Οι φαντασιώσεις στο ζώδιο του Ταύρου

Ο Ταύρος είναι πρακτικός και τα του βασίζονται συνήθως σε κάτι που αξίζει τον κόπο να πραγματοποιηθεί. Επιθυμεί να έχει δική του περιουσία και ίσως ονειρεύεται ένα εξοχικό σπίτι. Ωστόσο, καθώς το αεροπλάνο αρέσει σε λίγους Ταύρους, το εξοχικό σπίτι θα είναι στη χώρα τους και όχι σε κάποια εξωτική περιοχή. Οι φαντασιώσεις του άντρα Ταύρου στρέφονται στην απόκτηση δικής του εταιρίας ενώ η γυναίκα φαντάζεται τον άντρα ή το σύντροφό της να φτάνει στην κορυφή.

Η γυναίκα Ταύρος ονειρεύεται ένα σπίτι. Της αρέσει να φαντάζεται τον εαυτό της ντυμένο με υπέροχα ρούχα από πολυτελή υφάσματα, όπως μεταξωτά, ενώ οι οικονομικές της δυνατότητες φτάνουν μόνο μέχρι τα βαμβακερά. Πιθανόν να επιθυμεί κρυφά τα αισθησιακά εσώρουχα. Ο άντρας Ταύρος ψάχνει τους καταλόγους για εντυπωσιακά ενδύματα. Μπορεί να αγοράσει ένα προκλητικό νυχτικό για τη σύντροφό του, ελπίζοντας πως η κρυφή του φαντασίωση θα γίνει πραγματικότητα. Όταν οι ανάγκες των Ταύρων ικανοποιούνται στη σχέση τους, σπάνια παραστρατούν. Ωστόσο θα συνεχίσουν να έχουν φαντασιώσεις για πανέμορφες συντρόφους που τους προσφέρουν την αισθησιακή πληρότητα.

Το φαγητό είναι ένα ακόμα θέμα των φαντασιώσεων του Ταύρου. Σε στιγμές ανίας ίσως στήσει ένα γιορτινό τραπέζι με εξωτικές λιχουδιές, σχεδιάζοντας με τη φαντασία του κάθε λεπτομέρεια και απολαμβάνοντας την ίδια τη σκέψη του γεύματος.

zodia-zvdia-22

Ακόμα και στις φαντασιώσεις τους, οι Ταύροι ψάχνουν να βρουν την ασφάλεια και οι ονειροπολήσεις τους επικεντρώνονται στην απόκτηση πλούτου. Ο βασιλιάς Μίδας, που μετέτρεπε ό,τι άγγιζε σε χρυσάφι, ταιριάζει στη φύση του Ταύρου και οι Ταύροι θα ήθελαν να μάθουν το μυστικό του.