ικανότητα, αλλά μερικές φορές είστε πολύ συγκαταβατικοί. Όλες οι διανοητικές ασχολίες είναι κατάλληλες στην περίπτωσή σας και με μια καλή εκπαίδευση θα γίνετε ένας καλός δάσκαλος και θα φτάσετε σε μεγάλες επιτεύξεις. Προσπαθείτε να ικανοποιείτε και να διασκεδάζετε το κοινό με όποιο τρόπο μπορείτε. Και, αν το επιθυμείτε, είστε σε θέση εύκολα να γίνεται φίλοι με ξένους. Είστε κατάλληλοι για να έρχεστε σε επαφή με πολλά άτομα, επειδή ο συνδυασμός αυτός σας δίνει την αναγκαία νοητική ικανότητα για να νιώθετε την σκέψη των άλλων.

 
Ζυγός – Ιχθύες
Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Ζυγό και της Σελήνης στους Ιχθύες, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, ο συνδυασμός αυτός δείχνει ότι έχετε μεγάλη τάση για την απόκτηση γνώσης και είστε πολύ εργατικοί σε όλους τους τομείς, αν και μερικές φόρες έχετε μάλλον ανήσυχο χαρακτήρα. Πρέπει να προσέχετε να μην παρασύρεστε από την απογοήτευση, η οποία, όμως, θα έρχεται μόνο όταν εξαντλούνται οι δυνάμεις σας και θα πρέπει να θυμάστε ότι, αυτή η φυσική ζωή πρέπει να εκτιμάται, ακόμα και τα καλά πράγματα του κόσμου. Προσπαθήστε να κατανοήσετε ότι ο κόσμος είναι πάντα γεμάτος από ευκαιρίες για αισιοδοξία και ευτυχία και ότι ακόμα και το σκοτεινό σύννεφο έχει το ασημένιο του υπόστρωμα. Καλλιεργείστε την αισιοδοξία και αντιληφθείτε ότι η γνώση πρέπει να χρησιμοποιείται και να δίνεται στον κόσμο και αυτή είναι η μοναδική χρησιμότητα της απόκτησής της. Καλλιεργήστε σε ικανό βαθμό τη νοητική θετικότητα.